Beroende av skönhetsoperationer

Jag berättade för min syster att jag hade skrapat bort leverfläckar från halsen. Hon sa: "Men du och dina skönhetsoperationer"(?). Ja inte fan vart jag snyggare någon av gångerna dom skar i mig. Förstår inte riktigt vad hon menar. Det lät då läskigt iaf. Skraaap, skraaaaaap.


Hål i halsen.


Företagsklappen
Larsa berättade att han fått en våg i julklapp av sitt jobb. Det känns lite elakt tycker jag. Varför skulle man ge någon en våg? Mystiskt.... Hur som helst så sa han: "Ja fatta inte varför man inte kan få nåt som folk vill ha. Typ en fruktkorg eller nåt?". "Jaa, eller hur?", tyckte jag.
Och så fick jag en av min chef! Hahaha! In your face Larsa!

Skryta, skrävla!


Brist på tid
Eftersom jag håller på att flytta och flyttstäda samtidigt har jag inte tid att blogga. Ber så mycket om ursäkt för det till alla mina fans. Om ni skriver eran adress så ska jag genast skicka er en signerad bild av mig själv;-D

Min dator är för övrigt fortfarande broken. Dock på reparation, får det i julklapp av mina päron. Jag får bara bra julklappar i år! Så om två veckor eller så ska jag fortsätta mitt mission att visa Sverige att det finns nåt som kallas FÄRG.

Flyttstöket.


Baj baj lingonpaj!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Mannen i mitt liv.

Det är Laban. Han må vara hårig och lukta lite konstigt ibland. Men han älskar mig villkorslöst.

Veckan som gått:
1.
Det gick inte att rädda någonting på datorn. Tackar min farbror för erbjudandet om hjälp!
2. Foten är stukad och stor som ett hus. Ännu något som gör att jag förlorar inkomster.
3. Bor hos min föräldrar för tillfället.
4. Mannen i mitt liv är som sagt Laban.
5. Ska snart flytta och det är bara Nils-åke som erbjudit sig att hjälpa till än så länge. Och honom vill jag ju inte utnyttja, han är så gammal och skraltig;-D
6. Jag är fattigare än någonsin, massa oväntade utgifter.

Deprimerande? Javisst... Men inte för den nya positiva Elin! Det är mitt nyårslöfte! Jag ska banne mig tjoa och tjimma oavsett vad mer som händer!!

TJO-FUCKIN-HO!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!