Episk Resa Del 73 - Monkeyforest

Vi for givetvis på en av dom största turistattraktionerna på Bali som är Monkeyforest. Det är ett gäng tempel i en skog någonstans där i mitten av ön(?) som aporna härjar fritt i. Har för mig att det är nåt religiöst kolijox som gör att aporna får gå barsärkargång. Eftersom folk får mata aporna har dom en tendens att bli rätt närgångna. Det var ett väldigt stort tempel där som hade massa apor urgröpta i stenarna det var byggt av. Väldigt vackert!
 
Det var väldigt mysigt i den här parken och dom gamla templen var fantastiska. Skogen var snygg och aporna asroliga. Om än lite läskiga emellanåt. Det enda negativa var havet av turister. Det är säkert jättedumt att fara till en stor turistattraktion om man inte vill träffa folk, men allt på Bali är en stor turistattraktion så man har inte så mycket till val. Finns inte så mycket orörd natur att vandra i precis. Men det var ändå riktigt trevligt den här dagen och vi hade en massa skoj och såg en hel massa mysiga saker:)
Det här kan vara världen snyggaste bro?
 
Apornas egen jultomte! Jag tycker att han är görsnygg!
 
Klicka på bilderna för förstoring.
 
 Obehaglig staty!
 
Vi hittade draken från "den oändliga historien"! Man får säkert inte rida på den för att den är väl 3miljoner år eller så, men vem kan motstå denna skönhet?!
 
Men så töt liten apbebis!! Halledudandes då!
 
Jag har aldrig sett apor dyka, eller bada heller för den delen. Men dom är ju så nära släkt med oss, så varför inte? Dom kunde inte få nog av vattnet och verkade ha jättekul.
 
Världens snyggaste utsnirklingar i sten. Imponerande.
 
Megasnuskig staty! Varför?!
 
Vila på extremt utsmyckat tempel. Så otroligt fint!
 
Jag tycker det här stenlejonet var fantastiskt vackert. Jag är en stor konstkännare!;-D

Denna fann intresse för snörena på min ryggsäck. Så jättesöt.
 
Pampigt tempel.

Ett väldigt läskigt Alien-träd.
 
Supersöt, supertrött liten farfar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback