Åhåhåhåhåååååååh!

Laban är risig i magen. Varför? Jo för att han och Elwira festade loss på resterna av en gammal älg. Innanmätet alltså.. för dom som inte förstod. Laban är jätte risig i magen.
Under natten har han grinat och jag har fått sprungit upp och ner med honom flera gånger för att ska få sprutbajsa. Ja, jag sa det! Om man inte använder det ordet kan man inte förstå innebörden av min pina.
Och inte nog med att han sprutbajsar varje kvart. Han spyr också... MYCKET! Jag har försökt hålla mig från att kexa själv när jag legat under sängen för att torka spya längst in. Hundar.. visst är dom fantastiska?


Precis så här känns det.


Vad?


Firande av Födelsedagar
Både jag och Fredrik fyllde år i veckan. Det har varit skoj! Nils-Åke överraskade mig med en baguett... På ett underligt ställe... men ändå!
Vi åt grym mat på Corner. Jag fick massa fina limegröna saker. Fredrik fick massa sprit som vi alla gladeligen hjälpte till att dricka upp i Lördags. Söndagen vart rätt lugn med potatisplockning. Det startades ett mindre potatiskrig mellan jag och Fredrik. Men det stoppade min moster snabbt. Aldrig får man ha nåt skoj.


Nils-Åke trodde jag skulle vara hungrig när jag skulle fara hem efter jobbet. Va gulligt!Det ser halvsnuskigt ut... Men det var grymt! Ja lova! Mmm.


En av dom miljoner pajer och tårtor som cirkulerade under veckan. Denna köpte Micke åt mig. Han hade tänkt köpa en med bild på. Men tack gode gud så klarade dom inte av det på Lilla bageriet. Tydligen fastnade jag inte på tårtbilder. Undra varför? Jag som är så söt?


Nä. Nu ska ja slut o ljug o fara på jobbet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

mmmm.... cornermat...

Postat av: S

"Baugette" på ett "underligt" ställe...? fniss ;)

2009-09-24 22:30:18Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback