Operation färg

Jag är så färgglad just nu så det finns ju inte. Har köpt allt vi äger på loppisar och blocket. Sedan köpte jag en hel bunt med sprayflaskor från Hlstore och har sedan gått barsärkargång med dessa, OH den lyckan! Och ja! Allt känns fan lite bättre med färg. Det verkar inte ens ha någon betydelse hur man blandar. Allt ser bra ut tycker jag! Eller är det bara jag som gått och blivit sjuk i huvudet? Vilket som! Här är ett par av mina projekt!
Efter: En gammal anslagstavla som var äckligt vit fick bli min favoritfärg röd istället. Har ingen före-bild, vart för exalterad så jag glömde ta en.
 
Före: Hemskt vitrinskåp i fulfuru som Simon och Tomas skulle sagt. Jag var exalterad här med men hann iaf ta en bild innan jag målade!
 
Efter: Bortse från allt random skräp som förstör utsikten på mitt suveräna limegröna vitrinskåp. Det vart mycket bra!
 
Före: Stolar jag fick av morsan fick varsitt lager pistasch och turkost. Jag har en stol kvar.. den blir kanske färgen "freak", (a.k.a "chockrosa") Håkan har sagt att det är okej! #Passa-på.
 
Efter: Ooooh så vackert! Tapeten i bakgrunden har jag för övrigt INTE valt, jag skäms över tanken att du skulle kunna tro det, så nu är det sagt. Världens snyggaste stolar vart det i vart fall!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

SNYGGT!!!!! jag vet inte jag tyckte att tapeten var helt okej, den finns ju då det är lite turkosa brädormed också =) men han kunde ju ha valt värre =)

Svar: Det är inte Håkan som valt tapeten, den var där då vi flyttade in, han tycker inte heller om den så mycket:P
WickedMuffin

Postat av: Anna-Karin

men tapetsera om!!! Ska jag ta med något blommigt och fint ? =)

Svar: Jaaaaaaaaaaaaaaa!:D
WickedMuffin
Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback