PROFESSOR Elin om jag får be!

Jag kan nu skryta med att ännu en punkt på listan är avklarad. Denna gång punkten: "Göra ett vetenskapligt experiment". Vi gjorde helt sonika så att vi tog en dator. Gjorde Mensas IQ-test när vi var nyktra. Och sedan då vi var jättefulla. "Är man smartare då man dricker? För det verkar dom flesta tro!", var det en övervägande majoritet som hade funderat över. Sagt och gjort!
 
Resultatet vart följande:
Vi blir dummare. Chocking! Jag vet! Det har även visats bland testdeltagarna att det kan förkomma dålig stämning efter dylika tester, då vissa har betydligt högre IQ än andra och gärna vill påpeka detta varje timme i resten av alla inblandades liv. 66% av deltagarna har då istället fått förstärkt självförtroende då det gäller utseende. Tack till testpanelen, för eran uppoffring. Jag vet att ni idag har färre vänner än ni hade innan Lördagens provresultat. Men vad gör man inte för äran i vetenskapens namn?
 
Testet utfördes på ett hotellrum i Piteå under vittnens övervakning. Reds. anm.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Omoraliska tankar

Jag kan villigt erkänna att jag har fått smak för mord den här veckan. Det var länge sedan jag hatat så mycket som just denna vecka. Vi behöver inte gå in på detaljer. Vi kan säga att jag längtar till Australien... VÄLDIGT mycket.  2½v kvar till värme!
 
Veckans Bu:
Katten försökte mörda mig! Det kanske inte ser mycket ut för världen. Men handledscut är inte att leka med! Jag fick dessutom gå omkring och skämmas då folk tittade ner på min sargade handled och gav mig en sorgsen menande blick.
 
Jag trampade på mina solglasögon. Dom fick komma till solglasögonshimlen. Detta betyder att jag måste börja använda dom där dyra Guess glasögonen som ligger i det fina guldiga fodralet fortfarande. Tänk om jag repar dom?
 
 
Robert skrattade då jag stånkande och stönande inte fick runt tvätten pga dödssjukdom i magen. Kort kunde han ta, men hjälpa till... not so much! Jag fick BE om hjälp. It´s beneath me.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Ute på vischan

Hälsade på hela tjocka släkten i helgen. Typ. Stackars Håkan får utstå det mesta. Vad gör man då när man är ute på landet? Man smider planer över galna upptåg som eventuellt kan ta livet av en och sedan inser man att det tar för lång tid att fullfölja planen så man spelar kort istället. Och så fångar man hönor! Jag ville krama tre stycken på en gång. Dom såg så fluffiga ut! Det var lättare sagt än gjort kan man säga. Lyckades till slut fånga två stycken, så jag var jätteglad!
 Syrran och Bruce jagar.
 
 Victory!
 
Jag är helnöjd med min tupp!
 
Tror det är en tupp?
 
Tack syrran för en mycket trevlig helg:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppdrag #51

Uppdrag #51: Klappa en kossa.

Vad hände: Jag klappade FLERA kossor. Dom kom lunkandes som ett gäng hundar som ville ha hundgodis. Men det fick dom inte. Dom fick kärlek istället.
Hur kändes det: Det var mysigt. Och kul. Jag gillar kossor!
Tokskala: 1 av 5 tokar. Finns ju antagligen galnare saker att göra. Men mysmässigt får det 5 av 5!
Jag är EXTREMT exalterad över dom små kossorna!
Håkan fick även han lite kopuss.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Vinterdepression

Eftersom jag haft det så bra väldigt länge, var det nu dax att må lite dåligt igen. Hade en awesome helg i Skellefteå. Kom "hem", kände smärta, trodde jag skulle dö. Efter 7timmars extrem plågan skjutsade Håkan mig till akuten, tack smultronet! Jag fick en massa gigantiska piller att försöka svälja med kvälja. Jag är rätt vitsig när jag kan ligga i sängen en hel dag utan annat att tänka på än facebook, har jag märkt. Men så över till depressionen: Jag hade en tatueringstid idaaaaaaaaaag! Har bara två fjädrar kvar att färglägga. Nu hinner jag inte innan jag drar down under! Imorgon har jag en operation av näsa inbokad. Alla dessa skönhetsoperationer alltså! Fåfänga är den värsta av dödssynder. Man fick hursomhelst inte äta ipren och alvedon innan dess och jag proppar i mig tremiljonerfyrahundrasextiofemtusentrehundratjugotvå stycken per dag. Äh! Hur noga kan det vara? Tror jag kör på den ändå! Det som inte dödar det härdar.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

En ny kärlek

Jag kom på den utmärkta idén att köpa en cabriolet då jag befinner mig i Australien. Inte för att jag har råd eller för att jag kan, utan för att jag älskar att känna vinddraget i håret. Det är liksom inte samma känsla med en moped, som var mitt ursprungliga val. Googlade "cabbar till salu" och fann en ny kärlek. En otroligt vacker bil som jag aldrig hört talas om förut: Volkswagen Karmann Ghia. Det låter som musik i mina öron! Jag är kär..
Jag kommer förmodligen inte verkligen köpa en cab. Det är bara en fix idé från min sida. Å andra sidan brukar jag ha tendens att göra alla dumma saker jag får en fix idé om?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Gubben vinter

Jag fryser in i själen. Gubben vinter är på intågande och han vill ha hämnd för den kassa vintern 2011. För oss vanliga dödliga/hemlösa finns det nu en suverän hemsida att besöka då man känner sig lite deprimerad i höstrusket. För oss som inte har tillgång till en eldstad av något slag. Och för er som inte överger Sverige för ett varmt Australien i November (oh snap!):
Alla har kanske inte en 100tums skärm att mysa framför. Men ni får glädjas över att jag hade det (oh snap, igen!).
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

VISA GRANT

Har även blivit godkänd att studera down under. Får till och med jobba halvtid medans om jag vill. Men det vill jag inte! Tack ändå herr/fru Australien! Jag ska försöka att inte dra med mig konstiga sjukdomar, eller ta hem gulliga djur då jag återvänder till Europa igen. Men dom där koalorna blir tuffa alltså...
 
 
Som vanligt var det en överdrift att man måste skicka in ansökan MINST(!!!!) en månad i förväg. Jag skickade in på en måndag och på tisdagen fick jag svar. Vi från landet Sverige har visserligen minsta benägenhet att vilja utvandra då vi kick ass!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

CSN

Har i månader smörat för CSN. Jag har skickat ett tusental blommor, gråtit, spelat på min kvinnlighet och sänt hemmagjord choklad bara för att få cash is king. Nu är studieförsäkran inskickad och konton registrerade. SÅ SKÖNT! Ett bekymmer mindre! Jag har även skickat in ansökan om ASIC (aviation security idenfication card), SPL (student pilot license) och boende (studenthem, blääää). Skulle vara ironiskt om dom avböjde mig i detta skede. Då måste jag nog lägga mig på marken i fosterställning och sura ett tag.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Hur lyckas man?

Och med man menar jag en man.
Nej, det är inte intorkad spagetti. Det är ett gummiband. Dramat följdes av ett avgrundsvrål. Dom är känsliga, dom där männen...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!