Pinkar nästan på mig!

Jag är inte för lat för att gå på toa, även om man skulle kunna tro det. NEJ! Jag har nu fått två meddelanden på resdagboken om min västra Europa-tripp! Det vart så spännande så jag nästan pinkade på mig! Fyfan va kul det skulle vara om man fick göra denna resa! Måste börja kolla vilket fordon jag ska ta isåfall. Och om Laban ska få följa med. IIIIhihihihihi!;-D


Min "planerade" rutt.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Lone Wolf

Och här sitter jag för mig själv och ylar mot månen. Buhuhuhu, jag har så tråkigt!
Men nu är klockan strax 23 så då är det okej att gå och lägga sig?

Puss och kram!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

O du gamla dyra hund

Min gamla hund har blivit ännu äldre. For till veterinären, sövde ner, röntgade och tog massa prover. Så nu är det konstaterat. Han har en förslitning på höften:( Vilken innebär att han får väldigt ont om han överanstränger sig för mycket. Jag får numera köpa mediciner för 700kr/månad. Och börja köpa speciell mat för 600kr/månad. Och vad det där veterinärbesöket kostade vågar jag inte ens tänka på:-P MEN DET ÄR VÄRT DET! Man kan inte sätta ett pris på ett liv! Oavsett vad Leif tycker.


Googlade lite fakta om hur man hanterar höftproblem på hund:
-Förutom smärtstillande så ge honom Glukosamin, det finns olika preparat hos t.ex. veterinären och på apoteket.
-Se till att hålla hunden smal! Jätteviktigt för gamla hundar, i synnerhet de som har problem med lederna.
-Håll honom varm! Ett täcke kalla dagar är inte fel, låt honom inte sitta länge i en kall bil osv.
-Var noga med att värma upp honom och att varva ner honom innan motion. Kopplad i början och slutet av promenaderna alltså. Undvik rusher och häftiga svängar/start/stopp.
-Hjälp honom att hoppa in i och ut ur bilen.
-Om han brukar ligga i soffan/sängen så fixa gärna någon form av "trappa" som han kan använda. Det behövs lite träning för att lära dem att använda trappan men det brukar inte vara några problem, de inser vitsen rätt snabbt.
-Sist men inte minst så hade jag gått till en sjukgymnast eller liknande för att få bra hjälp. Rätt muskling kan göra underverk och en hund som har ont felbelastar vilket leder till ännu mer förslitningar. Sjukgymnasten kan eventuellt också ge något komplement till det smärtstillande såsom akupunktur eller elbehandling.
-Simträning kan vara bra, ett skonsamt sätt att träna hunden på.

Min gamling:)


MUS ATTACK!
Fan vilket råttår det är! Igår på busstationen i Umeå så var det en liten gynnare som glatt satt och gnagde på några rester utanför gaten. Totalt orädd för alla människor som stod där. En passagerar berättade att den hade försökt springa in flera gånger då dörrarna öppnades. Men naaaaw, va sorgligt! Jag vart alldeles sådära rörd som jag brukar bli då det handlar om djur;-D

Dom är ju så söta...


Nu blir det firmafest! Firmafest, firmafeeeeeeeest, BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!
Vi hörs!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Min fritid

Jag har fått en del kommentarer på min privata blogg angående mitt arbete. Jag tänker inte skriva något mer om detta på bloggen efter detta inlägg men det här måste sägas. Jag vill att folk ska förstå att det här är min personliga blogg och den skrivs på min fritid och om man har några som helst synpunkter på hur jag sköter mitt arbete så får man ta kontakt med min arbetsgivare. Med detta inlägg hoppas jag att folk ska börja skilja på mig som privatperson och på min yrkesroll.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag tänker på semester

Märkligt nog så sitter jag och funderar över min semester. Är ju bara ett par månader kvar nu... typ... eller nåt. Har desperat försökt få Sara att följa på en galen ghetto roadtrip i Europa. Hon var inte så sugen på att bo i bilen och leva på nudlar. Hon är konstig den där Sara;-D Jag kastade ut ett inlägg i forumet på Resedagboken för att se om någon främling nappar på min idé. Jag är så sugen på att göra nånting galet så jag tror jag.. blir galen! Har haft en tråkig helg för övrigt. Och ändå vill jag inte att den ska ta slut...

Ändock... är den slut.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Fortsättning köksskåp

Sa ju att det skulle bli en fortsättning. Måste ju få skryta om hur duktig jag är;-D Nääästan klar nu.

Såga, mäta, skruva.

Spackla, slipa, tråkigt.

Måla. Kul!

Måla andra varvet, inte lika kul.

Ska bara måla ett varv till nu så är jag klar sen! JA! Och ja! Jag vet att jag har målat på bänkskivan. Men den ska jag snart riva ut och ersätta med en ekskiva.

Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Nückelen

Ni som har läser Uti vår hage fattar vad jag menar med nückelen. Hahahahaha! (skrattar sådär inåtvänt). Har för övrigt gjort klart mitt nyckelskåp med. Men det vart inte så jävla bra. Kladda färg överallt och sådär. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Får nog vara sådär skabbigt ett tag tror jag:)


Före: Fulfuru. Dörren öppnades enligt mig åt fel håll.

Efter: Kladdigt värre. Gillar annars kombon gult/lila.

Hejhej!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Köksskåpet

Detta kök alltså. Jag har faktiskt försökt slutföra något som farsan påbörjade för ett halvår sen. Typ. Mitt tillbyggda köksskåp... Jag skulle täcka igen hålet. Sätta upp en list bakom dörren och en hylla innuti, spackla och måla allt. Jag har faktiskt satt igen hålet nu och spacklat. Så jag har kommit iallafall en bit på vägen!

Först: Mystiskt hål.

Sen: Skåpet farsan byggde till.

Ännu lite senare: Jag sågade till en bit till hålet.

Nutid: Och så spacklade jag! Har även sågat till hylla, hyllplan och list. Ska bara slipa den här skiten först. Fan va jag är skillad!! (Ödmjukhet är uppenbarligen inte min grej)


Fortsättning följer...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag vet...

Jag är inte den mest effektiva bloggaren som finns. Jag vet inte varför men jag skyr datorn just nu. Okej... jag VET varför. Vet bara inte om jag vill erkänna det men ok. Jag har börjat sträck-se LOST. Den som avslöjar slutet kommer jag söka rätt på och... hur var det nu? Får man hota folk såhär öppet på nätet?

Anyhow. Sammanfattning av veckan:
Fredag:
For till Junsele med farsan. Han sa: "Men Elin.. " säkert 10 gånger. En av gångerna gällde en mycket söt liten varelse. Nämligen en mus som mormor fångat i sin ondskefulla fälla. Mormor sa: "Ja den förra råttan dränkte ja men ja vet int va ja ska gör åt den här." Mormor sitter alltså för sig själv i ett stort mörkt hus långt från civilisationen och funderar ut olika bisarra sätt att mörda råttor på. Men jag är inte orolig...
Farsan sa att råttan skulle dö den hårda döden. Den skulle få törsta ihjäl.

Syns lite dåligt det var mörkt ute. Men den sitter där inne med sitt söta ansikte!


Lördag: Jag smög ut med råttan i skogen, lååååååååångt, låååååååångt sprang jag. Jag stod inte ut med att den söta lilla musen satt där och försökte överleva genom att gnaga på dom mögliga stenhårda ostbitarna som låg kvar där inne. Jag räddade den helt enkelt. På kvällen gjorde jag, syrran och Fredrik fruktsallad och kladdkaka med glass och vaniljsås. Jag vet, märkligt.

Fredriks tallrik. Det ligger både glass, fruktsallad och kladdkaka nånstans där under.

Annas tallrik: Inte lika mycket vaniljsås. Men det ser ändå nasty ut!

Min tallrik. Jag är nog fan normalast av oss tre.

Söndag: For ut med farsan i skogen för att röja upp en väg till skiftet dom ska ta ner i vinter. Farsan sågade och jag körde runt med traktorn och plockade upp skiten. Det var dödskul!! Antingen är jag lättroad eller så är det nåt visst med stora maskiner. Jag var så stolt över mitt lass!

I traktorn. Jamen ha DU några heta traktor/skogskläder?! Nä... just det!

Farsan håller på lossa MITT lass! MITT! Jag är en naturbegåvning, se så rakt och fint dom ligger;-D


Resten av veckan: Ööööh, jobbat, LOST, jobbat, LOST, jobbat och snickrat litegrann. Se nästa inlägg.
Hej svejs!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Spännande i skogen

For ut med Monica i skogen förra helgen. Det vart mycket mer spännande än vad jag hade kunnat ana. Då vi hade gått i typ en halvtimme så inser jag att jag tappat bilnyckeln, ÅH! Fast eftersom jag har en gammal sur Volvo så brydde jag mig inte så mycket. Vi kollade dock efter nyckeln på tillbakavägen utan resultat. När vi kom till bilen skulle jag precis ringa farsan för assistans då jag såg den... den hängde sådär lite hånfullt i låset på dörren. Jaja, det blir en kul historia att berätta för... Annas barnbarn. Eller nåt.

Hittade en koja som tillhörde en Yngve.

Där jag försökte ta ett läskigt kort av Monica. Misslyckade med tanke på den fantastiskt fina höstdagen i bakgrunden.

Haha! Hittler...

Åh, höst. It´s beautiful! So damn beautifuuhuhuhuul!

Enda kortet då Labbe faktiskt satt stilla.

Den hånfulla nyckeln.


Fortsatt dejting
Sen på kvällen fortsatte jag dejta Monica med romantisk middag på Golden. Sen for vi hem till mig och gjorde drinkar. Eller försökte göra drinkar. Jag hade hittat ett recept där man skulle blanda Baja Päron, Vodka vanilj och Sprite. Men eftersom Vodka vanilj kostade 250 spänn (!) så skippade jag den ingrediensen. Men tydligen var den oumbärlig för drinken. För av Baja päron och Sprite vart det nån sorts mystisk kemisk reaktion. Drinken vart en milkshake. Stenhård milkshake. Rätt god ändå dock;-D

Haha, vafan?


Resterande vecka
Vandrat, gått, promenerat och traskat i skogen. Fan. I´ve become en mormor! Pensionärsvarningsklockan ringer!
Nämen för att vara helt seriös så var det jävligt trevligt. Fuck vilket väder vi haft!! Och så säger dom att svordomar är ett tecken på ett dåligt ordförråd. Men se bara så många olika svärord jag kan!

Fick satan kämpa för att ta mig hit upp. Opp på na berg. SCHVETT!


Ska jobba ikväll... snart... om två timmar..... "Du ska va fan gla du ha ett jobb!" Som Tobbe sa. Alltså säger jag inget mer. Hejdå!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!