Höjden av otur

Jag har varit inne i en sån där period då allt jag tar i går åt helvete. Vi lyckades såga fel i en bänkskiva i köket så vi var tvungna att köpa en ny. Det gnagde på den redan tärda budget jag hade. Fick i desperation låna pengar av Håkan för att ha råd att få ihop det sista av köket. "Vad dum du är" tänker du säkert nu, varför byta kök om man inte har råd? Det var ett nödvändigt ont om man säger så. Det var en av förutsättningarna då vi köpte denna risiga kåk. Sedan kom det till en massa utgifter som jag inte räknat med osv.
Så kan det uppenbarligen gå om man är klantiga som få!
 
Diskmaskin
Den nya diskmaskinen havererade redan på första tvätten. Ikea var dock väldigt snabba på att skicka ut en tekniker så det var inte så jobbigt egentligen. Men det var ändå en sån där grej som bara händer då allt annat händer samtidigt.
 Dumma lilla maskin. Men nu funkar den bra som fan!
 
Bredband2
Bredband2 fortsätter vara det mest irriterande bolag jag har haft att göra med. Dom skickade ut en påminnelse på en räkning vi inte ville betala för att vi ansåg oss inte vara skyldiga det dom begärde. Dom vägrade svara på mina mail om just denna räkning och jag trodde att jag hade mer än 6dagar på mig att betala skiten. Men det visade sig sedemera vara fel. Bredband2 skickade det vidare till inkasso så innan vi hunnit betala hade den ursprungliga fakturan fördubblats. Jag anser mig fortfarande vara lurad av detta företag och vill få tillbaka det jag betalat förmycket till dom. Jag kan säga att dom fortfarande vägrar svara på mina mail...
Jag hatar dom så mcket så jag har startat gruppen "krossa bredband2" på facebook. Ja!
 
 Böter
Jag fick givetvis en parkeringsbot på bussen. Företaget vägrade betala trots att jag inte har plats för en stor jävla buss där jag bor och dom bara lämpade över ansvaret på oss förare för att dom inte har orkat fixa uppställningsplatser. Det är en dessutom en väldigt liten summa med tanke på hur mycket dom tjänar på att faktiskt inte behöva bry sig om sina fordon alls. Men jaja, jag fick lov att glatt betala själv.
 
Bilskrället
Bilen gick sönder så jag fick lämna in den på verkstad. El i bilar alltså... det är ju tamefan omöjligt att lista ut själv vad som kan vara problemet. Jag fick även betala skatten två dagar senare. Bilen var nära att råka ut för en liten olycka om man säger som så.
Insåg just att det här var den enda bilden jag hade på min bil. Och den syns knappt. Ingen kärlek alls? Skäms Elin, skäms!
 
Hoppning i kris
 Fallskärmsförbundet här i Sverige irriterade ihjäl mig så jag nästan la av helt med sporten. Jag vill verkligen inte lägga ännu mer pengar på meningslösa "utbildningar", men det är något som krävs för att jag ska kunna få C-certifikat. Och jag måste ha C-certifikat för att få flyga med kamera. Och just nu är det ungefär det enda jag tycker är roligt med den här sporten just nu... att få flyga med kamera. Inte nog med att jag måste punga ut onödigt stora summor på den där utbildningen. Jag behövde också lägga ut nästa årsavgift på samma gång av outgrundlig anledning. Vi landar då på den nätta summan av 5300kr sådär i slutet av december. Jag hade tre alternativ: 1. Sälja min njure, betala avgiften och sedan hoppas på att det skulle gro ut en ny. 2. Bli she-hulk och hoppa av sporten helt då jag dessutom inte tycker det är helt spännande längre (vem fan trodde någonsin att man en dag skulle säga att det inte är tillräckligt spännande att hoppa ut från ett flygplan?). Och 3. Ta ett sabbatsår och göra något helt annat. Jag valde alternativ nummer 3.
 I Australien hade jag alla möjligheter att utvecklas inom sporten, men då gjorde man misstaget att återvända till Sverige. Vill tillbaka till värmen och folket!
 
 Skrutthund
Laban har en tumör i testikeln och en knöl av okänt ursprung vid analöppningen, han är gammal som gatan så det är svårt att ta några beslut gällande operationer. Hans höft är dessutom slut på sedan länge och det blir svårare och svårare för honom att gå. Varför lever dom inte lika länge som oss? Det är orättvist!
Mys med mus. Min älskade gamla skrutthund.
 
Gamla mormor
Mormor är dessutom väldigt risig. Jag är tacksam att jag har en syster som ställer upp och styr upp det där. Mormor bor nu på ett ålderdomshem. Vi får bara hoppas på det bästa!
 
 
YAY!
Men som alla vet så efter regn, kommer alltid solsken! Vi fick betalt för våran koala-film vi la upp för ett tag sedan. Vi ingick avtal med en pr-byrå och får betalt per klick, genom reklamintäkter. Vi gissade väl att vi skulle få ihop en 50-lapp eller så. Men vart positivt överraskade av den nätta summan av 11.300kr! Efter avgifter landade det på ca. 10.500kr. Och allt detta genom att inte ens lyfta ett finger i princip. Ja, alltså jag laddade ju upp filmen på youtube, but that´s it. Jag kunde genom detta bli av med nästan hela min skuld för köket till Håkan!
 
Ntt jobb
Jag fick jobb på Söne buss, tack vare min fenomenale vän Robert, Som jag har kört förbi dom där lokalbussarna och suktat, "tänk om man fick sitta där inne i en varm buss som har ett garage att fara till på kvällarna". Och dom verkar så glada och mysiga på Söne. Inte alls som där man är nu (två dagar till bara). Jag fick tillochmed en egen kopp med mitt namn på i fikarummet. Håkan säger att koppen är ett tecken på ett bra företag;-D Dessutom får jag högre lön.
 
Kökshelvetet
Vi har nästan byggt klart köket. Nu har vi bara kaklet och belsningen kvar. Och det känns fantastiskt skönt! Bilder kommer i ett senare inlägg!
 
Nu ska jag fortsätta stressa mig igenom livet. Har så mycket att göra så jag aldrig hinner skriva blogg. Men ska göra mitt bästa för att återkomma inom kort!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback