Operation färg IV

Mina väldigt rosa och turkos byxor fick stå som inspiration då jag målade om min loppisfyndade lampa. Jag gillade stuket men färgen var som vanligt helt fel. Jag spraymålade tillochmed kedjan på lampan. Sambon sa: "Men det går ju inte fattar du väl? Det kommer aldrig att sitta". Eftersom jag alltid har rätt så ignorerade jag hans små kommentarer. Jag slipade, använde målartvätt och sedan sprayade jag. Och det satt som gjutet! Jag har tillochmed vecklat ihop kedjan vid flera tillfällen, och trätt i kabeln i efterhand och färgen sitter fortfarande kvar. Så det så! Håkan... ;-P
Före: En finfin (?) lampa från 80-talet. Jag gillade formen! Den påminner om en blomma.
 
Efter: Turkos/rosa skönhet som passar ypperligt i ett sovrum. Speciellt ett som i övrigt får en att vilja kräkas!
 
 
Tuppjuck
Sedan förvandlade jag ännu en loppisfynd från onödig jagvetfanintevaddetskaföreställaegentligen till väldigt fin hundbajspåsehållare. Ja, sådan är jag, jag använder långa ord som alla kanske inte alltid förstår, men försök häng med ändå... Jag hittade denna tupp på loppis (vad annars) för en femma. Kunde inte motstå den av outgrundlig anledning, så den fick hänga med hem. Målade den lila, återigen... lila? Jag tycker den här färgen är rosa? Men fin ändå!
Före: Lite naggad tupp som ska agera som... ? Vem vet! Kanske som kruka?
 
Efter: Men lite kärlek så är den sura tuppen lite gladare, iallafall inombords, eller utombords, eller jag vet inte vad jag pratar om snart längre. Hur som helst så passade hundbajspåsarna bra i den ihåliga pippin!
 
 
Tavelvägg
Jag fick upp en tavelvägg i vårat sjukhusvita sovrum också! Här händer det grejer! Man kan inte påstå att vi ligger på latsidan då det gäller våran lägenhet. Jag målade alla ramar, köpte en del på ikea, som redan var turkosa, och hängde upp mina suveräna loppisfyndade lertavlor, affishen från Woodford (som jag älskar mer än jag älskar mig själv, och det vill säga inte så lite) och världens snyggaste tryck som jag fått av syrran. Jag vill ha fler Carissa Rose (hint-hint).
Före: Sjukhusrummet ska vid tillfälle få olivgröna- och boysenbärfärgade väggar, som vi har köpt in men inte orkat ge oss på arbetet då vi håller på att byta ut köket. Hur som helst! Det är vitt som fan här inne! Fanns inte mycket på väggarna heller på en gång.
 
Efter: Lite arbete senare hade jag denna fina vägg. Jag har dock problemet att jag har en tom ram som jag inte vet vad jag ska fylla med. Den är sådär lagomt långsmalf så ingenting passar i den. Men den får väl vara tom så länge helt enkelt. Ser ändå bättre ut än innan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback