Seriöst?!

Hur mycket otur kan man ha på en vecka? Uppenbarligen megalodonmycket!

-Körde fast i lasarettsbacken.
-Gjorde ett pengaregn utanför bussen på lasarettsbacken då jag stormade ut i frustration för att sanda. Pengar still missing...
-Bussen jag körde igår vart plötsligt bromslös. Det är alltid lika spännande!
-Försökte imponera på Håkan innan julbordsätandet idag. Skulle komma insladdandes sådär coolt var tanken. Det vart inte så coolt om man säger så... Stannade typ 2cm från en stolpe.
-Förlorade 3 semesterdagar på att andra klantar sig.
-Skulle ha en mysstund framför datorn nyss. Kastade datorn i golvet så det flög delar. Varför? Det undrar jag med! Skrek och viftade med armarna som sig bör. Robert ville inte prata i telefon med mig längre.

Men julbordet var ju bra iaf!:)

Juldessert!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Näää! You didn´t?

Yes I did! Med lite påtryckning av Evil reserverade jag en superdyr nyårsmiddag i KL tower. Jag grät nästan då jag såg vad notan skulle gå på. Men som Evil sa: "It´s a once in a lifetime experience."

Det är så vackert!


Såg att man kunde basejumpa från tornet med! Jag vart jävligt sugen faktiskt. Såg helsjukt ut! Men då måste man väl ha nån sorts skill.. Och det har inte jag.

Cool?!


Såg för övrigt "an idiot abroad" häromdagen. Jag vart väldigt inspirerad att sätta upp gorillan på min lista. Jag har ju orangutang så varför inte?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Mongolid Android

Jag blir GALEN på touchskärm. Till alla barn i Plus som önskade sig en Touchskärmmobil: Önska er dockor istället! Dom fungerar precis så som dom är tänkta att fungera! Men strunt i min mongolid android nu för en stund... Jag ska vara positiv och glad så jag inte blir sjuk nu när det bara rör sig om dagar innan jag ska fara till det där Asien. Känner att jag har LITE ont i halsen. Så nu sitter jag under tre ton täcke, andas ånga och tänker glada tankar. Teletubbies-tankar. Köpte en present åt mig själv så jag skulle bli riktigt på topp:

Julklapp åt mig själv
Spännande eller vad?! Nu vart det som en julöverraskning till dig med! Fniss!


På tal om snöboll
Kärlek till alla som älskar min bil lika mycket som jag själv gör! Vart jag än går säger främlingar: "Får jag köpa din bil?" NEJ! Det får ni INTE! Säger jag högt och tydligt och skrattar diaboliskt.

Panoramabild på undret.


Alla julbestyr gjorda. Dykurs check. Hundmat till hundskötare införskaffade, yes. Spindlarna är matade. Då kan jag bara sova dom här resterande två veckorna då! YEJ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Min nya community

Ja, jag gav mig in på ett försök att skapa en community. En sida där jag kan samla allt av intresse på ett och samma ställe. Där jag kan bli inspirerad och få tips av andra. Där vi likasinnade kan diskutera. Varför jag startade detta projekt är för mig ett mysterium. För det första är jag totalt värdelös på hemsidebygge och för det andra så tar det extremt mycket tid. Och för det tredje så är jag alldeles för egoistisk för att ge utrymme åt andra;-P

Men jag ger det ett försök!
http://wickedmuffin.communityisland.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Stress är inte bra för hjärtat

Jag skulle skynda mig iväg. Kom på att jag inte tagit undan kvällens middag. Tänker: "Äsch, jag bara kastar in den i kylskåpet så länge!" Och kasta I did...


Åtminstone en av oss vart nöjd. Och det var inte jag.. Surprise suprise!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

The child within

Istället för att bli komplett galen blev jag bara lagom-galen. Först startade jag ett snöbollskrig på busstationen. (Ber om ursäkt för snöbollen i huvudet Håkan;P) Och sen lekte jag, Laban och Robert i snön. Vi gjorde snöänglar. Yes we did! Visste att det bara var en tidsfråga innan det skulle brista. Ändock åt rätt håll denna gång.

Vart inte så fina snöänglar. Laban kastade snö i ansiktet på mig! That bastard. Bokstavligt talat. Och Robert såg bara ut som han hade druckit för många whiskey. Men det var kul!


Och på tal om snöboll....

She-hulk goes regelverk:
Jag ger ett par enkla instruktioner: "Gör vad du vill med mig. Men ge fan i min bil!" Ger folk fan i min bil? Nej! Fick ett smärre utbrott efter att man gått emot min enda regel i livet. Jag är inne i en dålig period. Jag blir arg. Och jag blir arg fort. Slutar folk att reta mig? Nej! Jag vill bara tillbaka till den där snöängeln..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Man vet att det är ghetto..

När det ser ut såhär då man ska äta:

Jag har inga bestick! Jag har bara skedar! Skedar fungerar iofs till det mesta. Men det är jävligt jobbigt att skära med dom. Varav jag fick ta till brödkniven.


Gjorde gourmetmiddag som inte passade till mina bestick:

Kycklingrullader med färskost inuti. Fuck me vad gott det var! Kanske en alternativ julbordsrätt? Vi tänker vara icke-traditionella med julmaten i år. Craze-hey!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Besatt av app

Här satt jag och hatade min Xperia mini lite sådär i smyg. Man vill helst inte erkänna att man köpt något som är sämre än den 3år gamla Nokian. Men jag googlade lite. Insåg att i princip alla telefoner suger och att man måste ladda ner appar för att förbättra skiten. Jag satte mig på android market igår och har inte rört mig förnst... jag har fortfarande inte rört mig faktiskt. Vart helt besatt!

Snart är min telefon ett mästerverk med skitsmarta lösningar, döfräna spel och allt som man förut behövt en massa saker för att göra (gps, dator, träningsmätare och tvspel). Är jag skitnöjd eller?!? Nej... det är jag inte. Den låser sig fortfarande ibland då det ringer. Den lägger fortfarande på om jag så mycket som råkar snudda vid skärmen då jag pratar. Den har allt. Utom den funktionen den är konstruerad för. Nämligen ringa!


Sleep talk

Har världens roligaste app dock, den heter Sleep talk. Varje gång jag yrar i sömnen slår den på inspelaren och spelar in mitt mummlande. Har bara testat den två nätter än så länge. Den första natten hade jag den på megakänslig. Det vart 167 inspelningar varav 2 var roliga. Jag sa: "Är det åt vänster?" 30 sekunder senare upprepar jag frågan: "Är det åt vänster?" LÄSKIGT!?!?! Kanske inte... Men det är nåt som är mörkräddvarning över sömngångare! Sen så ställde jag in den på att inte spela in vartenda andetag. Då vart det 4 inspelningar. Jag som hade värsta hålligånget i natt!? Alla lampor var tända och jag låg åt fel håll då jag vaknade. Är mycket besviken... Ska testa mittemellan-läget inatt. Se, vad har man vänner till då det finns teknik?

På tal om sömn är det precis vad jag behöver just nu!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!