Episk Resa Del 57 - Tonga III

Det är som sagt på landet man ska hålla sig om man besöker Tonga. Det är mycket mindre folk, alltså mycket renare. Och alla man träffar där ute försöker inte att blåsa en, som stadsborna. Och naturen... den naturen... Kändes nästan som att vara i ett växthus i någon storstad, där alla växter frodas, är enorma och ser nästan overkliga ut. Klimatet är inte heller dumt. Ständigt runt 24grader. Perfekt eller vadå? Men där det finns något positivt måste det också finnas något negativt (förutom störda människor och äckliga städer då såklart) och det är givetvis dom massiva orkaner som drabbar landet med jämna mellanrum. Vi kom dit strax efter att en enorm storm dragit förbi, vi visste inte om det, pålästa som vi var. Och det var alltså därför det knappt var några turister där. Ganska skönt tyckte vi för att vara lite egoistiska;-D
Håkan promenerar med en påse bananer.
 
Snyggaste hemmagjorda staketet! Det behöver väl inte vara så jävla noga alltid?;-P
 
Riktigt myspysigt faktiskt.
 
Deras lustiga gravar hade alltid första parkett på stränderna. Känns väl inte superhygieniskt direkt, men vem är jag att dömma? Dom pryder även gravarna med platsblommor. Dom har ju bara tillgång till världens häftigaste flora och fauna? Men vem FAN är jag att dömma? Gah!
 
Jag skulle kunna tänka mig att ha en sån här stig upp till mitt hus!
 
 
Fann världens minsta/gulligaste eremitkräfta. Den var feisty! Nöp allt den hade... sötstruten där;-D
 
Vackra klippor!
 
En liten söt gris som sprang omkring i en by. Dom andra grisarna vi sett var inte alls i samma gullighetsklass kan jag lova!
 
 
Chillaxing dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback