Livsnjutar Elin

Härliga höst! Svampar, fina färger, klar lättsam luft att andas, soliga dagar och djur överallt! Man får nästan inte nog av att vara ute och gå. Och jag täga* inte ens, jag tycker så! Vuxenpoäng till Elin.


*Täga: Skoja, reta, mobba.Diverse svampar och djur. Jag är rätt säker på att snigeln dog kort efter jag lämnat den. Den va mitta vägen! Jag tänkte rädda den, men jag visste inte riktigt hur man skulle lyfta en snigel. Så jag lät den dö... JAG BESTÄMDE... ÖVER LIV.... OCH DÖD!!


S-vall
Men det går ju faktiskt inte att vara ute hela tiden, så i Lördags for jag, mamma och syrran till Sundsvall och shoppade loss;-D


Hittade grym tapet på Rusta som skulle passa überbra i mitt vardagsrum! Köpte den alltså inte.


Snyggaste sparhunden på Lagerhaus! Köpte inte den heller.


Saker jag vart inspirerad av på IkeaMassa inköp vart det iaf. Kläder i massor och så lite småkrafs från IKEA, Lagerhaus, Panduro hobby och Jula. Och på tal om Jula så för det in mig på nästa ämne. Bubblan.

Har äntligen tagit mig i kragen och satt igång det stora projektet. Renovera motorn på bubblan som har stått och väntat på att någon ska lägga ner lite energi på den. Mmm... min bubbla.
Så i lördags köpte jag blästersand till bubblan som för övrigt var mycket billigare på Jula än på Biltema (Biltema är uppenbarligen inte så grymt som farsan vill påstå). Och igår satt jag och blästrade alla plåtdelarna till motorn. Det var riktigt skoj! Och OJ SÅ BLANKT DET BLEV! Jag kände mig grymt sexig där jag satt i mina bondekläder. Jag råkade ofrivilligt blästra mina kinder med. Dom är väldigt lena nu.


DAGENS OUTFIT


Byxor, ärvda. Tröja och hängslen, Pappas. Stövlar, handskar och keps, Morfars.


Tummen
Och sist men absolut inte minst ska jag berätta fortsättningen om min tumme.

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


Sjävklart råkade jag klämma mig... igen. Inre blödning... igen.


Och då var det färdigt. Den började lossna dagen efter. AJ AJ AJ! Micke förstod inte min smärta: "Och så säg dom att karlar pjoskar när dom är förkylda." Den nötte faktiskt in i köttet på andra sidan! Karlar är från Mars..
 

Poff. Den nya nageln hade ju kommit ut så långt så det ser faktiskt inte helt sjukt ut. Som en bebistumme.


Alltså det händer så HIMLA mycket i mitt liv hela tiden. Jag hinner knappt hämta andan innan nästa spännande grej sker. Det är nästan en förbannelse.

Hej hej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: A-K

va hemskt för dig att spännande saker händer ;)

Postat av: Sara

haha va snygg du var då!:P

2009-09-11 16:17:14Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback