Deco, Spegel, Tyg och Plåt

Otroligt vad mycket grejer jag hittar på loppisar hela tiden. Jag är definitivt loppisfrälst. Det är bara så jäkla kul att hitta något riktigt unikt och vackert! Jag fann en Deco Keramik- tavla i form av tre supersöta små fåglar! Eller rättare sagt, mamma fann den, jag och Anna slogs verbalt ett tag, och Elin gick vinnande ut ur fajten. Det kan ha att göra med att jag lät henne få ett askfat, just innan, som var otroligt fint. Eftersom hon samlar på just den sorten så fick hon ta den (supersyster-poäng till mig!). Nu fick hon ge mig tavlan i gengält;-D Hur som helst så är det ännu en lertavla till min samling.
Ååååh så gulligt!
 
 
Spegel i plast
Fann även en spegel som jag älskar mer än någon annan spegel jag hittat hittills. Den är gjord i plast från okänt ursprung. Jag tyckte den var i princip gratis dessutom, enbart 30spänn?! Man får ju fan inte ens en påse godis för det priset. Ägaren av butiken sa att det var pga det märke som fanns i spegelglaset. Hah! Den lilla revan? Han skulle se byrån jag har ståendes i hallen. Den hålls just nu bara ihop av cirka tre färgflagnor. Klysh-alert!: Den enes skräp är den andres skatt!
Den är så vacker! Jag ser då knappt repan. Och man tittar ju snarare bort då man ser sin egen spegelbild än tittar på den. Problem solved!;-D
 
 
Plåt
Jag gillar plåtburkar. Givetvis. För vem fan gör inte det? Det är så roligt att öppna sitt skafferi om all tråkig mat omges av vackra burkar! Syrran hittade en åt mig i den där lilla trånga butiken Antik och Kuriosa i Kristineholm. Jag vart så glad! Den passar mig utmärkt! Tack sis!:-D
Snygg!
 
 
Tretusen meter tyg!
Jag kanske överdriver, men det är minst 4*3m. Och hur ofta hittar man ett snyggt gammalt 70-tals tyg som är i perfekt skick och så himla mycket av? Det händer ungefär ALDRIG. Så fatta min lycka då jag såg detta vackra alster. Jag lyckades tillochmed pruta ner det med 50kr, Ka-Ching! Det enda kruxet är att veta vad jag ska göra med det... ?
Dräggel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

snyggt!!

p.s tävling på bloggen, delta gärna. Du vinner ett par valfria hörlurar från den populära märket, sudio!

2014-11-03 20:06:53
URL: http://mohammedis.se/Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback