Nailed GFPT

Gjorde flygprovet för GFPT igår och klarade mig med nöd och näppe. Tror jag iaf, han sa inte så mycket mer än "Det gick ju jättebra det här". Först tyckte jag att jag kickade ass. När jag skulle landa kickade jag inte ass. Men han tyckte jag kickade tillräckligt med ass för att klara skiten uppenbarligen. En GFPT är bara snäppet bättre än en student pilot license. Den enda rättigheten jag har vunnit är att jag nu får ta passagerare inom "the trainingarea" och får även flyga 15h konsekvent innan en dualcheck (innan bara 3). Och så vann jag rätten till att börja flyga Warrior! Ska nu börja med Navigationsflyg. Då får jag flyga till andra flygplatser. Det ska bli kul! Jag tappade motivationen där ett tag men känner nu att jag sakta börjar återfå den. Då det händer nya saker är det kul. Göra samma saker om och om? TRÅKIGT!
 Testade Warrior idag. Lite större. Mycket bättre!
 
Jag glad! En liten vinst för andra är en stor vinst för Elin:-D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Min första flood!

Ett oväder som det igår har jag sällan skådat. Eller rättare sagt: aldrig. Halva NSW vadade fram med stövlar upp till låren. Vi for på loppisrunda i ovädret. Våran väg var lite lätt översvämmad. På vägen hem var den avstängd. Var nog lika bra. Jag var väldigt nära att dränka Forden i den 6h tidigare. Jävla låga Ford. Nu fattar jag varför alla har snorkelbilar i Cessnock!
Flood!
 
Avstängd pga flood. Fick ta en jäkla omväg.
 
Jag köpte Håkan en present då han kom hit. Då var han inte lika glad över den som han var igår minsann. Så söt!
 
Stryker punkten: "Vara med om en flood" på listan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Julklappar från fjärran

Jag bad morsan skicka ett paket med kläder från Sverige. Ty då jag emigrerade kom jag fram till att riggen var viktigare än kläder att ha på sig. Förvisso sant men det vart kallt då mina två par byxor och tre linnen var i tvätten. Så nu har jag äntligen fått paketet! Det komiska var att jag trodde det hade kommit bort i posten eftersom det tog cirka 3veckor på sig att komma fram. Så jag hade köpt en jäkla massa kläder. Så nu har jag helt plötsligt extremt mycket kläder. Med det sagt så kommer jag nu till det väsentliga. Det låg en massa små julklappar i paketet. Med bra saker som jag inte hade. Kuddfodral och smörknivar. Tack tack okände välgörare (morsan och/eller syrran)!;-D
Surprise! Inlindade julklappar. Det var kul! Och gardiner. Vet inte om gardinerna är mina ursprungligen, men tackar ändå.
 
Snygga smörknivar och kuddfodral. Det behövdes! Och potatisskalare av rang!
 
Kläderna får nog inte plats i det nya huset. Får kanske hyra grannens hus också...
 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Museum nr: 10

Jag har avverkat ännu ett museum på min lista. Newcaste regional museum. Jag har BARA 10 stycken kvar nu. Börjar bittert ångra att jag skrev "besöka 20 museer". För gå på museum är så SJUKT TRÅKIGT! Men det är bra att tvingas vara kulturell. Det tror jag stenhårt på. En del av sakerna man ser på museer kan ju vara lite roliga sådär, trots allt. Men mest suger det. Jag och Håkan fann en hel del roliga leksaker på barnsidan av museet som vi kunde roa oss med. Vi har nog inte riktigt mognat ännu.
Bevis!
 
Vi har kul med att lyfta en bil. Tänk att fysik kan vara så skoj!;-P
 
Sen hittade vi något i våran smak. Ännu ett sätt att skryta om våran awesomeness!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Vart tar tiden vägen?

Jag är inaktiv på min blogg. Jag har haft så sjukt mycket att göra på sistone. Jag och Håkan har letat nytt hus. Hittade nytt hus. Måste köpa möbler. Har köpt en jävla massa möbler. Måste flytta internet till nya huset. Telefonkaos med Dodo i 300h. Flygprov som blev inställd pga taskigt väder. Nervositeten inför flygprov fortsätter. Dödssjukdomar som spökar återigen. Bruten tå som vägrar läka ihop. Massa kul som ska göras samtidigt som att plugga allt tråkigt. Bilen skulle repareras. Flörtade in oss hos flygmekaniker gubbarna för att få låna deras verktyg. Det slutade med att vi satt och tittade på under aircon medans dom skruvade i forden. Jag köpte faktiskt muffins som tack... Betalade regon till bilen och grät en skvätt. Varit runt och pratat med hela Cessnock och halva Newcastle. Folk är så otroligt trevliga i det här landet!
Jag och Håkan tar seriösa facebookprofilbilder. Vi är ganska tuffa och hårda tycker jag. Framförallt snygga!
 
Skydivedoggen är en brutal dog. Den flyttar man inte på. Så taskigt för dig om den ligger i just din skärm! Sluthoppat för dagen...
 
Jag är kanske världens bästa flickvän. Jag kan inte hoppa pga tåhaveri. Vad gör jag då? Jo jag låter Håkan hoppa ändå! Jag satt snällt på marken och drog rövarhistorier för alla tandempax. Snäll, det är jag det!
 
Inte nog med att jag vart tvungen hoppa naken. Nu är jag tvungen att köpa öl också. För att våra skulder inte ska bli bortglömda så skriver dom upp alla dumheter. Jag har många case att betala... suck.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Kompis

Jag hittade ännu en liten vän. Den lyckan! Och så vaxade vi bilen sådär som alla par gör. Så helgen var bra trots brist på hopp. Jag råkade typ, eventuellt, kanske bryta en tå litegrann förra helgen. Den var rätt onödig ändå så det var ändå värt det. Vad är väl balans mot ett frifall?
Det ser ut som jag är rädd. Men jag ville att den skulle sätta sig i ansiktet för awesome profilbild.

TÖT!

Jag ser drömsk ut. Det är kärlek....
 
 
Tog hand om våran fina Fårrd ett tag. Den stackaren hade blivit tuktad av Bailey den lilla jäkeln!
 
Alla par ser väl ut såhär när dom vaxar bilen?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Skapandet av ett hem, in progress

Vi fick en tavla av Roger Payne. Superhjälte-namn, jag vet. Det är gubben som adopterade Bailey. Han är stenhård! Vi vart iaf inspirerade av Roger, inte bara att joina the airforce, utan även att dekorera vårat hem till vårat eget. Vi ville också måla tavlor! Våra väggar är vita, vi har inga prydnadsaker och knappt några möbler. Så vi köpte det billigaste skrot vi hittade på reject store och satte genast igång och pyssla. Sexistiskt nog köpte jag en fjäril-byggsats och håkan ett stridsflygplan. Vi hittade även färg för 4dollar. Jag rosa, Håkan grått.... givetvis;-D Jag ska lägga upp tavlan som startade det hela vd tillfälle!
Att jag fick med Håkan att göra prydnadssaker. Jag är imponerad!;-D
 
Jag är jätteglad över min väldigt rosa färg!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Mitt livs misstag

Jag tänkte: "Stackars Håkan, han har inget att göra om dagarna förutom alla mina ärenden (skitväder)" Så jag kom på den geniala idén att köpa en jättefin present i form av en television. Han behövde bara betala hälften! Jag är bra på att köpa presenter!
Håkan blev jätte exalterad då han fick ett stort paket att öppna. Roligt!
 
Håkan kramar ömt sin nya AWA. Jätteroligt!
 
Håkan ser lite smått psykopatisk ut då han drar bort den sista plasten. Superroligt!
 
Elin inser att Håkan kommer sitta framför televisionen och Xboxet 24h/dygn. Helvete.
 
Jag inser nu att det var dumt...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Bailey

Jag kommer nog dö litegrann imorgon. I hjärtat. Har hittat adoptivföräldrar åt Bailey. Men dom är tamefan perfekta. Pensionärer som inte gillar att resa, älskar hundar, bor lite utanför Maitland i ett fint område. Supergård och så gillar dom att promenera en massa. Jag och Håkan var dit igår och yrade i flera timmar. Visade sig att gubben var en gammal militär/fallskärmsjägare. Han övertalade mig nästan till att "joina the airforce". Deras förmåner alltså... Vi ska ut och käka middag med dom när Baily kommit sig tillrätta om ett par veckor. Vi vart riktiga bundisar. Vi och pensionärerna! Men jag kommer sakna den hunden även om han är en bråkstake emellanåt (åt litegrann på Håkans nya Ray Bans, ops!);-D
Bailey gillar att pussas. VÄLDIGT mycket. Elin, inte lika mycket.
Jag är inte full. Fick en tunga i ögat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Hopp nr: 100

The Aussie way. Bikinihopp är för mesar! "Those crazy swedes..". Stryker härmed "nakenhopp" från listan. Tanken var dock att jag skulle hoppa solo. Sik sa: "Jag filmar bara exit". "Jaja" sa jag. Helt svettig av nervositet. Hoppade ut. Alla följer med. Jag svär mig genom hela frifallet och viftar med långfingret. Som tur var är Sik en riktigt dålig kameraman. Och Bens film har ännu inte gått att finna på Youtube...
 
 
 
 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!