Sweet

Fick en bekräftelse idag att jag är välkommen att börja på basair i November. Vilket ju inte betyder nånting egentligen eftersom till denna punkt kan vem som helst komma. Nu ska jag göra min medical och det är väl där det kan fela. Men jag tror att jag inte har så mycket sjukdomar så jag känner mig väldigt exalterad just nu!

Kan iofs faila på IELTS-provet med. Men jag är jätteskillad på Engelska?! Om man inte frågar Johnny förstås. Men han är Amerikan och alla vet ju att dom inte har något vett innanför pannbenet = snackar massa skit. Do NOT google translate this shit!;-D

Jag måste även betala in 20% av kurskostnaden i förskott för att få börja. Vilket landar på ca 102.000sek. Aj? Kan komma att bli den största räkningen i världshistorien, ja i min världshistoria alltså. Halle Berrys bikini kostar förmodligen mer än så...

Men jag säger då bara det: Sweet!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Vad hände?

Jag orkar inte blogga längre. Jag orkar inte heller lägga energi på andra människor. Det ger mig ingenting. Har börjat kolla på flyg till San Francisco då det lockar mig mer och mer. Johnny har lovat att visa världens största garnnystan. Och det är ett erbjudande jag inte kan motstå!;-D Kan jag övertala någon att vara hundvakt (för tredje gången på ett år) i ett par månader igen? Känns svårsålt...

Men min hund är ju jättecharmig!?:-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Eremit-Elin slösar bort sitt liv

Det var en gång en kvinna i sina bästa dagar som inte gjorde nåt av vikt. Hela helger kunde gå utan att något spännande hände. Men så en dag! Hände det inget då heller.

Och här sitter jag och tittar på min nya burk! Den är fin, så fin. Fyllt i allt paperwork idag. Gått superpromenader. Thats it. Ganska skönt att inte överdriva det här med helg!

Äntligen har jag funnit min diagnos! Folk som trodde jag hade dödslängtan.. pfff!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Hänt extra

Konst
Fortsatte min osedvanligt skitjobbiga tatuering i Tisdags. Jag grimaserade och orkade inte ens spela cool inför snygga killar som äntrade studion. Det gör ont som satan på magen! Jag tänker fan inte låtsas som annat!

Påbörjat färgläggning, YEJ!


Onyttigheter?
Jag hade en sjukligt jobbig beställning i Lördags. Ja, jag funderade faktiskt på att ta mitt liv. Kl 03:00 rullade en grinig Elin tillslut in i garaget. Jag brukar i vanliga fall gå och lägga mig senast 23:00. Pensionärsvarning? Nej? Det är faktiskt bra för hälsan att sova ut ordentligt!! Jag skulle iaf sätta mig i bilen efter att ha rensat ut tonvis med ölburkar och spritflaskor ur bussen. Och vad ser jag? Jo Nils-åke har lagt in överbliven chipspåse och överblivna cider från HANS jobbiga Lördagsbeställning. Naw! Jag vart så glad!

Sann lycka sådär på Söndagmorgon!

Inte nog med en snäll kollega. Tony lagade min bil idag! Och jag behövde inte ens titta på! Jag är way imponerad:-D


Administrativa Elin
Och så var det där med pappersarbetet. Ska ansöka om 10.000 olika (uppenbart) superviktiga saker. Varje ansökan har 10.000 sidor. Jag har ju det jag gör en tid framöver... Tog passfoton idag! (Duktig Elin)

Hav av papper. NaziElin på bild.


Tomhet
Hämtade ut min nya feta dator! Har inte ens orkat ta ut den ur förpackningen. Jag är inte så exalterad som man borde vara. Jag är nog raka motsatsen till lyxfällan-mupparna.

Jag kan inte köpa kärlek. Satan.


Måste kanske öppna den där förpackningen nu ändå?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Stackars studenter...

Jag har som sagt börjat min räd att fly landet. Men satan va dyrt det är! Studenter lever ett hårt liv! Som tur är råkar jag vara busschaufför = svinrik, så för mig är det inga problem alls (ironi, prisa vare kreditkort!) Men hur klarar sig vanliga människor?! Jag behöver en laptop. Första inköpet i en lång rad av dyra utgifter. Sagt och gjort, den är nu beställd. Skulle aldrig ens få för mig att köpa något annat än HP då jag har en utmärkt stationär HP pavilion som aldrig har bråkat. Den är 3 år gammal nu men fungerar fortfarande hur bra som helst. SKITNÖJD! Köpte mig iaf en HP DV7-6B75EO. Sjukt tråkig färg dock.. får nog köpa mig ett fint skin från bluebox;-D

Nästa problem är IELTS (the International English Language Testing System) som man tydligen måste ta för att få studera i engelsktalande länder. Det här provet kostar 2000kr att utföra. Det var väl inte så farligt tänker du.. Nä.. Men det är i STOCKHOLM! Närmsta stad att utföra provet i är alltså i fucking STOCKHOLM! Tur man har söt och rar kusin i sthlm man kanske kan utnyttja och bo hos?;-D

Men man ska ju ta sig dit och hem också. Flyg t.o.r. = 1800kr. Mamsen kom dock med ett jävligt smart förslag. Hon sa: "Men om du lix ska till Arlanda kan du ju passa på att ta en weekend i London. Det är ju så billigt från Arlanda." Mamma, du är ett geni!:-D Måste väl boka in det där jävla provet. Någon som vill följa till Stockholm/London i April?

Och så var det en hälsoundersökning... Läste någonstanns att det skulle kosta upp till 6625kr. Om det stämmer vill jag bara dö. Eller vinna på lotto. Nåt av dom alternativen kan jag leva med. Eller ja, inte det ena, ja du fattar. Skit samma! Ska fara och handla nudlar nu, ty jag har inte råd med nåt bättre;-PRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Anger management

Jag måste seriöst söka hjälp för min aggressivitet! Idag höll jag på slita ut en gubbe ur bilen och sparka på hans huv/huvud. Vilket brott gjorde han sig skyldig till? Han tutade på mig för att jag stod i vägen och jag inte flyttande på mig tillräckligt snabbt. Men det var ju så störigt?!?!


Och på tal om min otacksamhet till en toppen tillvaro: Pratade med en man idag som berättade att han suttit i fångläger i Sudan, han var så glad! Han älskade sin etta och kalla jävla Sverige och att han kunde äta mat varje dag. Jag sa: "Kanske var skitbra för dig att sitta i fångläger ett tag?!" ÅH ELIN! Bara VRÄKER ur sig sjuka saker hela tiden. Det här är precis som när du skrattade högt åt den cancersjukes nära-döden-upplevelse. Men det var ju så kul? Måste Elin även gå en charm-kurs? Ja, förmodligen... Ja, jag pratar om mig själv i tredje person. Det är ett tecken på sinneförvirring. Sjukskrivning?!

Ligger och leker med telefonen i ett varmt filippinerna. Sweet.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Great Journeys

Läste nästan ut min nya bok Great Journeys i helgen. Den var grym! Den listar massa rutter runt om i världen för att hinna med så mycket flashigt som möjligt på kort (eller lång) tid. Jag vart så inspirerad. Speciellt rutten Istanbul-Kairo fashinerar mig. Jag måste styra upp nästa resa dit.

Väl värt köp. 5 av 5 Mr.Peacocks!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Punkt avcheckad!

Där/när man minst anar det kan man tydligen checka av en punkt på listan! Jag var i Junsele i helgen. Min syster skulle byta bänkskiva i köket. Mellan skåpet och väggen fanns ett hemligt uttrymme.

Anna: "Vi borde egentligen göra en tidskapsel och lägga ner här!" Elin: "Tidskapsel? Tidskapsel? Jag känner igen detta... Men vänta nu lite hä..." Det var ungefär då jag kom på att jag hade det som punkt på min lista.

Sagt och gjort! Vi skrev 4 långa brev var. Ett om oss själva, ett om hur vi hoppas våran framtid kommer se ut, ett om dom fetaste nyhetshändelserna under 2012. Och ett om hur vi trodde framtiden skulle se ut i samhället. Vi snörde ner lite mynt och tapetbitar. Jag la även ner en boll med Labanhår. Analyze this! Skrev jag. Och självklart en hel hög med egopics av syster och undertecknad. Jättekul hade vi!

Här nedan följer en spännande bildserie av dagens händelser:

Bild 1: Tappade bort locket till tidskapseln, var hän? Leta, leta, leta.


Bild 2: Hittade locket till tidskapseln. Elin är jätteglad!


Bild 3: La på locket till tidskapseln. Elin är superglad!


Bild 4: La ner tidskapseln i numera inte-så-värst-hemliga-uttrymmet. Elin är megaglad!


Bild 5: Drog över bänkskivan. Ungefär här tog exaltationen slut.

Det där med köksrenoveringen gav vi som upp. Eller påbörjade aldrig kanske man skulle kunna säga...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Fifty Places to Dive Before You Die

La ju till "dyka på topp 10 divesites i världen" på min lista eftersom.. Ja, jag har varit på Sipadan. Och vanliga divesites duger inte åt mig längre;-P Hittade en bok på AdLibris som jag vart tvungen att köpa: Fifty Places to Dive Before You Die. Hämtade ut den bland andra igår. Och jag är jätteglad! Den är grym! Jättesnygga bilder och bra beskrivningar. Jag satte mig genast och planerade min nästa dykresa;-)

4 av 5 Mr.Peacocks

Det sjuka i kråksången är att jag köpte böcker?!?! Vad händer?! Jag skyller på att jag måste lära mig engelska. Eller håller jag på bli vuxen?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Men va i helvete!

Hur var det nu med det här med klantighet vs otur? Igår var jag mindre duktig igen. Vad gör jag då jag lastar gods om inte kör på samma tå, IGEN?! Aooooow! Vågade inte kolla på tåjäveln förnst jag var hemma igen. Socken hade fastnat på foten pga allt blod. Inte trodde jag att det var så illa. Både tån och nageln satt iaf kvar. Men den ser om möjligt ännu sjukare ut nu! Varning för starka bilder, känsliga tittare beivras.

Kanske hade varit bättre om den hade trillat av?

Det gör inte ens ont längre. Jag har mördat alla nervtrådar i tåhelvete vid det här laget så det kommer ju något positivt ur det negativa!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!