Måleri Målera

Jag startade ett mindre projekt i veckan... Trodde jag. Som vanligt är jag ett fall för arga snickaren. "Hur lång tid tror du det här tar då?". "Tja... 2-3timmar?"
PYTT! Men jag ska inte klaga för jag tycker det är förbannat roligt!

Störde mig på att dom tapetserat bakom alla element. Vad som då händer är att tapeten börjar lossna bakom elementen för att sedan knorra sig uppåt efter väggen. Dessutom låg det här elementet alldeles i anknytning till spisen. FLÄCKIGT VÄRRE! Äckligt tyckte jag. Måla om javisst! Passade även på att måla om fönstret runt omkring.


Fläckiga tapeten vid elementet.


Skrapade bort all tapet. Besvärligt som tusan att komma åt bakom elementet.


Sen spackla, slipa, tvätta, spackla igen, slipa igen och tvätta igen.


Målat! Ska målas en gång till dock... tidkrävande!


Väntan
Och medans jag väntade på att spacklet skulle torka så startade jag ett 175:e projekt.
Tog lös alla lister ovanför kaklet, spacklade och målade. Fann ännu en mystisk kabel som gick rätt ut i intet. Mystisk kabeldragning i detta hus alltså. Tog helt enkelt bort skiten. Man undrar ju varför han som bodde här innan inte gjorde det? Näää det är lättare att spika fast den och försöka gömma den inne i ett skåp. Logiskt.

Mystisk kabel... igen.
Föll ut ur hålet bredvid skåpet. Har tänkt stoppa transformatorerna till spottarna dit vid tillfälle.


fina beiga lister... Rys.


Salig röra av numera vita lister:D


Och dom där jäkla listerna var inte heller ett projekt som var tvärgjort. Den som hade sågat dom skulle gått en snickerikurs. Snett, vint, dom passade inte ihop. Efter mycket jävulskap med fil och såg så stämmer dom någorlunda. Dom måste också målas en andra gång.


Nu måste jag nog dammsuga.
Tjing!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Sabotage!

Skrapade rutan på min fina bil idag. OCH VAD SER JAG?!
NÅGON har saboterat min bil!! Jag hade ett klistermärke på bakrutan som löd: "Sveriges snyggaste bil".
Och se vad som står nu:


El tejp... Jag har starka misstankar mot Nils-åke, han har alltid varit avundsjuk på min veteranare. "Starta den verkligen idag?", "Den låter lite konstigt", "Den luktar äckligt", "Skänk bort det där ratet". Osv. Fast å andra sidan skulle det även kunna vara Robert. Han gillar ju practical jokes... Men jag är nästan övertygad om att han inte skulle tejpa på någon annans bil. Tomas är också en starkt misstänkt.

När jag kommit på vem det är, ska hämnden bli ljuv....


Pärlan, som inte bara är en färg. Utan flera! Unik kan man säga.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Höjden av otur

Jag är inte direkt känd för att vara en person med tur.
Jag kan gå med på det mesta och tar allt med en nypa salt. Men droppen som fick bägaren att rinna över kom idag. Jag har ingen bilplats där jag bor utan hyr en plats längre bort på gatan. Det tar ca 6-7min att gå till den. Skitlångt! Skitjobbigt! Speciellt när det är fuckin´ -35 ute. Men jag kan leva med det, det finns dom som har det värre. Yada, yada. Ikväll körde jag som vanligt till min stolpe, 15km bort (en lätt överdrift). Tyckte min stolpe såg lite mystisk ut. Med tanke på att en satans jävla TRAKTORRRRRRRR har kört omkull den!!!!! ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vart hulken på 2 röda och kastade snö runt omkring mig och frustade.... HÖGT! Sån är jag. Har ingen kontroll över mina mörka sidor alls.


Märkte mina svärord med fetstil. Jag svär ju inte alls efter varannat ord? Och nu var jag ju dessutom förbannad?Mamma och Pappa bara överdriver hela tiden. Va väl det jag förstod!


På tal om ilska kommenterade min farbror mitt tapetinlägg:

Lasse
om Interior 1900:

"hej Elin, tjusiga tapeter, kul att dom kommer tillbaks, varför jag kommenterar denna beror nog på att jag fick en minnes bild av den gröna tapet, hade vi i vardagsrummet, när vi bodde i näsåker, ojoj det liksom va ett tag, typ 70 talet.
mvh Lasse"


Fan va gött! Vart riktigt avundsjuk. Dom har upplevt 70talet.... B-a-l-l-t?
Gonatt
 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Saker att pillra med

Fick lust med en färgexplosion. Har inte haft det på ett tag märkte jag. Bilderna hittade jag på olika bloggar som jag har under kategorin "andras bloggar". Blir verkligen inspirerad! Blir grymt sugen på att pyssla!</colorsplash>Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ordning på torpet

Som sagt så fick jag ÄNTLIGEN upp badrumskåpen. Synd bara att dom är så förbannat tråkiga. Vågar dock inte måla dom eftersom jag ska sälja lägenheten om ett par år. Då ska det vara svenskt: Vitt, ljusa träslag och massa annat tråk! Det är lite trångt, men tvättmaskinen är ett måste. Hatar tvättstugor där folk stjäl ens tider eller då det helt enkelt aldrig finns tider som passar.


Min anksamling har inte fått någon plats än. Dom får hänga i badkaret så länge.


Dom förbannade badrumsskåpen.


Min drakhängare hänger med mig överallt!

Och så vare det dära köket...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Interior 1900

Jag skulle ju inte titta på tapeter. Än dock så gjorde jag det idag. Kikade lite på Interior1900 som har äkta gamla tapetrullar från olika tidsperioder under 1900-talet. Galet förtjust är jag i denna sida:)Man blir ju bara glad...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Frälst på mode

Jag äääälskar kläder och mode! Eller inte. Men idag vart jag barnsligt förtjust över en del kläder jag fann på tradera. Sedan hittade jag även en sida som säljer japanska kläder som jag fnissigt satt och klickade på.
Allt som är gulligt, häftigt och kul kommer från Japan!

Jag måste åka till Japan...

Naw!


Jag gillar rosetter.


Älskar den här!


Fan att man inte har snygga ben så man kan ha den här fina!


Lagom mystisk för mig:D

Från Talkingclothes och Tradera.


Badrummet
Sen så satte jag äntligen upp dom där jäkla badrumsskåpen. Men eftersom jag var för lat för att städa kunde jag  inte ta en bild. Det får bli en annan dag! Lånade även hem ett golv från Colorama för att testa mot mitt bord i köket. Syntes bara bra. Har möjligtvis eventuellt kanske bestämt mig nu. Till slut.

Ouuuuh, den där kladdkakan jag åt till efterrätt satte sig verkligen...
Hej hej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Laban fyller 8!

Gamle Laban fyller år idag!
Det var det sista tillägget för idag. Fan va ni ska vara nöjda nu när jag uppdaterat så mycket på en och samma dag;-D


Labans favoritaktivitet: Lukta på pink. Och gräva i pinket. För att sedan slicka litegrann på det.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Upptäckt!

Jag satt och gick igenom mina sparade bilder på datorn. Kikade bland mina lampbilder jag funnit på nätet.
Hittade en otroligt fin bild jag sparat för ett par år sedan:


Vart alldeles överlycklig då jag fann den eftersom i somras köpte jag denna på loppis:


Hur stor är oddsen!?! Nu måste jag ta reda på mer om denna fantastiska skapelse!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Städskrubben

Det fanns såklart inget städskåp när jag flyttade in heller. Jag kan inte rå för det, men fan va glad jag vart! Ett till projekt! Dock börjar jag vara ett fall för "Arga snickarn" då jag har hundra oavslutade projekt. Men det handlar mer om att dela upp kostnader och att det bara behöver vara funktionellt just nu! Snygga till genom att måla gör jag sist!

Hur som helst så slet jag ut alla hyllor i en garderob i hallen. Skruvade ner allt skrot. Satte upp en fast hylla längst ner som tål tyngden från alla saker. Skruvade fast ett av badrumskåpen innuti. Och satte en hylla längst upp. Sen spikade jag upp lite verktyg på väggarna så att allt ska få plats.
Jag är jävligt nöjd med min hylla även om den inte är så snygg för tillfället! Jag ska köpa lådor från IKEA som jag ska ha småkrafs i längst nere.


Här hade jag bara ställt in skåpet. Kom fram till att jag behövde en extra hylla.


Och så var hyllan på plats. Och skåpet fastskruvat i väggen.


Måste även köpa en sån där grej man hänger slangen på.
Hihihihihihi.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!