Grumpy

Har humörsvängningar som aldrig förr!


Grumpy:
Jag vart ju inte bara lite grumpy idag. För att ingen lyssnar på vad jag säger. Och jag har rätt, typ jämt? Vad är det för fel på folk?;-PGlad:

Pratade med syrran idag.
Syster: "Ska vi inte ta en weekend i Prag snart?"
Jag: "Men jag va ju nyss där? Vi kan fara till Umeå på weekend istället? (Jag var lite lätt ironisk)"
Syrran: "Ja, jag tänkte på London med. Men Umeå blir bra!"

Min syster alltså... så glad. För så lite;-D Tacksamt!!Grinig:
Var några elaka gamla tanter som retade mig så jag vart alldeles fuktig i ögonen. Mest för att jag var JÄTTELESS redan innan dom retade mig. Those tantbastards!Fnissig:
Vart så fnissig över min Borneo-resa. Den kanske rent blir av!:-D Plötsligt kände jag mig fylld av lycka igen!Nu ska jag däremot (försöka) inta sovmode:


Önska mig lycka till...
Zzzzzz.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Kärleksförklaring

Nämen herregud. Ska jag prata min jävla bil igen? JA DET SKA JAG! Jag kan inte rå för det. Den gör mig lycklig;-D När jag hämtade den i Hedlunda härom kvällen och backade ut den på gatan så gick jag ur för att stänga grindarna. När jag vände mig om mot bilen igen fylldes jag av lycka. Den blänkte i ett så otroligt vackert rött sken och stereon där inne blinkade i matchande rödfärg. Det var så.... fint.

Försökte ta en bild men hade bara min poopiga mobil med mig:(

Trust me. Den var görsnygg!

Det här påminner mig om det jag har pratat om för inte så länge sen. Hittade en matchande citat:
"Den som kan glädjas över litet, har mycket att vara glad över."


Söndagsskoj
Lite roar barnen. Det stämmer verkligen! För igår hade jag extremt lite att göra. Lekte med kameran och teven. Upptäckte att jag kunde filma direkt in i teven. Hade urkul åt det i säkert en halvtimme!

Mitt något röda vardagsrum, i tv! Fniss fniss;-D


Kunde även visa filmerna direkt från kameran. Jag veeeet det här har säkert funnits sen stenåldern men jag har aldrig testat! DÖDSkul hade jag;-D

Ska försöka göra nåt produktivt nästa helg. Jag lovar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Sinners and saviours

Sinners and saviours-bloggen drivs av en tjej som heter Anna som gör helt fantastiska smycken och klockor mm. Det är från henne som syrran köpte våra grymma "sistahpowah"-ringar;-D

Grymma ringar!


All kärlek till dödskallar och insekter!


Sinners and Saviours!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Drömmen om Borneo

Jag har bestämt mig. Jag ska boka en resa till Borneo i Januari. Nu måste jag bara ha en reskamrat. Någon som känner sig manad? Får väl förmodligen leta på resdagboken igen. Mina kompisar suger;-P

Drömmen att vandra i regnskog verkar troligare än nånsin!


Åhhh! Ta dykcertifikat utanför Borneos kuster verkar ju inte helt fel!


Hoppas bara mommy and daddy vill vara hundvakt.. igen;-P Jag bara måste göra detta! Jag håller på gå in i väggen. Är dödligt less på mitt jobb. Vill bara spy åt min hemstad. Hatar vardag. Är uttråkad av allt sparande. Nu vill jag göra nåt för min egen skull! Gjorde väl iofs det i somras på våran Eurotrip. Men det är så länge sen nu?;-P


Fuck it! I´m going!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Tema grönt

Påbörjade mitt "färgtema" för över ett år sedan. Tänkte ta bilder på allt i mitt hem som är en specifik färg bara för att jag älskar färg så mycket! Och för att det är så omatchigt hemma hos mig. Det är kul tycker jag;-P

Bättre sent än aldrig som dom brukar säga:-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Grymt ful

Vad är det för fel på mig egentligen? För ett år sedan fann jag en redan existerande spik i min vägg. Och en tavla som låg och drällde. På golvet. Hängde upp tavlan i en hängare. Det finns två. Temporärt tänkte jag! I förrgår tog jag ner tavlan som hängde på trekvart. ETT ÅR SENARE!? Jag har haft en tavla som hängt i en av hängarna i över ett år?! Iofs bättre än att den stod på golvet. Men har jag ingen som helst självdiciplin? Men nu har jag iaf målat den. Den var ju grymt ful innan. Nu är den mindre ful:-D Kanske jag tar itu med att sätta upp en spik till här i dagarna? Vem vet. Kanske har jag blivit liiite bättre?

Grymt ful.


Mindre ful! Men färgen tog slut som vanligt. Varav det flammiga. Hur ska jag orka köpa mer?


Tjingeling!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Äntligen uppmärksamhet!

Jag var i Skeå idag och fann ett meddelande som förmodligen var tillägnat mig?

Äntligen blir jag sedd! (Ständigt mobbad av mina elaka kollegor;-P)


Räven tvingade mig även att slösa pengar på ett par skor. Det gick till ungefär såhär:
Elin: "Jaha, vad göra? Indiska?"
Räven: "Näää, jag måste ha skor!"
Sen var det ju kört! Jävla Räven. Allt är hennes fel.

Mina (troligtvis) dödscoola vinterskor! Med lurv i! Lurv damnit!


Sen var det massa MÄNNISKOR ute på stan också. På en LÖRDAG?! Jag är van att när jag går ut på stan (Lycksele) så är det möjligtvis 5 personer ute. Varav 100% är över 55år gamla. MÄNNISKORNA höll iaf på med nån sorts nollning. Konstigt tycker jag. Rolig underhållning iaf.

"Safe sex". Snoppstatyn i centrum fick en kondom. Mycket kul!:-D

I found a foxywoman! Försökte springa ifatt henne för att ta en bättre bild på svansen. Men hon löpte på bra och försvann i all hast!


Sen åkte jag hem igen. Ännu en spännande episod ur Elins liv!
Hejsvejs!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag har inget spännande liv. Jag får bara allt att LÅTA spännande.

Jag pratade med en kompis som sa: "Jag gör då absolut ingenting om dagarna. Du gör ju saker hela tiden! Jag blir så avundsjuk!" Jag: "Jag gör ju ingenting av värde heller? Men jag gör en stor grej av ingenting. Annars blir vardagslivet så jävla deprimerande."

Som idag: Eftersom jag är DÖDSsjuk med definition på DÖDS så orkar jag ingenting. Jag är till och med hemma från jobbet. SKRÄLL! Pratade med Robert i telefon, då jag sa (med en jobbig gäll röst): "Jag har fan ingenting att blogga om idaaaaaag! Väääääärt!"

Samtidigt höll jag på micra en panpizza så jag passade på att fråga Robert om det är farligt att trycka huvudet mot micron eller om det var en myt (han kan alla onödiga faktan). Robert sa att det var MYCKET farligt. Man skulle i princip inte vistas i samma rum som micron! Jag: "Men jag som alltid står och stirrar på maten tills den är klar. Det är till och med massa näsavtryck på luckan? Det här kanske jag ska blogga om idag? Mina näsavtryck på micron?" Sagt och gjort!;-D

Näsavtryck.


Jaja! Det händer inte så mycket just nu som sagt! Man tager vad man haver!;-D
HejSvejs!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Twinkie Chan

Hon är rolig, har snygga kläder, snygga tatueringar, ett fantastiskt hem och den mest kreativa personligheten jag sett. Grym blogg! Absolut en av mina favoriter:-)


Twinkie Chan´s blogg
Twinkie Chan´s shop


Jävligt fräna scarfs gör hon också:-DJag vill också vara färgglad!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Sally Bazar

Ägarinnan till butiken Sally Bazar bloggar om vackra ting. Hon tar in mycket Rice i butiken. RICE?! Vem älskar inte Rice? Jag blir nästan sugen på att skaffa en egen butik;-P
Sally BazarUnderbart!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!