Ångestattack

Jag får rent panik varje gång jag ser någon som är i min ålder som går och styr runt på en barnvagn tillsammans med sina respektive. Men nej! Jag får absolut inte panik av den anledning du tror. Jag har ingen biologisk klocka som tickar inom mig. Jag får panik för att jag inser att om man bor i en stad som Lycksele så har du ett alternativ. Och det är att skaffa familj. För här kan man inte utvecklas på annat sätt. Man kan t.ex. inte göra karriär. För vad är det fetaste man kan åstadkomma i en liten håla som Lycksele? Bli butikschef på Ica? Nej bor man här så är det för att få en trivsam, trygg stad för sin familj. Och vad exakt gör då jag här undrar man ju!? Jag som inte vill gifta mig. Och jag som absolut INTE vill ha barn? Jag vill ut och leva livet runt om i världen!! Det är därför jag får panik! Jag är fast på ett ställe som inte kan ge mig någonting! Mindre livskris? Check!


Jag sitter fast. (Haha!)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppe på toppen

Höll på prata med Sara om att jag tyckte jag var absolut hetast när jag var 22. Det var toppen av snygghet! Men jag tror jag ångrar mig. Har världens bästa självförtroende just nu. Jag har kommit över alla nojor och har slutat jämföra mig med andra. Och fyfan va det är skönt! Nu kan jag lägga energi på att vara förbannad över orättvisor ute i världen istället;-P

Jag har en bra hårdag idag, det är därför jag är så kaxig;-D Tjingeling pling!

Inte för det hade med nånting att göra... Men så töt?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Köket del 389

Idag har jag satt in dom sista luckorna! Ja! Kärlek!

Före: Hade typ precis flyttat in på den här bilden.

Efter: Har fan hunnit jävligt mycket sen dess!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Presenter och Kärlek

Fyllde år förra veckan. Fick massa bra presenter, tårtor och grejer. Fick tillome en gratis tårta från Ica! Bjöd gubbarna på jobbet på gratistårtan:) Då fick jag en rosbuske av Nils-åke och Mats. Jag sa: "Men inte ska ni behöva känna att ni ska köpa nåt bara för jag bjud på nån epig tårta?" Dom sa: "Men vi vill ju visa att vi uppskattar dig oavsett om du fyller år eller inte!" Naaaaaw! Jag vart alldeles rörd;-D

Hur som helst så har jag åldersnoja gånger 10! 25år!!! Det är ju halvvägs till 50!!! Jag har snart levt klart hela mitt liv och vad har jag gjort??? Måste förverkliga något på the bucket list till sommaren. Till exempel fallskärmshoppningen. Robert har gått ner till godkänd vikt så nu kan det äntligen bli av! Fyfan...

En fin lila present. Innehållet var fint det med;-D

Syrran plockade ner lite smått och gott med mitt presentkort på Happy homes. Vet inte om jag tyckte skorporna var skorpor. Tycker att det är kakor.

Min ros i min roskruka.

Tack för alla presenter!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Vinterdepressionen kom tidigt i år.

For och hälsade på Sara i Luleå i helgen. Eller ja.. hälsade väl på Sara och Ronny eftersom han råkar bo i samma lägenhet. Ronny visade bilder på roliga saker han gjort. Jag vart inte avundsjuk. Men då han visade den där artikeln i hemmets journal. Ja då kunde jag inte dölja mina känslor. Vart så FRUKTANSVÄRT imponerad och samtidigt VÄLDIGT avundsjuk. Måste vara jobbigt för Sara att leva i skuggan på en sån kändis...


Oroväckande sömngång
Eftersom jag gick i sömnen och slog sönder Saras IKEA ljusstakar så vart vi "tvingade" att köra till Haparanda och gå på IKEA. Har en teori om att mitt undermedvetna var grymt sugen att titta på hyllan Ivar och därför styrde mig som en marionett mot just IKEA ljusstakarna. Handlade iaf för 108kr och drog sen tillbaka till Luleå igen. Åt världens godaste pasta, tack Sara. På kvällen fick jag uppleva Luleås uteliv och gymnasiskolor (hahaha). Hade riktigt jävla trevligt hos Sara och Ronny. Så jävla trevligt så jag vart alldeles deprimerad.
Vinterdepressionen kom som sagt tidigt i år.

Hahaha! Jag har så sjuk humor.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Återuppstånden

Jag trodde jag var död där ett tag. Men nu känns det mycket bättre. Lite snorig bara men det är ju som vanligt. Hur som haver har jag fått massa gjort helt plötsligt. Har börjat på min sena vårstädning eftersom Laban är i Junsele och härjar. Har äntligen fått ordning på min hallspegel med flashig ljusslinga. Passade även på att lacka den så nu blir den blank och fin.

Behöver bara köpa nya glödlampor. Och dra bort tejpen då det har torkat. Suveränt!


Satt även upp mitt nya badrumsskåp eftersom det gamla crunchade.

Före: Remember?

Efter: Nytt och Fräscht.


Städning var det ja... ursäkta mig.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Min krigsförklaring mot Polen:

Jag har en parkeringsplats på jobbet. MIN parkeringsplats, oavsett vad Nils-åke säger. Våra grannar polackerna brukade stjäla den med jämna mellanrum. Okej, tyckte jag. Så jobbigt var det ju inte att behöva gå in varje dag och köra teckenspråk så dom flyttade på den. Dom "kan inte" Engelska. Men så en dag vart dom som galna. PÅ MIG!? Tyckte att JAG hade stulit DERAS plats. Dom sa/skrek till Robert: "Ford Okey, No Volvo!" WTF!? När jag tog min bil på kvällen hade dom radat upp alla sina leriga däck mot den och sprutat av leran över min flashiga lack. Och så stod dom där och spanade hur jag skulle reagera. Taskigt för dom att jag har just min Volvo. Vart inte så stor skillnad. It´s still time for revenge!


Kompisar
Skit i polackerna. Jag har funnit tre kompisar i veckan. Jag vart så lycklig! Först fann jag en mus som sprang järnet då Laban luktade på den. Jag hann inte ta bild. Sen fann jag en larv som var ungefär en decimeter lång. Den hade inga problem med att kräla uppför min arm och nästan in i tröjan. Kändes lite väl närgånget så den fick åla/kräla/gå ner i gräset igen.

Nedan följer en spännande bildserie över mitt möte med den fina larven:

Åh, larv! Kastade på telefonen med Syrran i andra änden för att ta en bild.

Oh, Killas!

Ah, Gullit värre!

Och så har jag räddat ytterligare ett liv. Den här gången en humla. Gissa om jag hamnar i himlen!? Jag fann den inne i garaget (som alla andra djur och växter i nöd). Den var slö och hängig och hade totalt tappat livsgnistan. Med efter att ha suttit på min hand ett tag i solen flög den till slut i väg. Lyckan var total.

Räddaren i nöden, det är jag det.


Typiskt-Elin-händelse
Skulle färga håret. Först färgade jag utväxten, väntade. Sen skulle jag färga resten. Och tänker då: "Hmm, kanske bäst man skakar lite på flaskan ifall det har separerats eller nåt." Gör då det. Det dumma i det hela var att jag inte hade satt på någon kork. Så nu får jag måla om badrummet. Åh.... Y?

Permanent hårfärg.

Försökte gnugga på vissa ställen... Det vart värre.


Fortsätter med min sena vårstädning. Hej hej.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag dör..

Jag är som en äkta karlakarl. Direkt jag blir lite förkyld så tror jag att jag ska dö. Och inget går min väg. Ung*piiiip* driver mig till vansinne. Och allt jag tar i går sönder. Det är så synd om Laban nu också. Han får bara gå jättekorta promenader för att jag är för slut på för att orka. Usch, nu är jag sådär nego igen! Det är ju faktiskt ganska skönt att ha nånting att skylla på när man sitter inne och spelar yatzy 24h/dygn.

Minns inte vars jag hitta dom här. Men visst va dom gulliga? Blir på liiite bättre humör nu känner jag!


Förstår att det var det här inlägget du har väntat på så länge, spännande värre!
Fortsättning följer....Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Livskris

Skulle byta kanalpaket från Mixpaketet till TV4paketet. Och vad händer?! TV4Fakta försvinner! Gaaaah! Det är ju den enda kanalen jag vill ha! Typiskt Tele2... Min andra livskris var att min dator, alternativt telefon, hade fått tuppjuck. Det gick helt plötsligt inte att föra över mina bilder. SUCK! Men efter flera dagars ångest verkar det nu vara igång igen. Ja, jag har det då inte lätt...

Men nu har jag och Laban haft två fantastiska höstdagar, för att berätta nåt trevligt. Då har vi bara vandrat omkring i skogen och myst. Laban myste extra mycket genom att rulla sig på en fisk (?) som låg där ute. Mycket märkligt... Fick skrubba hund resten av dagen. Fast det var det värt. För det var så fantastiskt ute! Se! Jag är inte den där bittra gamla tanten fortfarande. Jag är den unga roliga tjejen med livsglädje! (Eller nåt)

Kan jag rå för att jag älskar min hund?


Kompis
Vi hittade en liten kompis i skogen idag. Han var grön och skön. Skulle passa bra i mitt kök!

Han var rätt kul, vägrade släppa den där pinnen han höll som ett svärd mot mig. Naw!

Nu ska jag till Hedlunda och slipa luckor. Tjingeling.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!