Svaret på frågan

Jag är hemma igen!  Folk kan inte förstå varför jag for hem 8 veckor före planerad hemkomst. Nu ska ni få svaret på denna fråga!

Först och främst så är Johnny en stor jävla idiot. Redan efter 2 dagar kände jag att jag var sjukligt irriterad. Efter 6dagar stod jag inte längre ut med denna man på grottstadiet. Så jag sa helt enkelt: "Jag gillar inte dig, jag drar iväg på roadtrip själv! Tack och hej!" Har jag fått hatmail och blivit kallad självisk? Ja, det skulle man ju kunna säga. Men eftersom jag inte gillar killen ens lite så bryr jag mig inte speciellt mycket (ett tecken på själviskhet?;-P).

Jag sket som sagt i puckot efter ett par dagar i LA och San Diego och for till Perris dropzone. Vet av erfarenhet att fallskärmshoppare är lättsamma typer. Och indeed det var dom även här! Träffade jättemånga otroligt fina människor som jag hade sjukt kul med! Jag stannade i Perris i över en vecka även om planen var typ 2 dagar. Det vart inte gratis och jag insåg att jag inte skulle ha råd att stanna i 8veckor i USA själv. Hotell och matpriser är som i Sverige. Hyrbilen skulle kosta mig 16000kr. Jag saknade Laban redan innan jag for och hade ingen jättelust till att resa just nu faktiskt. Det som verkade som en ypperlig idé i Februari kändes inte allt för spännande i slutet av Juni.

Jag vill hoppa fallskärm. Sitta under ett träd med Laban och lukta på grisöron. Åka på festival och äta svensk husmanskost innan jag åker över till Australien i November. Att jag dessutom ska till England med Syrran och Madde i September underlättade mitt beslut. Sagt och gjort. Jag ångrar inte en sekund att jag for hem tidigare. Jag hade urkul i Perris och jag kommer sakna mina vänner, men jag kommer även ha urkul i Gryttjom med mina svenska motsvarigheter. Så sluta tjata nu för helvete! 16 dagar är mer än nog.

Äntligen är jag med Laban igen!:-D


Kommer lägga upp bilder och mer utförliga beskrivningar på resan senare. Nu ska jag städa min husvagn;-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!