Episk Resal Del 43 - White Water Rafting

 Vi skulle givetvis passa på att ta en annan punkt på listan då vi lix var igång med galenskaper på Nya Zealand. Den här gången bestämde vi oss för forsränning. Eftersom det fanns en fors i närheten av Rotorua som hade ett 7m högt vattenfall föll valet givetvis på denna fors. Jag som är livrädd för vatten var väl lite lätt orolig sådär. Och så hade jag en skadad handled. Den andra handleden hade blivit bra nog så den skulle väl funka tyckte man. Men den högra... Instruktörerna ville verkligen understryka att om jag är nog dum i huvudet att göra detta trots min skada så tog dom inga som helst ansvar för detta. "Nämen visst, det är väl helt okej?" Tyckte jag och signade upp mig. "Håkan kunde väl paddla för två?" Tänkte jag. Och vänstern ska man väl fan ha till någon nytta åtminstone en gång i livet med?
 
Så stod jag där vid den där hemska gummiflotten och mådde psykiskt dåligt över mina livsval. Faaan vad kallt det var! Och tänk om jag skulle trilla ur och dö? Men jag kunde ju inte banga när det nu var en listpunkt och allting, så jag satte mig i den där jävla flotten. Och iväg åkte vi. Jag har nog aldrig varit så livrädd som när jag kom till det där 7meters droppet och instruktören pratade om att: "om vi faller av och sugs under skulle vi bara göra oss till en liten boll och räkna till 10, för då skulle vi vara uppe vid ytan igen." Jamen skitlätt för honom att säga, han visste ju att det funkade, det visste inte jag. Men vi klarade oss otroligt nog helskinnade! Och ingen på våran båt föll ur. Men vi fick agera kustbevakning åt nästa grupp som inte hade lika tur.
Glada nyfunna vänner!
 
7meters droppet, vi försvann helt där under ytan. Otroligt mäktigt!
 
Lekte lite rodeo med, det var skitkul!
 
Instruktören gjorde sitt bästa för att dränka oss då han inte lyckades i fallet. Härlig kille!
 
3metersfallet var inte fullt lika otrevlig som den förstnämnda!:)
 
Helt otroligt vackert!
 
Det var så otroligt vackert efter den här forsen! Jag var ständigt fascinerad över scenariot snarare än över forsen. Vi hade riktigt lustiga typer med oss i båten också och instruktören var grym! Det visade sig att min värsta mardröm skulle bli en riktigt skitrolig dag! Och efteråt var jag så lycklig så det inte finns ord att beskriva! Så glad att jag gjort det, men framförallt så glad att det var över...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback