Episk Resa Del 58 - Tonga IV

Vi var ute och vandrade på Tongatapu, Tongas huvudö, när det började närma sig kväll. Vi hade ingen aning om vart vi var eller vart vi skulle. Bussarna kom och gick när dom själva kände för det så det var som ganska intressant. Det är ju lite annorlunda mot vad man är van i västvärlden. Vi vandrade som sagt omkring då en gammal skruttig liten lastbil dök upp. Den innehöll två karlar som undrade om vi inte ville ha lift. Jovisst tyckte vi och hoppade på! Det var riktigt behagligt och en kul anekdot på våran resa. Under dagen hade vi fokuserat mest på natur och blommor. Vi kände oss helt plötsligt som ett 80-årigt par som tittade på växter istället för att aktivera oss genom att tillexempel hoppa bungyjump. Det var bara det, att det inte fanns något bungyjump! Det enda nöjet vi hade var att göra just det... titta på blommor! Men det var den enda lugna stund vi fick under hela resan så det var riktigt behagligt!
Jag älskar palmer... Fast å andra sidan, vem gör inte det?
 
Jag hade såna här krukväxter hemma innan jag for till Australien! Ja! Krukväxt!
 
Lustiga träd. Vi kallade dom penis-träden. Det finns säkert något jättebra vetenskapligt namn på dessa spretiga träd, men vi tyckte bara rötterna såg ut som.. ja, du fattar.
 
Liten rolig blomma! Den gillade jag! Jag har numera bytt namn till Elsa och stickar massa sockor!
 
 Färgglada blad! Så snygga.
 
En kossa blockerade våran väg och vägrade flytta på sig. Det tog rätt lång tid innan vi vågade gå förbi. Man vet ju aldrig #killercow?!
 
 
 En liten bit av våran åktur:)
 
Om du undrar varför det är en fläck uppe i det vänstra hörnet på flera av bilderna beror det på att jag råkade smeta solskyddskräm på linsen. Och jag märkte det givetvis inte förrän halva dagen hade gått ungefär. Man är inte skillad alla gånger!
 
Lovely day!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback