Hortellet

Jag och Monica hade sjukt kul hemma hos henne igår! Hon visade sina galna hemmagjorda filmer. Vi drack några cider och tänkte: "Klart vi måste på hotellet!" Var ju bara 3½år sen jag var där sist... Sagt och gjort, vi for dit. Redan utanför fick jag världens panik. Vad gjorde jag där? Jag tycker inte ens det är kul? Jag vill gå hem!!
Vi gick in. Jag vart grinig och uttråkad på 2min. En halvtimme senare gick vi hem!
Det där är inte min grej. Jag sitter hellre med en kompis och känner lugnet och pratar "allvar". På hotellet porrdansar folk för uppmärksamhet... Huvva! Ja, jag är 175år gammal.


Monica.


Radiostyrda ankan.


Monicas sockar.

Hörs.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ramfix

Jag har faktiskt kommit en bit på vägen vad gäller mina ramar! Jag påbörjade detta projekt för ungefär 2 Månader sedan. Det går sakta men säkert! Har faktiskt gjort iordning 4 ramar den här veckan. Jag är stolt över mig själv!


Före: Ett virvarr av ramar på tvrumsbordet.


Efter: 3 Stycken som står i sovrummet för tillfället. Älskar den somriga bilden med Laban. Och mina 80-talsbilder på mig och Laban. Musigt.


Den bakre bilden ska få en lika fin ram som den Laban fått. Ja, jag ska dammtorka inom snar framtid;-D


ÄLSKAR gamla ramar! Letar rätt på dom överallt på loppisar. Otroligt vackra och jag blir bara lycklig när jag tittar på dom. Vackert.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

My baby is gone

Så kom dagen med blandade känslor. Jag visste att det inte fanns någon annan möjlighet. Det kändes vemodigt. Kommer jag aldrig finna en ny igen? Kommer jag hitta någon lika vacker? Frågorna är många, svaren lyser med sin frånvaro. Krister berättade om sin jordenrunt resa. Jag glömde totalt bort min älskling och var sprudlande glad då jag for därifrån.


Jag hade ju bara kört 1900mil. Varför har jag ens en bil?


Flottfrossa
Hela veckan har jag frossat i flott. Jag gjorde bland annat kyckling med chili, B-sås och klyftpotatis. Igår tillagade jag en ryggbiff med rostad potatis, karljohanscremé och sallad. Sen gjorde jag blåbärspaj till efterrätt. Åhhhh! Blir hungrig bara jag tänker på det. Life is good Stimpy!


Flott är gott.


Det bara glänser av livets goda;-D


Promenix till Hedlunda. Tjing!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Shebang

Shebang var jävligt coolt för 8år sedan. Min syster har varit vänlig nog att lägga ut världens skabbigaste bild på mig, henne själv och shebang på Åselemarknaden. Gick omkring och bar på den där jäkla nallen hela kvällen. Hade vunnit den nånstans. Gå hit för att se inlägget.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Spetälska

Jag har fått spetälska. MINST! Upptäckte att jag hade ett nasty sår under min ring. Först trodde jag att jag blivit allergisk mot silver. Ingen trodde på att det var silver. Den är faktiskt stämlad med silverstämpel ska jag då be att få tala om! Men så upptäckte jag att det satt fast en liten rund boll med spackel inne i ringen.... Väldigt typiskt mig känns det som. Spackelrelaterad skada. Hur många råkar ut för det?


Spetälskan.


Loppis
Gjorde två fynd på loppis förra veckan. På tal om ingenting, eller allting om man så vill. Systeryster fick betala. Det brukar bli billigast så! Köpte en hög med extremt färgglada dukar och en jättefin tavla. Ska måla ramen på den innan ni får se den:)


Dom är färggladare IRL.


Lovely day
Härlig tid har börjat.

Laban på våran skidtur. Det var ungefär såhär han stog hela tiden. Inte intresserad av att dra.

Hej hej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Shirley Clamp

Shirley va också och shakade på hotellet. Jag jobbade som vanligt. Hon verkade lite kaxig tyckte jag. Hon gav dahlén 100kr i dricks för att han hämtade en snusdosa åt henne. Då tyckte vi det var jättesnällt och döhäftigt. Idag känns det som: "Kasta lite småpengar åt tjänstefolket så gör dom vad som helst. Muhahaha."


Shirley.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Nanne Grönvall

Sprang bokstavligen på Nanne när jag jobbade på hotellet. Jag tappade massa marker på golvet. Jag jobbade som black jack dealer. Nanne hjälpte mig inte med markerna utan tyckte väl mer: Kan du inte se dig för?
Otrevlig... Kändisar måste väl vara trevliga? Hon var för övrigt där med någon annan känd karl. Vette fan vem det var...Nanne.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Lennart jäkel

The man, the legend. Sprang på Lennart jäkel när jag som 15åring plankade in på hotellet. Uppenbarligen hade dom någon sorts privatfest. Men det var ingen som brydde sig att vi sprang omkring där. Jag fick faktiskt lennarts autograf den gången. Han pratade och var glad. Massa kvinnor hängde över honom. Till slut var det faktiskt någon som brydde sig att vi var där. En vakt. Vi vart utkastade.

Vilka minnen.... ;-D


Lennart m.fl.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Kändisträff

Eftersom jag nu har träffat CAROLA så vart Robert enormt avundsjuk. Först sa han att han inte trodde på mig. Sen undrade han varför jag inte tog en bild eller en autograf om det verkligen var sant. Han var än en gång tvungen ta upp den gången han skjutsade omkring på Pontare. Pontare är ball, men Lennart Jäkel är ballare! Som undertecknad har träffat. Så nu har vi dragit igång en tävling om vem som träffat flest kändisar. Man måste dock har pratat med kändisen. Och/eller tagit på den/det/hon/han.
Robban har den pinsamma taktiken att bara kliva fram och fråga om han får ta en bild på kändisen ifråga. Jag är mer en sån som ignorerar kändisen tills denne kommer fram till mig. Kända personer är uppenbarligen som hundar. Dom går fram till dom som inte är så brydda. Tror jag måste starta en ny kategori för det här;-D


Startad!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Fasansfullt!

Jag har gjort en fasansfull upptäckt! För ett bra tag sedan då Sara min Sara var här så satt vi och snackade om en snygging jag hade träffat. Vi spekulerade i vafan han kunde tänkas heta. Och vi kom då fram till ett namn (Ingen nämnd) vi tittade i skolkatalogen. Jamen visst var det ju han!
Han har ju bara gått ner massa i vikt sen skoltiden helt enkelt.
 
Men han var ju trots allt 1 år yngre än mig... nej tack. Karlar är nog omogna. Det ska vara gråsprängt hår och ärriga armar helst;-D Så jag sket i hela grejen. Men idag upptäckte jag det hemska! Det var inte den killen som jag suktade efter. DET VAR HANS LILLEBROR!?! Vafan!? Han är en 89:a!?! Jag har blivit pedofil....


Sa jag att jag har träffat CAROLA förresten? CAROLA och jag är sååå tajta nu;-D


Jag och sara för vääääääldigt jättelänge sen. Kolla skärmen, haha!


Min bästis Carola.


Hej hej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!