Miljötänk med Blocket

Vi har hunnit med mycket sedan vi flyttade tillbaka till Sverige från Australien. Vi har båda fått jobb och vi har även införskaffat en lägenhet, som jag älskar! Sedan fick vi det roliga uppdraget att fylla lägenheten också. Vi ägde som bekant ingenting för ett par månader sedan, knappt mer än kläderna vi bar på kroppen. Eftersom vi har blivit begagnat-frälsta så föll valet på möblemang helt enkelt på att skanna igenom annonserna på Blocket.
 
Allt finns ju på Blocket! Från minsta kaffekopp till hela lägenheter. Det kan även ha gått till så att vi fann lägenheten via Blocket... Hur som helst, jag kommer aldrig köpa en ny möbel igen i resten av mitt liv. Det finns så otroligt mycket snygga prylar som folk vill bli av med som bara väntar på att bli funna. Den enes skräp är den andres skatt som man brukar säga! Jag känner mig som en hjälte i miljötänk. Återanvända gamla grejer och inte bidra till köp-och-släng-samhället, det gillar jag! Inte nog med att jag och sambon är miljöhjältar, vi sparar även pengar som attans också.
Våran ny-gamla skitsnygga och skitsköna soffa. Nypris: 14.000kr, vi köpte den för: 4.000kr. (Ka-ching!)
 
Säng inklusive allt! Madrasser, ramen och skyddsmadrass, nästan helt ny! Med världens skönaste madrasser. Nypris: ca 9.200kr, vi köpte det för: 2.700kr. (Ka-ching!)
 
Jag känner mig så nöjd! Vi fick precis vad vi ville ha och till inte ens en tredjedel av priset. Allt annat på bilderna är också second-hand givetvis. Allting förutom sängkläderna och kuddarna. Jag borde få anställning på Blocket som levande reklampelare: "Hej, välkommen till mitt hem, jaha den där? Blocket. Ja den där är också från blocket. Ja precis, blocket!" Annars så tycker jag att jag åtminstone förtjänar en ministerpost hos miljöpartiet!
 
Tjo bre!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Vad mysigt =)
Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback