Jag vill dö

Okej, jag överdrev kanske lite. Men det är fan nära att jag strategiskt lägger mig bakom en lastbil snart. Min hårddisk har kraschat! KRASCHAT! Fans värdelösa rappel dom tillverkar nu för tiden. Larsas dator har dom väl bytt hårddisk på 3 gånger. Jag som trodde Hp var ett bra märke.....!
Och ingen garanti har jag kvar. Eftersom den lämpligt nog gick sönder en månad efter att garantin gått ut. Så nu måste jag utnyttja reklamationsrätten. Men det innebär ju inte att onoff byter grejen åt mig. Neeeeej då. Dom kommer att påstå att det är p.g.a. mitt ansvarslösa användade som den crunchade. ARGH! ½"()=/W!"#)¤?)=Q"

Dubbelhyra i två månader, en dator som gått sönder, en bil som måste försäkras och julklappar som ska köpas.
1000tals med bilder som försvunnit! Fan va bra det går för mig just nu!

Ja ni se ju om jag orkar fara till mamma och pappa och låna datorn för att blogga dom närmsta veckorna.
TROLIGTVIS INTE!!

SKRIK!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ångest och panik!

Nu har jag skrivit på papprena till en bostadsrätt. Samma gata, likadan lägenhet. Sen fick jag ångest. Och lite panik. Och lite mer ångest. Gjorde jag rätt? Kommer jag förlora 30.000? Kommer jag att trivas?
Kom på efter 10minuters ältande att det faktiskt inte är någon som tvingar mig att bo där för evigt. Trivs jag inte, flyttar jag PUNKT.

Jag hade ju tänkt att jag inte skulle göra nånting där för att spara pengar. Direkt jag slutat tänka på ekonomi så gick miljoner tankar genom huvet: "Jag ska sätta spottar i köket, jag ska tapetsera om sovrummet, jag ska sätta in ekbänkskivor i köket, jag ska måla om inne på toan. Kanske lägga nytt golv i hallen"
Vi har konstaterat det förr: Jag har ju INGEN som helst självdiciplin.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Det är bara massa att göra innan flytt. Flytta abonnemang, ringa besiktningsgubben. Få panik för att besiktningsgubben skulle se alla styggelser jag gjort. Försöka peta igen alla hål med pappersbitar. Måla lister med tipex och tejpa ihop lådor. Betsen jag spillde på parketten i tvrummet orkade jag inte försöka dölja. Tänkte att jag kanske skulle strategiskt säga åt Laban att ligga just där när han kommer. Det är luuuugnt!


Övik
Var i Övik i 9timmar på beställning. Och där åt jag världens sämsta panerade spätta.
Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås. Mmmm. Min absoluta favoriträtt.
Men på Oasen i Örnsköldsvik misslyckades det totalt. Skippa den rosa "såsen"!!!
Så... nu känns det bättre.


Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Näs vi go again

Idag var jag på Lassa för att dra ut dom där plastbitarna djupt därinne i mörkret (näsan).
En sköterska höll i mitt huvud medans läkaren (läkarinnan) knipsade tråd och slet i mitt inre. Vilken smärta! Det sprutade bara tårar och när det var klart sprutade det bara snor och blod. Micke fick än en gång undra över varför han valde just mig till sin käresta. Japp, jag tvingade honom att följa även den här gången och hålla handen.

Svimfärdig som attans staplade jag ut därifrån.
Läkaren sa: "Du ska vara hemma och vila åtminstone tills på Måndag."
Jag sa: "Javisst!"
Robert sa: "Hur blir det, kan du jobba imorron?"
Jag sa: "Javisst!"

Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Färgglad sida

Jag har hittat en ny rolig färgglad butik! Iofs fanns det väl inte så jäkla mycket där. Men dom sakerna som var fina var riktigt fina:-D

Snirkla

Förvaring. Egentligen barnpryl. Men vem bryr sig?

Köksprylar. Härliga färger! Båda från Rice.

Snyggaste väggkrukan.


Helhärliga köksklockor med timer! Vill ha!

Fågelbord i vackert lime.


Och en ren som jag tyckte var fin;D

Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Känsliga läsare beivras del2

Igår var det synd(are) om mig. Slet och slet för att få ur jättebomullstussen. Höll på svimma vid otaliga försök. Men till slut gick det! Det kändes som världens lättnad. Jag kunde andas genom näsan och jag kände mig rent av kry. I typ 3 timmar till. Sen vart jag slö. Somnade runt 21:30 (lagom till min och Mickes filmtajm) vaknade 22:30. Gick och la mig 23:00 sov till 11:15. Ansiktet har svällt upp som en ballong idag. Ser knappt nånting. Det rinner ur ögonen för svullnaden trycker på. Överläppen är enorm. Här behövs inga injektioner minsann!

Konstigt nog känns det som att min näsa är snyggare än nånsin! Nog för den är tjock som en potatis. Men den berömda Nordlandersknölen är som bortblåst. I´m hot! Eller nåt.

Eller nåt sa jag faktiskt.


Fick ringa Robert och säga att jag inte ville jobba imorrn. Det sved i mitt snålhetshjärta.
Tjing.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Känsliga läsare beivras

Så var det dax. För min septumplastik alltså. Micke min hjälte skjutsade mig till Skellefteå Lasarett. Där var folk som galna. Det första som hände var att vi vart stoppade av en väktare som tittade uppifrån och ner: "Ska ni vaccinera er?" Jag: "Öh.. Nä?" Väktaren (leendes): "Okej hejdå!". Sköterskan berättade att folk hade stått ute i 10 minusgrader i över två timmar för att få vaccinet. Galet. Stå ute och bli dödssjuk för att inte bli dödssjuk? Logiskt...

Hur som helst. Dom petade in massa bedövning i näsan på mig. Två snören hängde ut. Tycker det påminde om en orm som just käkat en råtta då svansen hänger ut ur munnen. Jag snortade råttan.
Knark. Yrsel. Jag sa: "Hejdå!" När jag vaknade var det besvärligt. Ingen brydde sig om mig! Läkare och sköterskor och mammor och flickvänner och farbröder sprang förbi men ingen tittade på mig. Där låg man och visste inte vart man var och ingen brydde sig. Ja visst var det synd om mig?

Micke kom dock till slut! Glad som fan vart jag när jag hörde hans röst. Kände mig väldigt ensammen. Jag hostade 3liter slem och snorade/blodade 25liter ur näsan. Han har tur som har mig så han får lära sig massa om människokroppen;-D

Jag fick nyponsoppa och en macka, första maten på 15timmar. Tog 45minuter att få i sig. Sen for vi hem!

Jag såg ut som en boxare. Eller ser ut.
Idag har jag ägnat ca 3,5h till att försöka få ut bomullsproppen i näsan. Den var lika lång som mitt lillfinger. Jag tror den tog med sig en bit av hjärnan ut. Nu har jag bara en kvar! Yej....


Fick en namnlapp så dom inte skulle blanda ihop mig med någon annan. Vart lite orolig när jag låg på operationsbordet och en av sköterskorna sa: "Du ska operera näsan va?" Det borde dom väl veta med säkerhet?


Jag är typ sexigast i världen.


Idag: Försök 1 att slita ut bomullen. Rekordstor näsa. Och farsan som inte tyckte synd om mig?


Jag lägger inte ut bilden på bomullen som kom ut pga risk för illamående. Nog för jag var sugen;-D
Hej hej!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Oroligheter

Lite jobb = Lite pengar. Det går mycket rykten just nu.
Ska fan söka sommarjobb i Norge i sommar. Häftigt!

Från i somras. Älskar det där landet.


Lonely, I am miss Lonelyyyy
Igår gjorde jag en pizza i min ensamhet. Pizzan tog formen av ett hjärta. Vad menade pizzan egentligen? Jag förstod att den ville att jag skulle fara till Micke så fort som möjligt. Så det gjorde jag. Vi såg House, det är kul. Pizzan vart för övrigt god... mycket god.Min hjärtliga pizza.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Klockan

Målade, satte på presentpapper och klippte ut nya siffror.
Det var skit kul! Ångrar dock att jag inte var mer noggrann. Originalet var inte direkt välslipad och det satt diverse limrester kvar när jag klistrade på pappret. Latheten tog över och jag ville bara se resultat. Så den vart lite knölig och konstig. Men Micke vart nöjd ändå. Sa han iaf... men hur mycket kan man lita på en karl?:P


Före: Furuklockan i all sin prakt.


Efter: Den knöliga retroklockan. Det syns inte lika mycket när den sitter uppe på väggen.


Frågade om jag fick måla och tapetsera om hans byrå. Han svarade: "Njaaa, det är väl lite för tidigt än? Du har ju just målat om klockan?"Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Kakel mm

Hittade en trevlig sida som jag vet att min syster kommer att uppskatta. Om hon nu inte tittat in själv före så att säga. Vilket är ganska troligt när jag tänker efter.


Marrakechdesign.se

Ja precis, kakelplattor från Marocko! Kärlek.


Mer sten
När jag lix är inne på kakel och sten så kan jag även nämna stiltje.se som tillverkar betongolv, glasmosaik osv. Vackert! Tyvärr finns butiken bara på tre ställen i landet.


Slut på sten.


Kläder
Var inne och tittade på Gudrun Sjödéns vinterkollektion. Varför vågar inte jag klä mig sådär färgglatt? Jag blev jätteglad av bilderna. Fan att jag ska vara en dyster person i svart och grått.
www.gudrunsjoden.com


Tekanna
Tycker kläderna matchar den fina tekannan jag hittade hos Juniform.
Jag fuckin´ älskar den!

Fantastiskt fin.

Baj.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Elin - 85

Jag skulle inte kunna gissa att jag är född -85. Om jag enbart skulle gå på stelhet och värk skulle jag tippa på 85.. år alltså. Igår när jag försökte somna vände jag mig om för att ligga på sidan istället för på rygg och då knäckte det till. Jag sträckte en muskel i ryggen nåt så fruktansvärt så att jag idag inte kan röra på mig.
Fan va normalt för en 24-åring!!

Men jag är inte bitter. Neeej då. Det är jättemysigt att sitta med liniment och vetepåsar runt hela ryggen.

Men för att vara lite positiv: Jag fick måla om Mickes furuklocka, JAAA! Wooohooo! Yeah! Så spännande har jag! Vad har du gjort i helgen?


Fick jättesnygga tapetrullar av min syster apropå måla.

Hejdå.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!