Mästaren

Den store Mästaren
Vi var och tackade av Stefan på Swebus som gick i pension. Vi spelade bowling och åt vållgod mat. Jag trodde verkligen jag var en mästare i bowling, så kaxig som jag var döpte jag mig till det också. Uppenbarligen hade jag fel. Jag var sämst av alla. Järnspikar!

Micke var den sanna mästaren.


Stefan fick paket av Lulu Carter;-D


Ny livsform
På tal om ingenting. Jag har lyckats odla nåt väldigt vackert i mitt kök.

Det var oboy en gång i tiden


Junsele
Haha! Jag hittade en så grymt rolig bild i en Kalle Anka tidning. Det roliga är att när jag var liten ville jag bli eremit. Jag ville bo i grotta på nåt varmt ställe och leva av naturen och ha typ 20 stycken hundar. Som tur är växte jag upp och ville inte längre bo i en kall och fuktig grotta. Vars skulle man plugga in platt-tvn? Det är tydligt att jag inte hade tänkt igenom det så noga.


"Eremit-Elin" HAHA!


Traktorsamlingen i Junsele
Vet inte vad det är med min familj och traktorer.


Jag "kör" låter Brrrum.


Den här har fått vara med ett tag.

Farsans projekt.

Lite nyare och finare.


SkogshuggarElin
På Lördagen var vi vid farsans jaktstuga och högg lite träd. Jag fick dra dom där jäkla träden upp för en ENORRRRM backe. Jag trodde jag skulle dö. Man har haft snyggare ögonblick.
Sen så var det renar överallt. Efter vägen till min syster bor en ren vi döpt till Galne Gunnar. Han har självmordstankar men han har inte lyckats än. Galne Gunnar har varit ensam i många år och vi har alltid tyckt synd om honom. Men så i helgen träffade jag på Gunnar och Gunnar hade fått en flickvän! Min syster döpte henne till Galne Gunilla.
Så gulligt!


Tyvärr så löpte dom järnet när jag försökte ta en bild. Men tittar på noga så ser man att Gunilla vid sidan av sin Gunnar.


Äsch.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha eremitelin borde du hänga upp på dörren:P

2009-06-22 21:59:40Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback