Farsan är bäst!

Jag har inte bara haft otur! Farsan kom till slut hit för att avsluta inkopplingen av mina spottar. Var ju bara ett halvår sen jag köpte dom.. typ! Men jag är inte bitter. Nej nej! Jag är bara tacksam. Det vart grymt fint! Tack Farsan!! Du är bäst.


 Min farsa är duktig han;-P

Världens härligaste sken. Dimmerbara spottar! Ska bara göra några mindre justeringar nu med målning och sådär.


Garderoben
Och så äntligen målade jag EN garderobsdörr. Jag tänkte först att jag bara skulle göra en nu och sen resten nästa år eller nåt. Ville bara se hur det skulle se ut. Men jag kunde såklart inte hålla mig. Så nu håller jag på med dom övriga två;P Skaffar mig bara nya superprojekt känns det som.

Väldigt vit dörr med nya handtaget:)

Sova var det jah!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Tid får man inte igen.

Jag förlorar allt för mycket tid på mitt jobb just nu. Å ena sidan vill jag tjäna massa pengar. Å andra sidan vill jag sitta vid vattnet med Laban. Jag tror att Laban ska dö. Ja, jag förstår att han ska det också, nåndag, men jag tror han ska trilla av pinnen vilken sekund som helst. Han har fel på ryggen, veterinären sa att den troligtvis håller på att steloperera sig själv och att det tillslut skulle sluta göra ont. Så därför äter han smärtstillande. Jag la ut trasmattor i hela lägenheten så han inte skulle fara och halka omkull på golvet. Min gamle man;)
Så nu är det enda jag kan tänka: "Man måste leva medans man har chansen. Tänk om man låter tiden gå och så sitter man där en dag och ångrar allt man inte vågade göra." Nä nu ska jag sluta vara så deprimerande!


Min älskling.


Veckan(veckorna?) som gått:
Fick bo hos morsan och farsan en hel vecka pga av Laban. Han skulle vila så mycket som möjligt och inte gå i trappor. Jag trodde att mor och far skulle bli hemskt glada att få ha sin dotter hemma.
Farsan efter ett par dagar: "Men Elin, du ät oss ju ur huset!"
Osäker på om det var ett skämt eller inte så for jag och handlade massa gofika så dom skulle bli glada.
När jag kom tillbaka sa Morsan: "Men vad är det här? Ha du flyttat in eller?"
Man gör aldrig nåt rätt;-P Hur som helst fanns det ingenting att göra där. Så jag lufsade omkring i deras trädgård och tog bilder på flugor och blommor. Kände mig inte alls som en pensionär. Hade tillome den röda koftan jag fick av mormor. Mormorskoftan!Blommor och bin;-D


Och så hittade jag inte en, inte två, utan 4 grodor på samma kväll! Hur glad vart jag då?!? Sen vart jag även överlycklig idag över att tjurfäktningen har förbjudits i Katalonien. Åtminstone en början på totalförbud i hela Spanien!! Jag vart så glad så jag vart nästan gråtfärdig.

Hur söt får man bli?


Sen har jag även varit inne ett oturstim. Först fick jag bli 45minuter försenad på turen pga en trafikolycka. Sen när jag äntligen fick fara... då gick bussen sönder. BARA en timme sen vart jag. Dagen efter det hade jag punktering på nästa buss jag skulle ha. Och dagen efter det var det en buss som va strömlös vilken orsakade massa försening och stress. Men det är faktiskt inte bara på jobbet som jag drabbas. Jag stod i köket och diskade "tralalalalaaa". Och hör då ett ljudligt KRASCH. Och vad har då hänt undrar du? Jo det ska jag tala om. Spegeldörren på badrumsskåpet har trillat ner. Dragit lacken av badkaret och tagit delar av det frostade glaset på underskåpet för att sedan göra ett djupt hål i våtrumsmattan. Jippie! Jag tänker inte nämna några namn men skåpet kom från en enorm möbelkedja som börjar på I och slutar på KEA.

Buhu? Och eftersom jag är lat såg det ut såhär i ungefär en vecka innan jag tog upp resterna.


Sovaaaaaaaaaaa.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Zzzz

Jag är trött. Jag är jätte trött. Min telefon håller på att ge upp! Min finfina N95! Som jag har älskat dig! Jag kommer aldrig hitta någon lika bra som du! Åh baby....

Men jag hittade en NY Nokia som är jättefin färg på! Åh va fin... Och ja, det måste vara Nokia. Jag sviker aldrig Finland!


Uppdaterad
Har nu uppdaterat min "Bucket list" igen. Lagt till ett par saker och gjort en fin bild som matchar:) Fan vad jag drömmer och fantiserar. Att man aldrig kan vara nöjd...


Veckan
Jag råkade starta ett nytt jätteprojekt. Bytte ut handtagen på garderoberna (som även kommer bytas på alla skåp i köket också för att matcha) och vart då tvungen spackla gamla hål. Slipa. Tvätta. Och måla. Tyvärr kom jag inte så långt som att måla. Men det ska jag göra i veckan!

Dom gamla handtagen satt sjukt långt ner. Allt blir tråkigt vitt som vanligt måste ju tänka på framtida försäljning, vad folk vill ha.

Jag och Laban chillade i solen i Hedlunda. Låg på en filt och läste misstänkt mest hela dagen.

Ja okej då. Jag läste mest sköna hem. Hittade en så bra idé på lappsittdynor. Tillverka till balkongen!?:)

Renar i vägen hela veckan.

Världens snyggaste tapeter på toan i Malå. Visst är dom underbara syrran!?:)-Har kasserat min trogna väska sen 10 år tillbaka. Fick en ny från jobbet:)
-Hitta en fantastiskt vacker larv.
-Hittade en gullig spindel.
-Räddade livet (jag är så god!) på en enormt stor trollslända. Den flög först iväg men till slut satte den sig på mitt finger och lät sig bäras genom hela bussen för att sedan flyga iväg då vi kommit utanför. Den VISSTE att jag skulle rädda den. Jag vart så berörd. Det var så fint.
-Galen sinnesjuk tant håller på med mystiska ritualer uppe vid grillplatsen. Nu samlar hon löv hon tänder eld på varje dag.
-Massa bad. För Labans del iaf.


Nej. Ansvar! Tjoflöjt!:)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Slut på semester-Elin

Nu vandrar jag inte omkring i solen och blir lycklig över sniglar längre. Nu jobbar jag stenhårt. Ja okej, jag börjar inte förrän 1530 varje dag denna vecka. Men det är jobbigt ändå! Är dessutom dödsjuk! Igen. Måste fan börja träna på allvar känner jag. Sitter och är sugen på Norra Italien på tal om ingenting. Funderade på att fara själv. Ta Rom-Milano-Venedig. Men man kan ju inte fara själv. Då blir man våldtagen och mördad. Minst! Frågade farsan om han ville köra motorcykel till Australien med mig. Det ville han inte. "Nähähähä! Inga såna där vansinnesfärder" Trökigt! Får väl fara nånstans själv då.

Sista semesterslappardagarna


Slöar-vid-vattnet-bilder.

Ondsint spindel som tog en STOR tugga ur mitt finger.

Slappa-på-bron-i-Hedlunda-bild.

Folkrace. Nåt fel som var trasigt på denna bil.


Jobb
Jag har faktiskt städat min volvo! Det räknas nästan till jobb. För fan va jobbigt det var. Den hade inte blivit städat på minst 6år. Missköta en sån klenod? Borde vara skottpengar på sånt;-P

Före: Lite halvstökigt sådär.

Efter: Nämen OH vad fint!

Farsan kunde som vanligt inte låta bli min "lack". Och ytterligare bitar föll till marken denna dag. Vet inte om jag berättade när han "testade" sin nya högtryckstvätt på min framskärm. En stor bit trillade av!


Snart jobb. BUHU!
Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Björn incidenten

Jag och Larsa var ute i skogen ikväll. Laban fick fnatt och stack. Vilket han vanligtvis inte brukar. Sen blev det ett jävla liv en bit längre bort. Han vrålade rätt ut! Jag och Larsa började bli liiite oroliga.
-"Kan det vara älg?"
-"Nja, Laban är rädd för älgar."
-"Björn?"
-"Jag hoppas inte det!"
Labans hemska vrål kom bara närmare och närmare. Vi stammade i takt: "HAN KOMMER HIT MED BJÖRNEN!" Helt plötsligt: TYSTNAD. Vi ropade och ropade på Laban. Han kom inte. Jag halvjoggade efter bilen för att ha skydd vid eventuell närkontakt. Vi hade uppenbarligen hunnit rätt långt. Så jag hann tänka rätt mycket: "Fan den rev säkert Laban. Tänk om Laban ligger där med öppna sår och bara kippar efter andan. Hur göra? Hämta ett vapen och ge sig ut för att leta min kanske döda hund? Även om det var älg så kan han ha blivit ihjälsparkad."

Larsa stannade kvar ifall Laban skulle komma tillbaka. Jag hoppade in i bilen och gasade mot Larsa. När jag nästan var framme kommer Laban springandes. Jag hann tänka: "Hänger tarmarna ut nånstanns? Fan, Larsa! Laban fick björnen att ta Larsa!!" Men Larsa var ju inte död. Han var bara inte lika snabb som Laban;-D

Hur mycket kan man få för sig en sen sommarkväll djupt ute i skogen? Det här är svaret.


Annars har jag haft ganska odramatiska (uppenbarligen BARA odramatiska) dagar i veckan:

Hittade en megastor snigel i vattnet där jag låg på en sten i två timmar. Det är den ljusare bruna klumpen precis i mitten av bilden;-P

Hittade fler vackra sjukdomar. Så fint...

Hittade även ett par bröst.

It appears that my bil is leaking. Vackert. Och jag är inte ens ironisk.


Nu ska jag sova. Förhoppningsvis.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Tema rött

Det är nog ingen hemlighet vilken färg som är min favoritfärg. Vart så inspirerad av andras bloggar som gjorde teman med olika färger ur sina hem. Jag vill också! Sagt och gjort:Love it.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!