Vingelminaaaa

JA! Jag ska få fara till Vingelmina igen! Som jag har längtat efter den där pastan! Bara jag tänker på den så samlas det extra mycket saliv i munnen. Undrar om jag ska göra nåt bus då jag är där? Fan att jag inte hinner få min bok innan helgen! Jag får hitta på egna bus helt enkelt...

Eftersom jag är "äldre och erfaren" (enligt min syster) så måste jag numera ta en eftermiddagslur. Så godnatt (?).
Zzzz.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Mumintroll, Elin in the middle och stor inspiration

Men en sån tokig helg vi har haft! Jag fann mitt livs kärlek på systembolaget. Tyvärr hann jag inte bekräfta det med honom. Han försvann som en vind, tårar föll från min kind. Det tog fruktansvärt många alkoläsk för att jag skulle komma över honom....

ELIN
fick vara "in the center of attention" heeeela Lördagen. Jag har sällan vart så nöjd. Syrran gav ELIN en fantastisk ring i present så vi skulle vara matchiga. Sistahpowah!

SistahPOWAAAH! Jag och syrran skulle ALDRIG äta upp varandra om vi skulle hamna på en öde ö.

Martin vart ihjälmobbad av 4 tjejer. Men jag hade faktiskt förvarnat honom om att skulle han vara den enda mannen där så fick han förvänta sig mobbing. Mumintrollet vart inte arg fast jag var rasistisk nog att kalla honom för just mumintrollet. Dom är ju trots allt inte så aggressiva dom där finnarna!;-P

Annica har en fantastiskt rolig bok som heter Uppdraget som gav mig sån inspiration! Nu ska jag ut och skabba mig genom världen! Jag har redan fått med mig en ny medbrottsling så nu har jag snart en i varje stad. Iaf i Västerbottens län. Ska bearbeta Ångermanland vid tillfälle. Måste tillföra några nya punkter på min bucket list nu. Fanns så mycket skoj i den här boken som jag beställde efter på en gång! PÅ EN GÅNG! Jag måste börja sluta fega på allvar! Mitt nyårslöfte går som jävligt dåligt att hålla för tillfället.


CITAT BY THE PEOPLE
"Va tråkigt, det finns inte tillräckligt våpiga trosor att köpa längre"
Jag är snyggare än alla er tillsammans"
"Det är synd att jag är så full, för det här var nog gott"
"Elin har upptäckt att vi inte kan sitta här, för duken har troligtvis HIV."
"Anna-karin må vara klädd som en slampa, men vi andra är slampiga på insidan!"
"FNISS?! Sa du FNISS?!!? Det är ju förfan mitt ord!! Har du snott det från bloggen?!"

Duken med blodsjukdomar.

Annica är nog förkyld i huvet.

Malin testar på ålderdomen.


Jag är helt förvirrad i huvet just nu! Jag kanske är roligast i världen?
Hej hej!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

7års olycka

Men jag har ju inte slagit sönder nån spegel? Och hur länge ska man bli straffad med dålig karma egentligen? Okej att jag fortsätter synda gång på gång. Men det handlar mer om att jag har en svag karaktär. Är så lätt av övertala mig till sjuka saker... Då ska väl inte jag straffas?;-P

Snabb sammanfattning av senaste otursnytt: Tappade skål, skar bort färg från nylackade skåpluckan. Pumpen på Shell bråkade, jag vart som täckt av diesel. Bussarna bråkade, en var en extremseg och den andra var kall som satan. Luckan till batteriet på buss nummer tre frös fast, Elin fick åla under bussen i 30gradig kyla. K-k-k-k-kallt! Råkade borra lite fel i den nya bänkskivan. MEN DET ÄR LUGNT! Farsan är smart och kom på en lösning:-) Min telefon har i princip lagt av. Och Laban är plötsligt rädd för att gå mellan rummen i lägenheten själv, vilket innebär att han grinar fram tills jag kommer och följer honom mellan hans aktiviteter.... Exciting life.

Det är konstigt att jag har så lågt blodtryck...


Jag vill bara ha sommar igen!!!

 Ja, det är kanske konstigt att jag har strumpor på mig på gräset mitt i hetaste Juli. Men jag gillar inte att bli smutsig om fötterna, okej?!


Trött som satan, nu går jag och lägger mig och skiter i allt igen. Telefon av. Elin out.
Zzzzz!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Dubbeldejt

Jag fick en hund till låns igår. Mötte Robert då jag var ute och gick och han sa: "Va löjlig den där ser ut." Och så pekade han på min lånehund. Och han har rätt. Hon ser rätt löjlig ut;-D Men hon passade förjävligt bra i min bil. Hon kunde ju sitta uppe på hatthyllan. Like a glove! (Jim Carrey dialekt).

Minihund.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Under konstruktion

Jag leker i mitt kök för ovanlighetens skull. Som vanligt trodde jag att det skulle bli enkelt och odyrt, men bänkskivebytet blev ännu ett megalodon projekt! Slipar och målar underskåpen. Byte av rör och slangar. Piller med ojämna väggar. Måste köpa nytt kakel, hände en liten olycka. Huvudsaken är väl att jag har kul? MEN FAN VA DYRT DET BLIRRRRRRRRRRRR!

Sliipy Elin (FNISS).

Min nya ho(e) (FNISS).

Ett nytt kaos, är nog som dom säger: Jag gillar inte att ha ett lätt och bekymmersamt liv. Jag vill ha drama och kaos! (Fniss?)

Ut med den gamla.

Och in med det nya. Det (ofrivilliga) nya kaklet får vänta... ett par veckor... månader... år kanske.


Thats right bitches! I still don´t care. Jag roar mig själv;-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag ger upp!

No more miss nice.
Fuck you all!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Den otroliga pastan

Lördag
Nej jag har inget liv. Jag lever för bussar. Jobba jobba jobba, rik rik rik! Har jag tänkt bli. Kan man köra sig rik måntro? Iaf så var jag till Vingelmina idag. Åt den mest fantastiska pastatallriken någonsin! Och gudarna ska veta att jag har ätit pasta i mina dagar! Den var så god så jag vart tvungen skriva sms till mamma för att berätta om min extraordinära upplevelse.

Jag: "Äter den mest fantastiska pastan! Skulle fan kunna köra hit igen bara för den pastan!:-D"
Mamma: "Jag sitter och tittar på IKEA just nu:-)"
Jag: "Jag är inte avundsjuk. Jag har min pasta."
Mamma: "Ok."

Det känns som vi inte spelar på samma planhalva;-P

Jajjemen, jag smygtog en bild på min krämiga rätt.... drääääggel.


Fredagkväll
Och för att fortsätta på temat jobb så hände nåt spännande igår kväll. Vart nåt error på luftsystemet, så dubbeldäckaren neg ner till backen där framme och lyfte röven oppa vädre. Påminde litegrann om när Laban gör sin lekposition. Den lyfte så högt så dom bakre hjulen inte tog i backen. SICK? JA! Jag vet att åtminstone busschaufförer kommer tycka det här är intressant. SÅ DET SÅ!

Min poopiga kamera är poopig. Men dom bakre hjulen har lyfts cirkus 7cm från marken. Übercoolt!

Nu ska jag se Resident Evil. Hejhej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!