Episk Resa Del 36 - Abel Tasman

Abel Tasman är en nationalpark längst upp i norr på den södra ön i Nya Zealand. Och där bör man hyra kajak! Det finns vandringsleder med, men vi var besatta av tanken att stå på split apple. Dels för att det var en av mina listpunkter och dels för att den är asball!
 
Abel Tasman är grymt vackert med sina vita stränder, gröna skogar, brist på bebyggelser och turkosa vatten. Eftersom jag var skadad sedan downhill mountainbiken fick Håkan göra allt paddeljobb. Hade en alldeles utmärkt dag! Har ingen aning om hans dag var fullt lika bra dock.
 
Jag skulle iaf sköta kameran, det var min uppgift. Jag satt där framme i godan ro och tryckte hejdvilt på systemkameran då jag plötsligt kastar iväg skiten. Varför? Vem vet? Kanske var det pressen av att sitta i en liten, liten båt på havet med en stor skitdyr kamera i den enda fungerande handen. Som tur var hade jag snabba reflexer och hann fånga den innan den åkte ner i plurret. Jag förlorade bara linsskyddet och min vattentäta påse (som kameran borde varit nedstoppat i egentligen). Fast påsen kunde jag sedan fiska upp. Fortsatt bra dag alltså! Inte för naturen, men för mig!
Splitapple är såååå cool! (Jag tror att jag fortfarande får använda ordet "cool" trots att jag nu har fyllt 29?)
 
Klicka på bilderna för förstoring.
 
Vajjert!
 
Två små vänner.
 
Håkan måste ha en superhjälte-gen som ligger och ruvar där under någonstans.
 
Mitt bevis på att Håkan är den konstiga i vårat förhållande. En diskussion vi haft MÅNGA gånger.
Efter en hård dag med massa jobb för armar och axlar (Håkans) så fick vi vår välförtjänta vila i vårat MacPac tält, ätandes Cadbury choklad. Som jag för övrigt kommer sakna mest av allt därifrån andra sidan planeten. Men som jag har förstått det, finns dom även i England. Så tänker köra över dit ENBART för Marvellous Creations. Jo... det är värt det!
 
Puss och kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback