Ett steg på vägen

Jag är så exalterad! (inombords) Jag har gjort massa saker som ett steg på vägen!

BAM!
Jag har sagt upp alla mina tv-kanaler!

BAM!
Jag har lagt ut Audin för försäljning, ty den gick igenom besiktningen idag. Prisa vare nya bromsarna!

Ja, okej det var väl bara det... Men det är ändock ett enormt steg! Så fuck you alla som inte fattade min lycka över att ha sagt upp kanalerna den där dagen! Det är FETT! Eller nåt annat ungdomligt ord...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Maaaaat

Jag har gjort massa märkliga rätter i veckan! Jag hoppas för guds skull att det var jävligt nyttigt. För gott var det ju inte..

Grönsakscouscous med kyckling som det så fint hette.


Blomkålsgratäng med bacon.


Rödbetsbiff med bulgursallad.


Har iofs gjort örtlax med aioli förut. Men det här är faktiskt gott som fan!

Jag vart oförklarligt hungrig nu... Panpizza! Ja!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Terrasslasyr

Jag strök på ett par lager terrasslasyr på balkongen idag. Hur vuxet låter inte det? JÄVLIGT vuxet tycker jag! Så jävla vuxet så jag blir lite rädd för mig själv. Det är konstigt att någonting jag tyckte var fantastiskt roligt för ett år sedan är något jag hatar nu. Renovera lägenheten alltså. Men det beror nog på att jag bara vill härifrån. Jag har inte samma intressen som för ett halvår sedan. Men det kommer igen. Då jag har slagit mig till ro någon annanstans! Med en fetare lägenhet;-D Iaf så hade jag inhandlat lasyren för typ 8månader sedan. Men det hände inte mer än så. Nu ska jag äntligen avsluta alla mina påbörjade projekt!

Före: Ljust trä. Blä!

Efter: Mörkt trä. Ja!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Skrotsamling

Det började se ut som ett skrotupplag på mina föräldrars gård. Så jag tog hem båda bilarna. Nu ser det ut som ett skrotupplag på Lyckselehus nr: 6 istället. Tänker sälja Audin så fort jag fått den i ordning. Vilket lär bli nångång i Februari 2013. Jag vet att jag sa att jag skulle sälja allt jag äger. Men bubblan säljer jag aldrig! Den ska jag begravas med! Jag älskar bubblan och bubblan älskar mig.

Det är iaf två skrotobjekt på den här bilden (Hint: Det är inte nåt som är rött..)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ett försök att inte bry mig

Jag har varit ute och protestgått, i timmar, i flera dagar nu. Det dumma med att bo ensam är just detta: Det är ingen som märker att man är ute och protestgår! Och det gick som extra dåligt idag. Det var fantastiskt väder ute, klara höstfärger, all tid i världen, bara jag och Laban mot världen. Jag hade alla förutsättningar för att få en bra dag! Men så gick jag där och tänkte för mycket. Började pusta och frusta tills jag till slut protestla mig på backen och vägrade gå. Men vem märker att jag protestligger på en blöt, kall skogsbilväg i min ensamhet? Så jag tog en EgoPic!;-D

Supersurar! Mhm!

Laban tackade mig för min 2h-promenad genom att först rulla i något som inte luktade godis och sen genom att få magsjuka. Han spyr 2 gånger vart 30:e minut ungefär. Jag håller inte på förlora förståndet. Inte alls.... (biter i datormusen). Är väl iofs inte hans fel att han har magsjuka. Men allt går fan inte bra just nu!

Laban orkade inte ens putta på mig där jag låg. Han bara satte sig bredvid och stirrade ut i intet han med. Han är fantastisk min hund.


A piece of heaven! Bokstavligt talat!


Tjenis Penis.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ny kategori, igen...

Jag älskar att förvirra folk så därför gör jag ytterligare en kategori med en märklig rubrik! Som jag skrev i förra inlägget är den här kategorin tillägnad min dröm. Att ta flygcertifikat! För att göra detta krävs jävligt mycket pengar. Och mycket engagemang. Typ läsa teknisk engelska, träna och fixa med massa intyg, tester osv. Min mamma sa: "Men tänk om du inte kommer in på någon skola eller är något fel på (?) så du inte får ta flygcertifikat? Då har du sparat massa pengar i onödan?" Ja, mamma... Då får jag väl fara ut och resa för pengarna istället? Fan va tråkigt... För dom som inte kan utläsa ironi (vilket uppenbarligen är en enormt stor grupp av människor) så var det sista just, ironi.

Hur som helst så kommer jag, både för att spara pengar till certet och för att börja ett nytt liv i Australien (för det är dit jag siktar), sälja allt jag äger. Göra slut med alla jordiska ägodelar. Det är det jag har denna kategori till. Det här är vägen MOT drömmen. Drömmen i sig får en egen kategori ifall jag tar mig in på någon skola;-P

"Att vara pilot är som att köra buss, fast i himlen! Och utan folk som stör!" Citat by undertecknad.


Sen hade jag väl i min sjuka lilla hjärna tänkt köra motorcykel till Australien... Wish me luck!;-D
Fuck the Svensson-life med Svensson-kids och Svensson-hus. Jag vill leva!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Confessions of a wicked mind

Jag är inte på topp. Jag har ännu en livskris. Och jag kommer härmed avslöja min livsplan! Ooooooh! Min plan gick ut på att jobba hårt i 3 år till (detta var för 2 år sedan). Spara pengar som fan. Flytta till Australien och ta flygcert. Problemet är att jag nu gått in i väggen. Jag hatar mitt jobb. Jag hatar min stad. Jag får panik av att jag är 26 år och har bott i Lycksele hela mitt liv. Jag får dödsångest av att tänka på att jag slösar bort dyrbar tid av mitt liv på att sitta här och må dåligt för varje dag som går.

Jag bestämmer mig för att slösa lite av mitt sparade kapital på att resa till Borneo för att få upp livsgnistan lite för att orka jobba ett år till. ETT ÅR!? Men December är fruktansvärt långt borta när man är så less som jag är! Så vad göra nu? Söka ett annat bussjobb? Känns som det är samma skit överallt. Jobba som taxichaufför? Dåligt betalt. Jobba i Norge ett tag? Finns inga jobb! Resa och upptäcka världen? Då slösar jag bort hela min framtid! Flytta till Mo. En stuga mitt ute i ingenstanns för att finna mig själv? Men för helvete, är jag less på Lycksele lär jag bli less på Mo! Så vad göra?

L-I-V-S-K-R-I-S!


Jag kommer i vart fall att lägga upp en ny kategori: "Jakten på drömmen"
Jag kommer sälja allt jag äger. Mina fordon, mina möbler, min lägenhet och mina spindlar. Och jag börjar nu! Jag kommer flytta. Det är en sak som en säker. Ett år! Sen är det Bon voyage!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Civilisation/Ghetto

In the civilisation
Jag har en snäll syster som gjorde en god tårta åt mig i helgen. All cred till dig systeryster!

Mmmm! Ahhh! Åhhh! Ohhh!


Jag fick en massa leksaker också. Jag fyllde 26 ja... Men jag älskar leksaker! Speciellt japanska monster;-D Dom ska få pryda min hylla i sovrummet!


In the ghetto
Jag fick bo i en stuga in the middle of nowhere. Mormor hade mansbesök så jag fick inte bo hos henne;-P

In the ghettoooooo.


Mor och far vart så deprimerade över att jag var tvungen bo med dom så dom tog sig en sup. Gissa vems glas som är vems? Typisk könsdiskriminering!


Nu ska jag lägga mig och deppa över att jag förmodligen inte har nåt att göra nästa helg!
Toodeloo!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Festen som inte var tänkt (som att man nånsin tänker)

I helgen var jag i Junsele. Och där var det rajraj som vanligt. Men jag kände verkligen inte för att gå dit. Var helt orkeslös... så Elin gjorde vadå? Jo, hon gick dit i alla fulla fall! Och skitkul hade jag!:-D

Classe kan skrämma slag även på den modigaste.


Bildbevis på sexuellt trakasseri!!;-P


Att Fredrik hade Amerikanare på hjärnan visste man ju. Men att det var såhär illa?...


Elin goes Spexbananas
Skulle jag låta Fredrik ta all uppmärksamhet med sitt "trycka en tandpetare in i huvet"? NÄH! Så jag gick spexbananas!
Det vart många Margarithas okej?


Östen med Resten
Här är dom där andra... inte lika intressanta som mig. Men okej;-P
Det är alltid såhär: Stor förväntan. Liten utdelning. Liten förväntan. Stor utdelning!
Thanks för en trevlig och stundtals pinsam kväll;-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ett jävla gnäll

Hela dagen har jag legat och tyckt synd om mig själv och längtat till kvällen så jag äntligen ska få gå och sova! Jag kommer hem och sätter mig och stirrar i väggen i ett par timmar. För att sedan komma på att jag inte duschat, fikat eller packat min kappsäck. Fick jag en smärre panikattack med tanke på den sena timmen? Nej! Jag sätter mig vid datorn och stirrar en stund till... Och inte för att jag måste göra nånting. Utan bara för att jag kan.

Det är som sagt nåt fel på mig!


Orkar inte blogga om helgens bravader ikväll. Det får bli imorron. När jag är för trött för att inse vilken idioti det är att berätta precis allt om mitt liv!

Tjoflöjt!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!