Efter regn...

Jag har varit inne i en riktigt dålig period nu ett tag. Jag har inte haft någon som helst lust att blogga. Men jag inser nu att jag inte kan fortsätta svika mina fans på det här sättet! (Jag vet att mamma läser min blogg iaf!) Jag måste komma igång med skrivandet igen, det som en gång gav mig sådan glädje. Jag har dock haft så väldigt ont om tid också. Sedan jag kom tillbaka till Sverige har jag fan inte haft en enda sekund över till att bara vara. Det är jobb som ska fixas, som man sedemera måste sköta också. Det är bostad som ska lösas. Renoveringar följer tätt inpå. Hund som ska rastas, bil som ska fixas och mat som ska lagas. Sedan att finna tid till att studera är inte ens att tänka på.
 
. Sedan försöker jag få igång flygningen så att jag kan konvertera till våren. Vilket betyder att jag måste jobba ännu mera för att få in ännu mera pengar. Det är moment 22 kan man säga. Jag skäms också litegrann för att jag fortfarande inte har hunnit blogga klart om våran "Episka Resa". Det har nu gått mer än 6 månader sedan vi kom hem och jag har fan ett helt land till att gå igenom.
 
Hur som helst, i Söndags struntade jag i att spackla väggar eller laga bilar och for ut och flög med Lima Golf Lima istället. Eller som dom säger här i Sverige: Gustav Ludvig (tror jag iallafall, det är förvirrande det där med Svenska). Och det vart en helt fantastisk dag! Det var perfekt väder trots att att det är början på Januari! Och jag vart på riktigt bra humör igen. Synd bara att päronen (som hälsade på över Nyår) hann dra tillbaka till Norrland innan dom fick åka med på en tur. Fast dom tyckte det var bäst att jag skulle "öva lite först", vad nu det betyder... ;-P
Så jävla glad igen! Tänk vad lite AVGAS kan göra för den psykiska hälsan!
 
Tio sjöars led sett från ovan. Det är lika vackert där uppe som där nere.

Håkan ställer alltid upp som Co-pilot. Han är galen han.

Jag är något förvirrad över vad dom svamlar om på radion. Jag har ju bara lärt mig engelska termer. Men vi förstod varandra tillslut åtminstone!
 
Möckeln hade då frusit till is ,iaf bitvis.
 
Otroligt lite bebyggelse i det här landet ändå!
 
Efter regn kommer solsken.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback