Operation färg V

Här kommer en skräll: Jag glömde att ta en före-bild på det jag nu kommer att berätta. Jag köpte ett laminerat, runt, litet bord på loppis precis innan jag for till Australien. Det här lilla bordet har sedan stått i mammas ladugård i ca 2 år. Jag kom tillbaka och började genast riva laminat! Jag har tänkt på det här bordet varje dag i två års tid! Det kan vara en lögn men jag kom iaf ihåg att jag hade ett?
 
Bordet hade fått en massa regn på sig så laminaten hade släppt i princip överallt. Så jag tänkte att det skulle bli en enkel renovering. Bara att slita av skiten, måla, klart. Men som vanligt hade jag fel i min tidsuppfattning. Det visade sig att laminaten satt ganska jävla hårt på ungefär 2 tredjedelar av bordet. Jag använde mig av, hälla-mer-vatten-på-bordet-metoden och hacka-lös-skiten-med-stämjärn-metoden. Den ena gick inte alls och den andra gick sisådär. Det flög lös en hel del ENORMA bitar ur bordsskivan. Så jag fick spackla, och slipa, och spackla, och slipa. Sedan lossnade bitar ut lejontassarna och så fick jag limma, och spackla, och slipa. Efter ca 200 arbetstimmar var jag till slut klar. Och resultatet vart precis som jag hade förväntat mig: awesome!
"Före:" Jag hittade ett liknande bord på google som ser ut ungefär som mitt gjorde innan jag fuckade upp det och sedan gjorde det fint igen. Sån där äcklig ljus laminat som gör att man ifrågasätter vissa människors smak. Eller brist på den.
 
Efter: Min gula skönhet. Älskar tassar på möbler!
 
 
Tavlor och Kablar
Sedan har jag även fixat ramar i form av att måla dom i exakt samma färg som bordet, matchi-matchi. Håkans dumma projektorkabel hängde även framför mina tomma ramar i ca 3veckor innan han orkade sätta in dom i en kabelgömma. Karlar alltså.. ;-P Jag fyllde sedan mina ramar med våra favoritfoton/minnen från resor vi gjort för att alltid bli påminda om hur tur vi har haft. Nu är det slut med alla negativa tankar!
Före-före: Ramar i gamla lägenheten som är både tomma och tråkiga!
 
Före: Målade, tomma ramar med kabel framför

Efter: Målade, fyllda ramar, med kabel på sidan istället!
 
 Gult är trots allt inte så fult längre.. jag gillart!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback