Folk som kan driva med sig själva

Jag är på topphumör just nu. Har varit det ett par månader. Och detta beror till stor del på den extremt roliga hobby jag begett mig in i, folket som håller på med den och mina lustiga busschaufförsvänner.
 
Hade en riktigt rolig helg med Actionman då jag kom hem från England. Actionman, eller Bruce (som han även kallas), ställde upp på ett gäng roliga bilder på klubben. Likaså gjorde Palle. Jag älskar då folk vågar driva med sig själva!
"Du ser lite lätt obehaglig ut sådär".
 
 
 Actionman in action, så att säga!
 
Och på tal om Actionman så berättade han något typiskt manligt igår.
Hans kompis sa: "Vilka snygga byxor du har!"
Bruce sa: "Är du bög eller?"
Vad är det för fel på er män egentligen?!?!;-P
 
 
Busschaufförsbus(s):
Hade en awesome Fredag med Robert och dom andra busschaufförerna då vi fånade oss rejält och drev med allt och alla. Jag hade mustash på mig i 4h i Tisdags, Robert kontrade med att ringa till P3 och skämma ut sig och Tony åtdrog sig en stämning för sexuella trakasserier. Robert har även tagit upp micken i bussen och varje gång det klev på en passagerare sa han hej och gav micken till denne. Jag höll då på dö av skratt! Vi har en tendens att ha roligt ganska ofta.
Robert driver med spegelmänniskorna på Facebook.
 
Busschaffisarna gör "actionmovie-walk" på busstationen i Lycksele. Det gick väl sådär, då VISSA hade viljan att vara framför dom övriga. 4 av 15 ställde upp på lustigheter. Bra jobbat gubbar! "Du lägg väl inte upp det här på facebook?" Jag: "Givetvis inte." Jag ljög kan man då säga.
 
Keep up the good work people!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

England: Leicester och Cambridge

Vi drog till en liten håla vid namn Leicester i brist på annat. Men det var ganska mysigt där faktiskt. Första dagen av spöregn inträffade dock. Vi gjorde i vart fall inte ett skit. Man började vara rätt slut på. Sedan for syrran hem och jag for till Cambridge.
 
Leicester:
 
Lyxade till det med ett riktigt hotellrum. Köpte en jävla massa panties och ett helt onödig sköldpaddemåttband.
 
Leicester var en mer öppen stad än andra;-P
 
Fan va gott! Jag älskar mat om du inte förstått det än.
 
Hittade en jättegullig mjölkförpackning vi var exalterade över, vad kan jag säga?;-D
 
Cambridge:
 Lullade omkring, pratade med folk, gick på museer och fikade en massa. Och så gick jag på bio igen, första gången ensammen! High five!;-D Jag tycker det är sjukligt tråkigt att resa ensam. Alla säger att det ska vara så mycket bättre. Bullshit!
Såhär nöjd var jag över min ensamhet!
 
 
  
 
 
Museum of Zoology:
Massa döda djur. Synd att syrran hade farit hem. Hon hade ÄLSKAT det! Bockar av ännu ett museum på listan.
Vad göra då man känner sig lite blue? Skaffa sig likasinnade vänner givetvis!
 
 
 
Världens största groda! Awesome!
Läskig jätte sengångare!
 
 
Sedgwick Museum:
Min stora hunger för dinosauriefakta vart mättat på detta museum. Jag är så kulturell, går omkring på museer i andra länder och insuper kunskap!
 
 Så jävla coooolt! Hoppas på Jurrasic Park IRL.
 
 
Världens största spindel. Obehaglig...
 
Och så for man tillslut hem. Hemresan ska vi inte ens gå in på. Ryan air (säger väl allt?) och så råkade jag boka till fel flygplats. Västerås istället för Arland. Osv osv... ;-P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

England: Nottingham och Sherwoodskogen

Jag vill inte påstå att Nottingham är fint på något vis. För det är det inte. Man har ju hört talas om Nottingham och Robin Hood och tänkte att det skulle bli grymt. Vet inte om jag hade för höga förväntningar? Men staden är fan inte grann! Kändes väldigt solkig och smutsig faktiskt. Men vi hade kul! Vi for även till Sherwoodskogen som ligger några mil därifrån. Fan vad vi besökte filminspelningsplatser känner jag nu! Där gick vi vilse och klättrade på en massa träd.
Första gången den strulade med tåget var då vi skulle till Nottingham. Tåget gick sönder så vi fick sitta och vänta ytterligare hundrafemtio år innan vi äntligen fick fara. Jävla skit!
 
 
Sherwoodskogen:
Vi försökte desperat hitta ett träd att klättra upp på. Men ekarna var så jävla stora så det gick ju inte att komma sig upp på dom. Vacker skog, men inte så värst speciell. Kändes väldigt mycket som Sverige faktiskt.
Jag hittade tillslut ett träd, "modell lagom".
 
 
Även Anna fann ett träd av lagom storlek;-D
 
 
 
 Min syster "tappade" bort mig, fniss fniss fniss!
 
 
 
Lite roar Elin!
 
 
Nottingham:
Eftersom Nottingham sög gick vi på bio istället. Vi såg nya Batman. Och så hittade jag denna filmaffish! Jag vill se!! Håkan, ladda hem! Eller jag menar, Hyr den!;-D
 
Anna njuter av våfflor på Pancakes & more. Fucking love it!
 
Dräggel... var nog den godaste pannkakan jag fått i mitt liv.
 
Vilken filminspelningsplats blir nästa projekt måntro?
Tjingeling!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppdatering, Fågel Fenix

Jag var och plågade min kropp i Onsdags igen. Fick en hel massa färg. Yey! Är så jäkla nöjd med färgerna! Tråkigt nog hann vi inte klart. Men den 15:e ska jag göra klart resten. Kommer då ta lite bättre bilder. Är jävligt svårt att ta bilder på sig själv när den sitter på ett så jävla sjukt ställe. Får överväga att fråga nån jävel om hen kan fota en halvnaken Elin...
Ber om ursäkt för den kassa kvalitén med. Och att jag visar röven;-D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Aussie here I come!

 Det går trots allt framåt med ultrarapid även det inte verkar så. Jag har nu bokat flygbiljetter till Sydney. Så till Australien kommer jag oavsett vad som händer och sker! Älskar att det tar 27h att ta sig dit. Från ARLANDA!? Plussa då på 2h till Umeå, 1h till Arlanda och 2h ut till Cessnock. Tur jag gillar att hänga på flygplatser, mmmgrrmummelmummel.
Får åtminstone testa ett nytt flygbolag... Får låtsas som att det är spännande på nåt sätt!
Fick även köpa mig en ny extern hårddisk. Min gamla omoderna tar ju upp halva väskan. Nu gäller det att snåla på utrymmena i väskorna jag ska ta med. Är inte billigt att ta med extrabagage och jag har 3väskor som det är just nu. Måste ju ha fallskärmsutrustningen med också!;-P
Adapter krävs även. Köpte två då jag lix höll på. Lär tappa bort minst en ändå.
 
Det går framåt! Jag är snart där!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Medical

Den stora anledningen att jag for till England var för att jag skulle göra den medicinska undersökningen inför mitt flygcertifikat. Jag trodde jag skulle faila pga taskig hörsel men det gick A-Okay. Tydligen har dom inte mer avancerade regler än det är för att ta busskort. Men okej! Australien måste ha miljoner piloter pga dom massiva avstånden så dom godkänner väl lite vad som helst;-D Hur som helst, good for me! Nu har jag min class1 medical! Nu kan jag ansöka om SPL (Student Pilot License) och ASIC (Aviation Security Identification Card).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppdrag #82

Uppdrag #82:
Använd en lösmustasch under lunchen.

Vad hände: Eftersom att använda en lösmustasch bara under lunchen föreföll föga intressant, la jag ribban lite högre och tänkte ha den hela dagen istället! På lunchen är man ju bara hemma för sig själv? Är väl inget skämmigt i sig? Jag lyckades ha på mig mustaschen i drygt 4h innan klistret gav vika och den trillade av. Jag körde lokaltrafik så jag fick en mängd olika människor med mig som alla var tvungna kommentera händelsen. Jag var visst även den stora snackisen ute på samhället som jag fått höra senare (småstäder...).
Hur kändes det: Jag skämdes knappt någonting. Bara då jag gick förbi folk som i tystnad stirrade, tex när jag var tvungen gå genom busstationen. Receptionisten ifrågasatte varför jag skämde ut mig på detta vis. Men i övrigt tyckte 99% att det var fruktansvärt roligt! Jag hade själv mycket kul åt detta så det rekommenderas starkt.
Tokskala: 4 av 5 tokar. Jag hade den under arbetstid, om jag inte haft det tror jag inte det varit lika tokigt. Jag lyckades nästan lura i ett gäng barn att jag alltid haft mustasch. En gammal dam sa till mig att hon älskade folk som höll på som jag, som gillade att skoja till det ibland;-D
Dagen med min mustasch! Foto: Robert.
 
När den trillade av fick den sitta på biljettmaskinen som nån sorts obehaglig hårtuss.
 
Då dagen var slut fick den ett nytt liv i form av ett alldeles eget ansikte att för evigt sitta och stickas i!
 
Life is good!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

England: Bristol och Oxford

Jag gillade Oxford mer än jag gillade Bath. Anna förstår mig inte. Men det var så mycket mysigare där! Vi träffade en rolig walesare vid namn Rory som fick äran att hänga med oss medans vi var där. Riktigt skoj hade vi! Bristol sög big time. Skitig, solkig stad. Vi var där i typ en kvart. Det var keff.
 Epic fail. En mur var ivägen för våran feta bild!
 
 
 Enda bilden från Bristol: Bristol järnvägsstation var fin iaf..
 
  
Jag var respektlös mot Oxford. Var inte riktigt meningen att det skulle tas en bild;-P
 
Sightseeing according to systrarna färg. 
 
Ghost tour:
Eftersom jag hade "Se något övernaturligt" på listan tyckte vi det var ett ypperligt tillfälle att gå på en Ghost tour. Det sjuka var att det faktiskt hände något övernaturligt! Inte på kvällen men dagen efter i en byggnad där det skulle finnas ett spöke. Jag tog en bild på målningen av mannen som sägs vara husets spöke. Det var awesome! Mer förtäljer inte historien!
Läskigt tyckte Elin.
 
Spöke!
 
 
 Spöket!
 
Harry Potter rundtur:
Ja okej, jag är lite av en tönt. Jag vet dock inte om jag påstått nåt annat? Jo! Det kanske jag har, men jag ljög. Okej? Hur som haver älskar som bekant hela världen Harry Potter. Och eftersom filmerna till stora bitar blev inspelade i just Oxford med dess vackra colleges så passade vi på att gå på Harry Potter tur. Skitkul! Till och med Rory hängde på. Han såg helt uttråkad ut men påstog att han tyckte det var skoj;-P
Guiden såg ut precis så som jag föreställer mig Professorer i England! Fördom som stämmer, check!
 
 
Harry Potter-skoldel coolifierad, check!
 
Och till sist något jätteroligt:
På väg hem, sen lördagsnatt efter att ha varit ute och druckit te (mycket coolt!;P) hittade jag denna regplåt.
ACAB, HAHAHAHAHAHA! Varken Rory eller syrran fattade. Men ni andra kommer förstå!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

England: Bath

  Bath är otroligt vackert. Jag rekommenderar alla att åka dit! Min kära syster var nära att köpa hus och flytta dit utan att fråga Fredrik först, så fint är det! Här gjorde vi lite tokigheter. Smög på kändisar (försökte åtminstone) och var huvudnummer i bizarra standup komedier och drack sprit med "lokalbefolkningen". Hade det riktigt gott i Bath!:)
Jag blev rädd för en staty som det uppenbarligen kom vatten ur!!
 
Test av miniatyrfunktionen på kameran, det var kul. Vandrarhem, vackra Bath och min syster som ger våta blickar;-P
 
Jag älskade verkligen min glass!
 
 
Kändissmyg:
Vi fick höra av lokalbefolkningen att detta visst var en extremt högt ansett område. Kändisar som Johnny Depp och Madonna hade lägenheter här. Så vi var inte sena på att smyga i buskarna och kika!
Jag är ganska bra på att smyga?
 
"Se hård ut" Tagning ett!
 
"Se hård ut" Tagning två!
 
"Se hård ut" Tagning tre!
 
Ja, hittade ett ställe där vi kunde leka gangsters. Lite roar barnen!:-D
 
Grym mat... grym, grym mat... Och trevligt sällskap!
 
 
Bizarre Bath:
Det kan man säga vart ett minne för livet. Eftersom jag inte orkar dra hela historien här kan jag sammanfatta det hela, kvällen innehöll: skam, förnedring, skratt, uppsägning av blodsband, sjukt mycket skoj, mig sittandes i skampåle, tanter som var imponerade och kaniner som miste livet. Det var en GRYM kväll!
Alkissyrran!
 
Puss och kram!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

England: Salisbury och Stonehenge

Det är sjukt mycket folk som faktiskt använder sig av kollektivtrafiken i England så tåget var knökfullt då vi åkte till Salisbury. Vi fick sitta och sura i en trång liten gång på en hög av väskor. Men det var bara drygt 2,5h så det var lugnt! Vi var trötta och skrattade åt det mesta ändå! Salisbury är en mysig liten stad. Vi var kulturella som vanligt. Och shoppade en massa som vanligt. Oekonomiskt! Men sen så fick jag äntligen se Stonehenge! Jag kan stryka det från listan! Woho! Älskar såna där konstigheter.
Vi spelade sura... eller?
 
Hund i skyltfönster. Det var roligt tyckte jag.
 
 
 
Två fånar vid en kyrka. Jättekul hade vi! Och den japanska turistgruppen med!
 
Jag höll på garva ihjäl mig åt dessa två! Fan va taskigt att göra narr av två döda på detta sätt;-D
 
Jag vart extremt sugen på att göra en impulstatuering med circusbokstäver. AWESOME?! Ja det tror jag?!?!
 
Stonehenge:
Två exalterade bussresenärer. Vi lyckades för övrigt få gratis skjuts till Bath av två supersnälla busschaufförer. Vi håller ihop vi busschaffisar, i ALLA länder!
 
Vandrarhem, och Elin som leker, alternativt blir beamad av aliens.
 
En hare hade hittat den ultimata boplatsen. Mitt i Stonehenge. Där var han skyddat av allehanda stängsel.
 
Äkta Engelskt scone med jam and cream. God som satan!
 
 
Petulant Crow:
Det finns en världsberömd kråka vid Stonehenge som gör ett märkligt ljud då han vill ha mat. Vi fann varandra jag och Petulant Crow. Som för övrigt har en egen facebooksida!
 
Han är så vacker!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!