Garderober

Jag och Håkan har varsin garderob i anslutning till sovrummet. Det var ett par väldigt opraktiska och gammeldaxa garderober med plats för väldigt lite trots sina stora utrymmen. Vi bestämde oss ganska snabbt för att riva ut allt innehåll och göra oss varsitt personligt krypin. Det visade sig vara ett projekt som hette duga! Eftersom jag bara jobbar 75% för tillfället har jag lite mer tid än Håkan att renovera, så min garderob vart "färdigställd" först. Det var riktigt kul att randomsnickra ihop hyllor och sen välja den gällaste färgen vi kunde hitta för att smycka våra nya utrymmen. Vi bestämde oss för samma färg av ekonomiska skäl. Men dom blir ändå helt skilda pga våra olika tillvägagångssätt. Jag fick användning för min väldig rosa taklampa som har gjort min garderob till den pampigaste jag har haft! Jag ska sätta upp ett par snygga orangea krokar på väggen och göra lite småfix sedan är jag helt klar! Håkan är just nu i målningstadiet efter ganska mycket assistens från undertecknad. Det vart enormt mycket dyrare än beräknat, som vanligt i renoveringar. Men det får man ta! Färgen vart gratis iaf, fick ett presentkort av mor och far på Happy Homes då jag fyllde år. Tack för det!
Före: Glömde som vanligt att ta riktiga "före-bilder" Dom här är tagna någonstanns mitt i byggnationen och enbart på Håkans garderob som bara hade hunnit bli utrensad vid det här tillfället.
 
"Under konstruktion"
 
 
Efter: Krokar, glödlampor som inte är olika och någon snygg underklädeskorg istället för brödburk skulle vara toppen ungefär nu! Men annars är jag mycket nöjd med min gröna/rosa garderob! Allt är återvunnet material från garderober och köket.
 
Efter, Håkans: Håkans hyllsystem är jag nästan lite avundsjuk på såhär i efterhand. Men jag är så glad över min ljuskrona så jag ignorerar det lilla faktumet! Han håller just nu på måla lager efter lager (väldigt dålig täckning på den där färgen alltså).
Efter, utsida: Väggarna runt om vart målade i samma kulör som i vardagsrummet då vi hade en skvätt färg över. Det är inte snålhet, det är miljötänk! Säger vi.. Innan hade väggarna strukturtapet från 80-talet som blivit övermålade med den hemska "färgen" vit. Ja hela lägenheten såg/ser faktiskt ut så. Men det ska det snart bli ändring på! Kanske inte snart... men du fattar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback