Desperat

Mitt inrednings-jag fick sig en liten tillfredställelse då jag var tvungen köpa tallrikar och muggar. Bland det billigaste möjliga, fanns iaf några guldkorn bestående av stark färg! Allt i vårt hem är vitt och grått förutom (numera) dessa färgglada porslinsprylar. Och sängöverkastet givetvis. Nu känner jag mig åtminstone lite nöjdare.
Det behövs så lite.
 
Råkade även köpa en helt onödig tröstpresent åt mig själv. Men den kostade ju bara 4aud! Och den var så fin!;-D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppstyltat

Jag har aldrig förr haft ett sådant planerat liv som jag har just nu. Jag vet vad jag gör varje dag dom närmsta 3 månaderna. Skolan skickade ut bokningarna igår, det var ca 30 mail. Och så var det det här med press. Alla prov och flygtester är inbokade fram till början av min CPL (Commercial Pilot License). Det betyder alltså att jag inte kan fucka något av dom för då fuckar jag hela planeringen. Vet inte varför dom fått för sig att jag ska klara det här... Måste väl plugga hårdare än vad jag redan gör antar jag.
 
Osv. osv....
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Retard-cykel

Jag for ut och cyklade en kväll, på min störda lilla cykel. Växlarna hoppar ur hela tiden och den är alldeles för liten. Kände mig som ett barn där jag trampade omkring med sadeln nere på marken. Sket i telefoner och kameror och som vanligt då jag skippar det tekniska fick jag se något märkvärdigt. På en äng borta vid tennisbanorna satt det typ 30kaniner och mumsade. Typ 30!!! Ett överflöd av gullighet! Faaaan! Vilken miss! Vad är det med det här landet och multiplicera allt med 300? Ska operera in en kamera under huden.
Retard-cykeln får bo i tvrummet p.g.a. lathet. Vilket är lite ironiskt.
 
 
Allmänt gnäll:
Min rygg har varit fuckat sen den där helgen jag var på julfest på hoppfältet. Tänkte att jag skulle träna bort det onda. Det funkade inte kan jag säga.
Fick köpa voltaren. Är det fallskärmshoppning eller fester? För det kan väl aldrig vara åldern?
 
Tjo bre!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Det var dumt

Jag tänkte vara duktig idag så jag tog en extra lång promenad. Det var mulet ute så jag tyckte det var en utmärkt idé att passa på redan på förmiddagen. Inte lika hett ute helt enkelt. Inser nu att min fina idé inte var så fin. Jag brände upp mig totalt. Axlar, rygg, bröstkorg, nacke... allt i en nyans av hummer. Det var dumt. Får kanske tänka på solskydd även då det är mulet ute? Damn you Australian sun! Nä, ja bara skojar. Jag älskar dig fortfarande!
Aj! Måste sluta vara så naiv.
 
Den här gången tog jag med kameran. Fick jag se något av intresse? Nej ingenting givetvis.
 
Jag hittade dock en gård med det mest fantastiska trädet (det med rosa blommor såklart!) Jag kunde inte låta bli att tänka "Om man bor här och har chansen att ha ett sånt träd, varför har inte varenda jävel ett? Puckon".  Jag ska ha tio sådana träd då jag blir stor!

Fortsatte min nyttiga dag med en fruktsallad. Det här är första dagen på länge då jag INTE ätit muffins, godis eller glass. Försökte påbörja mitt nyttiga leverne för någon vecka sedan. Men då vart jag fejkdeprimerad så jag kunde köpa tårtor med gott samvete igen. Men nu får det vara nog! Byter ut tristessätanden mot tristesspromenader istället!
 
Wish me luck...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Vill!

 
Jag är uttråkad! Ett tydligt tecken på att jag har alldeles för mycket fritid är att jag har börjat tokläsa inredningsbloggar igen. Det bästa för mig är då jag har för mycket jobb och noll fritid. Då slösar jag inte pengar på materia. Men slösar desto mer på min tid...
 
Hur som helst så går det inte att plugga dygnet runt heller. Måste skaffa mig andra intressen (= gratis intressen) på sidan av mina studier. Förutom fallskärmshoppning, för det är inte den billigaste sporten jag kunde gett mig in på. Men det fina med mitt inredningsintresse är iaf att jag gillar begagnat. Gamla möbler som har lite känsla. Det är billigt med loppisfynd, bara att måla om i valfri stark färg så är det som nytt!
 
Det var så länge sedan jag hade ett riktigt hem också. Det kliar i min konstnärliga del av hjärnan. Jag vill måla någonting! Desperatmålar snart på dessa kala vita väggar med första bästa billigfärg! Jag ska dock försöka nöja mig med att dräggla över bilder på nätet dom närmsta åren. För, ja just det, jag kommer vara utblottad om ett år!
 
Dräggla över bilder var det som sagt:
Jag kan tänka mig hur Håkan sitter hemma i Sverige nu och tänker "Hur fan tänkte jag när jag tackade ja till att flytta ihop med det där?". Han har en enkel smak som består av svart, PUNKT. Men det ska vi allt ändra på!;-D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag är pinsam

"So the radiocall is: Cessnock traffic, Cessna wun-fife-too, whiskey romeo quebec, is 4 nautical miles to the north-east onethousansevenhoundred, inbound Cessnock." Okej?
Jag: "Öhhhm. Yeeeeah?" Radiocallet: "Cessnock traffic, Cessna wun-fife-too, whiskey romeo quebec, is 4 miles north.. Öööhh, paus- paus-paus, inbound!" Jag har nu laddat ner appen LiveATC (för att lyssna på radiocalls i real tid). Måste lära mig detta!;-P Men den Australienska dialekten alltså, puh!
,
På tal om flygplan fick jag en till liten vän (?). Den var alldeles lockig i håret. Det var rätt regnigt och fuktigt igår kväll! Gulligt!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ingen press

Även denna gång hann en instruktör skrämma skiten ur mig genom att säga "Oh, I´m sorry, I think you failed.." om mitt prov, redan innan resultatet kommit upp. "No you passed!" får jag höra 30sekunder senare. Då har min hjärna redan hunnit processa hur jag ska ta bort mig själv från jordens yta och även kommit på vilken låt som ska spelas på min begravning. Jag gjorde idag "the first area solo test". Det betyder att jag snart får flyga solo ute i träningsområdet istället för runt, runt landningsbanan som jag gör nu. Eru (en instruktör) sa: "In the end of January you will have your GFPT (general flying progress test). In the end of February your PPL (privot pilot license). You just have to continue on passing." Ingen press va? Måste bara flyga perfekt och göra perfekta provresultat på alla dom 300prov som komma skall. Önska mig lycka till! Jag tänker nog skita i framtiden för ikväll och vara glad över dagens resultat. Hade en rolig flygövning också. Forced landnings. Jag gillar som då det är spännande!
Bra dag idag!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Mot mina principer

Jag hade lovat mig själv att aldrig mer ha kortklippt. Men under Britneysammanbrottet förträngde jag alla tidigare erfarenheter genom att tänka: "Åh va skönt det skulle vara med kort hår i denna värme?" Och resten är historia.
 
Sparade "långt" på den ena sidan iaf! Min experimentlusta tog över. Jag hade dessutom redan überkort på den andra sidan, eftersom jag hade rakat tidigare. Låter det växa ut sedan det vart känt för mig att det är någon sorts trend att ha rakat på sidan. Elin vill som bekant inte följa trender och vara som alla andra! Passade på att ta kort innan jag for ut på min långpromenad imorse. Tog inte med kameran på promenaden för att det "inte finns något av intresse i Cessnock". Givetvis sprang jag in i en hel hög med vackra papegojor i varierande färger. Faaaan!
Det är som sagt luftigt!
 
Om jag ska lyckas spara ut någongång kanske jag måste låta bli den där saxen? Jag som skulle fixa Hollywood-svall?;-P
 
 
Djurliv:
Trots bristen på kamera på promenaden fick jag glädje efter att jag kom hem, genom en ödla som satt utanför mitt sovrumsfönster. Det här är den största hittills! Jag blir så exalterad då jag får ta del av det Australienska djurriket! Som när jag flög med Michael och två kängurur studsade bredvid planet. MK: "Do you want me to take over so you can continue to stare at the kangaroos?". Folk skrattar åt mig då jag är ute och letar kängurur. Det är som våra renar, jag fattar. Men retar jag turister som kommer till Sverige för att titta på renar? N... Ja, det gör jag iofs. Men renar är inte unika för Sverige? Skillnad!
Det är den bruna klumpen till vänster.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Sammanbrott

Jag köpte en tårta ändå! Men INTE för att fira något kyrligt utan för att jag tyckte så synd om mig själv. Hela världen blev som uppslukad för att det var julafton och ingen ville lägga ens en tanke åt mig. Jag desperatskickade ett par sms. Inget svar. Fick ett Britneysammanbrott och klippte av mig allt hår. Hade inte alls någonting att göra med att det är så jäkla varmt i det här landet! Skypade med familjen en stund igår åtminstone. Återfick lite tilltro till mänskligheten. Farsan hade rakat av sig mustashen. Han ser konstig ut numera. Det gör även så jag. Men det är luftigt!
Julmiddag: Äntligen fick jag äta någonting gott på Julafton! Och utomhus dessutom! Carbonara och mjölk, yeah!
 
Tårta till efterrätt! Jag tränade efteråt, for real. Fick dåligt samvete.
 
Härligt julväder på baksidan av min mini-gård! Fick sällskap av en x-masbeetle ironiskt nog.
 
Nämen då fortsätter jag väl plugga då.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

God Jul!

Eller inte. Jag firar inte jul i år. Det är första gången jag anti-firar. Tänkte först att jag skulle köpa massa gofika och dra ner till stranden. Men eftersom det kändes för mycket som att fira så sket jag i det. Så jag stannar hemma och pluggar istället (prov på torsdag)!
Vilket inte går jättebra. Är det facebooks fel månne?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!