Episk Resa Del 54 - Hamilton

 Efter Waitomo for vi till Hamilton, vi var tvungna desta drift cart som är en rolig sport som vi inte hade hört talas om innan vi kom till Nya Zealand (givetvis). Det är som gocart fast på amfetamin. Man åker på en extremt hal bana så att man spinner i sidled runt kurvorna. Det var hur roligt som helst! Jag var givetvis sämst men det skyller jag på mina taskiga däck och motor, det är INTE förarfel, alla vet ju att jag är en mästerchaufför. Än en gång vart vi som små barn, som skrek som tonårstjejer på en Bieber-konsert och viftade med fingrar åt varandra. Man bör ha lite inlevelse känner jag! Jag skulle definitivt göra om det om jag hittade en drift cart bana någonstans. Det var mycket underhållande!
 
I övrigt sprang vi mest omkring och kikade på vad Hamilton hade att erbjuda, det vill säga, inte så mycket! Vi såg fiskar ovanför gatubrunnar. Det var fint. Sedan gick vi en massa på bio. Vi åt också väldigt mycket frozen youghurt. Det var väl ungefär vad vi pysslade med i Hamilton.
H som i Håkan! Jag tyckte det var skitsnyggt!:-D
 
Fisk ovanför gatubrunnen!
 
Driftcart
 Jag och Håkan leker på banan!
 
 
Crocodile Jerky
Som jag eventuellt nämnde (förhoppningsvis) så köpte jag Crocodile Jerky i Red Center innan vi åkte över till Nya Zealand. Jag panik-åt den innan vi skulle gå igenom tullen för att inte behöva betala böter för ovarsamt införsel av döda djur. Vilket sedan visade sig vara helt okej när det gällde död krokodil. Sedan följde den helt sonika med runt Nya Zealand. Vi hittade den två dagar innan vi skulle åka vidare till Sydney, och sedan Tonga, och kunde givetvis inte kasta bort den. Den kostade ju ändå $10!? Så jag försökte desperat tugga i mig den av ren snålhet. Bildspelet nedan bevittnar mitt tycke om denna otäcka köttbit. För Krokodil smakar fan inte okej! Beef jerky smakar fan inte ens okej!
Lukta: Luktar inte så värst konstigt, lite beskt kanske.
 
Slicka: Lite salt på tungspetsen, annars inte så farligt.
 
Tugga: "Äh, vafan, den är säkert jättegod!" tänkte jag, och klarade sedan knappt av att tugga igenom den sega läderbiten.
 
Smaka: "Åh fyfan! Det var inte gott, men det var inte nyttigt heller!"
 
Sen spenderade vi våran sista dag i Nya Zealand i Auckland. Har vart där förr, inte så spännande. Se tidigare inlägg. Sedan lämnade vi detta fantastiska land! Vi visste att vi skulle sakna det, men fan vad vi var glada att slippa frysa ihjäl ytterligare en natt i det där kalla helvetet! (Kanske kan tas som lätt överdrift, men det var rätt kyligt eftersom det höll på bli vinter då. Runt 8-9grader om nätterna och 14-18 om dagarna!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback