W. Germany, Bergsten, Gabriel och Strehla

Mera av mina loppisfynd! Jaaaa! Jag fann en väldigt fin välkommenskylt som visade sig vara ett verk av konstnären Lars Bergsten. Det satt ursprungligen en värmeljushållare på skylten, men den har olyckligtvis trillat av. Men jag vet inte om jag gillade den så mycket ändå (sett den på bild från google), Den passar mycket bättre som bara skylt! Det dumma är bara att jag inte vågar sätta den på min dörr. Man vet ju hur hög brottslighet dom har här nere i södra Sverige, eller hur var det nu igen Fredrik?;-P
Skitsnygg! Precis mina färger!
 
 
W. Germany
I övrigt är jag en stor samlare av W.Germany Keramik. Jag har x antal krukor, vaser och tavlor av detta företag i keramikvärlden. Jag fann ett matchande fruktfat till en av mina vaser som jag inte kunde motstå! Ka-ching!
Har en vas som ser exakt likadan ut!
 
 
Strehla
Jag fann också något som jag trodde var en Bay (W.Germany) men visade sig vara något från andra sidan Tyskland, östtyskland närmare bestämt, och företaget hette Strehla. När jag googlade vasen fann jag att jag kanske har den enda snygga vasen som dom någonsin har gjort. För i övrigt var som ganska lama i sitt färgsättande. Allt var beige, vitt och banalt. Inte min stil, inte min stil alls! Men den fina vasen nedan fick i vart fall följa med hem!
Supersöt liten sak!
 
 
Gabriel
Sist men inte minst så införskaffade jag ännu en fågel till min samling av keramik (till Håkans fasa). Den här hittade jag på Kavalkad i Örebro och är från Gabriel keramik. Jag tyckte den var supersöt!
 Feta fåglar hör till mina favoriter, även om den inte var i roligaste färgsättningen så gillar jag den skarpt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback