Heather Bailey

Jag blir lika lycklig varje gång jag går in på denna blogg.. OH-MY-GOD så jävla fint hon gör! Hon designar tyger och gör även böcker med beskrivningar och allt möjligt man kan komma på. Det var väldigt svårt att bara lägga in ett par bilder av hennes alster. Jag ville lägga in hela bloggen!

Heather BaileyJag lyckade avsluta till slut!;-D
HejHej!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ann Granlund

 Den här damen gör handtryckta tyger med egen design. Väldigt fina tryck måste jag säga! Ibland kastar hon upp en bild som jag blir alldeles kär i. Följ hennes blogg här: Ann Granlund.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Bella Vintage

Kanske inte den fetaste bloggen jag läser. Men ändå värd att nämnas. Hon har ju ett par inspirerande idéer!
Bella Vintage


Jag tyckte den här kudden var så jäkla snygg så jag var tvungen veta hur man gör dessa Yo-yo blommor. Tydligen var det skit enkelt... Hittade bland annat en video om hur man gör på youtube. Här är en sida där man kan köpa mallar till både blommor och fjärilar. Man blir ju sugen nanting!:-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Tipsy Tessie

En blogg jag just börjat följa. Hon är väldigt inspirerande och skitduktig på att fotografera.. Bland annat. Åh vad jag är avundsjuk!;-D
Hitta hennes blogg här.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Gröna sköna lådor

Jag har faktiskt avslutat ett av mina många projekt! Yeah! Creds till mig! Mina förvaringslådor till köket är äntligen klara. Dom är snea, vinna och ojämna. Men jag är rätt nöjd ändå!:-D Vet inte om det beror på den fantastiska tapeten jag fick av min syster eller om jag bara är lättat över att något äntligen är färdigt. Hur som helst, så här vart det!


Före: Eller ja.. under konstruktion.

Efter: Mitt kök blir bara grönare och skönare:-D


Har, som du ser, även fått upp en lucka till! Eller rättare sagt ett par luckor till sen sist jag skrev om det. Jag blir jävligt nöjd med både färg och handtag faktiskt! Farsan är bäst som vanligt. Har fortfarande 7 luckor kvar där borta dock. Men dom är snart klara! Hatar att jag är så dålig på att ta "före" bilder så det kan ju lätt blir lite förvirrat och samma bilder om och om igen.

Före: Lila/rosa

Emellan: Höll på bli galen på röran som vart då jag inte hade några lådor.

Och efter: Ja iaf nästan klart

Före: Dålig före-bild jag vet. Hade ingen på hela köket.. såklart.

Efter: Tänk då jag även bytt ut bänkskivorna till ek. Så... vackert.


Jaha... Då kanske man ska gå och försöka avsluta nåt annat?:)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Dålig Karma?

Jag undrar om mina otursräder är ett tecken på dålig karma. För hur mycket konstigt kan hända en och samma person under en livstid? Jag skulle ställa av motorcykeln. Den startade inte. Och varför då undrar man ju efter en sommars okomplicerat användande? Skulle tanka bilen. Vet inte vad som hände eller hur jag lyckades. Men det sprutade bensin över hela mig. Min nya kofta. Min peak. Mina skor. Mina nya favoritjeans. Åh!
Fast vad är väl materia? När det finns så fantastisk natur?;-D


Ett försök att vara positiv!


På tal om fantastisk natur så har Robert försett mig med en fantastisk överlevadshistoria! Han tog grenar från skogen för att stadga sina växter (eller nåt) Men så började en av pinnarna att gro. Naaaaaw! LÖV it!

Så vackert.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Pilleri pillera

Panduro Hobbys nya katalog har kommit! Och så har jag snokat runt på nätet efter roligt pyssel. Jag är grymt inspirerad! Håller för tillfället på med mitt nyckelskåp och lackar mina små lådor till köket för fullt. Bild kommer snart. Nu tänker jag bara snöra upp bilder på allt fint jag hittat som man verkligen blir inspirerad av!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

So little so

Vad har hänt med mig? Jag va ju den som var mest skillad på Engelska i skolan. Igår åkte det en Engelsktalande kille som pratade på och var så trevlig. Jag hade fruktansvärt svårt att komma på vad allting hette. ÅH va jag skämdes! När han gick tackade han så mycket för skjutsen varav jag säger: "Oh, it was so little so." Tyckte det lät jävligt logisk just då, så lite så.. ;-D Visst finns det sommarkurser i Engelska?


Rosa
Eftersom syrran tjatade om att få se mina nya jätterosa skor lägger jag nu in dom!

Rooosa.


Lägger även upp en bild från idag då Laban fick åka buss igen. ÄLSKAR då han kan vara med på jobbet:-D

Vet inte om han älskade det så mycket dock;-P


Nu är jag hungrig. Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Köksluckorna

Uppdatering av köksluckshelvetet.
Jag har fått hem 5 luckor. 1 behöll farsan för den var fuskmålad. Och nu har jag spacklat 4st + 2 lådor som jag ska ta till hedlunda för slipning och lackning imorrn. Nu får ni en tjuvtitt på hur fint mitt kök kommer att bli!


Före: Luckorna var rosa/lila.

Efter: Överskåpen är lackade och har nya handtag. Inte underskåpen. Än.
Kaoset i köket har inte förbättras sen ja flyttade in... suck.


Nu måste jag sova middag. Vart dödstrött.
Hej hej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Lätt imponerad

Som vanligt är det inte jättesvårt att imponera på mig. Jag och Fredrik for till skjutbanan i helgen för att skjuta lerduvor. Jag träffade två av 10... Jag är helnöjd!;-D


Hur som helst. På skjutbanan såg jag den här stenen:


Jag tycker självklart att det var döhäftigt att karva in sitt namn i en sten -83. Ronny, Lars-Olov och Pelle har blivit odödliga! Jag stod där länge och fundera på hur fan dom har gjort. För jag vill såklart också bli odödlig.
Fredrik säger: "Men om du bara funderar en liiiiten stund så tror jag nog du kommer på hur dom har gjort."
Jag: "Jaha?! Dom kanske använde nån sorts maskin? Eller har dom karvat med en kniv?"
Fredrik: "Öh.. Eller så har dom skrivit namnen med fingret? Du vet innan betong stelnar så är den ju mjuk?"
Elin: "Jahaaaaahaha....ha."

Kände jag mig inte överdrivet smart.


Helgbravader:
Satt i en solstol en halv dag och "letade" insekter. Jag gillar insekter.Och jag fann några! Plus ett humle löv jag tyckte va så fin färg på;)


Spisnytt:
Mormor bytte ut sin flashiga 70-tals spis mot en nyare. Någon som vill köpa gammal snygg 70-tals spis som är 55bred? SNYGG!:)Så vart det dax att åka hem till Lycksele igen:

En surade för att ingen ville kasta bollen längre.


Och den andre surade för att... ja... vi skulle åka hem.


Slut på rolig helg och slut på rolig semester. Start på slit och släp:(
Tjoflöjt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!