Säng

Äntligen har vi funnit en sänggavel. Den såg tantig ut på loppisen. Men såhär i efterhand fattar vi att vi gjorde ett fynd! Den ser ascool ut! Önskar att den var rosa dock, eller rättelse, cerise. Håkan tyckte inte den skulle vara cerise. Jaja, jag får väl vara tacksam för att han gick med på att måla tevebänken limegrön!;)
Fönstersäng!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Nu börjar det likna nåt!

Jag tjatade om en cab. Jag köpte ingen cab... "Är väl onödigt?", tyckte Håkan. Så jag köpte en ful gammal Ford istället. Men den fyllde sitt syfte! Fram tills Håkan kom hit och tog över den så att säga. Nu när han har "jobb" så går hans bilbehov före mitt lökbehov. Så han fick väl ha den då, på ett villkor. Att jag skulle få köpa en motorcykel! "Är väl onödigt?", tyckte Håkan. Så jag köpte ingen motorcykel... Men däremot köpte jag en moped! Fast den räknas enligt lag som en motorcykel och därför får inte Håkan köra den (fniss fniss).
Han kör inte. Vi bara testar om två personer får plats.
 
Han kör inte här heller. Han hjälper mig att putta den över den stora trottoarkanten. Och eftersom man kan falla och slå sig under denna komplicerade process, så var han tvungen att ha på sig hjälm.
 
 
När jag skulle köra hem den, mitt i natten, så var det mörkt. Och kallt. Dom där wasparna och trollsländorna som studsade mot huden i 90knyck hjälpte inte heller. Jag grät ganska mycket. Och jag hade haft en hård dag i övrigt. Resultatet: mina ögon har aldrig varit rödare förr.
Läskigt!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Havet

Jag hade en supermysig dag med Håkan i Port Stephens i helgen. Jag fick äntligen klara av en till punkt på listan. En som länge legat där och hånat mig, nämligen Parasailing. Det var hur härligt som helst. Kanske inte det mest spännande man gjort i sitt liv. Men väldigt mysigt. I övrigt lullade vi omkring och åt tonfiskmackor och njöt av solen. Port Stephens är AWESOME!
Snygging i hamnen.
 
Parasailing!
 
Typiska Australiensare. Kunde inte fått bättre väder!
 

En rolig hoppborg/rutsckana! Hade det inte kostat $5 så hade jag sparkat omkull varenda unge därinne!
 
Vi hittade en fin mössa åt Håkan! Han ville dock inte köpa den, med argumentet: "Jag har ju redan en mössa?" Dålig bortförklaring... jag vet.
 
Båttur.
 
Söthetsfaktor 10 eller vadå?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

2 down, 5 to go

Klarade CPL (commercial pilot license) meteorology-provet i Fredags! Jag är på jävligt bra humör! Fick rent godkända 88% också. Betydligt bättre än dom 73% jag lyckades lura åt mig förra provet. Och goda nyheter fortsatte hagla över casa de Håkan och Elin. Håkan fick ett ultraglassigt jobb på en farm. PÅ EN FARM!! Jag är stolt och avundsjuk på samma gång! GissaomElinskafaraditochklappapåallaulligadjur?!
Ja! Nu taggar vi inför nästa stora prövning... flygprov. Brrr.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Uppdrag #16

Uppdrag #16: Ät en rå vitlöksklyfta.

Vad hände: Vi lottade om en stor och en liten. Jag fick den lilla, woho! Ändock väldigt stor okej!?
Hur kändes det: Det var så jävla äckligt! Jag gick hardcore och tuggade i mig min. Håkan tuggade halva sin (fegis). Resten av dagen smakade allt vitlök. Jag skulle gissa att min andedräkt har haft bättre dagar.
Tokskala: 2 av 5 tokar. Man frågar sig bara varför... Vi hade iaf kul medans (se foton).
"Hur svårt kan det vara? Vitlök är ju gott!"
 
"Men fy satan! Yuuuuuuuuuuhuhuhu!"
 
"Går inte ens att skölja bort skiten! Wuhää!"
 
"Haha, vekling! Hur hemskt kan det vara?"
 
"Jag låtsas som det är gott, men ansiktsuttrycket säger något annat..."
 
"Bläääääää, det smakar vitlök i hela munneeeeeen!"
 
Så kul har vi på vardagarna. Alltså megakul!
i
Mission accomplished!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Öken

Vi hade en härlig eftermiddag i en öken igår. Eller ja, egentligen var det en jävligt stor sandstrand... Den största sanddynen på södra halvan av jordklotet! Jag fick stryka en nybliven punkt på listan, nämligen: Sandsurfing. Det var askul! Jag tyckte personligen att jag var en naturbegåvning. Håkan tyckte att han nog ändå var lite bättre. Vi insåg senare att Michael var den okrönte mästaren. Men har man det som leverne... I´m just saying!
Prettyyyyy!
 
Vi fick åka både hummer och camobuss. Min lilla retard är exalterad;)
 
Vi gjorde sandänglar. Jag fick sand i ansiktet, OKEJ?
 
Vi skrev viktiga politiska budskap att ses från ovan. Ingen kaviar i det här landet... hur tänkte dom egentligen?
 
Jag hittade en bit av en mammut. Eller dodo... vilket som.
 
 Sandsurfing!
 
 Slut för idag. Tack för idag...
 
Chillade på stranden med picnic innan vi drog hemåt.
 
Tråkigt liv man har? Nä.. inte direkt!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Blod, svett och tårar

Nu kan man verkligen säga att jag lagt blod, svett och tårar på den här utbildningen. Gjorde min pre-license för PPL igår. Provet före provet så att säga (man måste klara pre-license för att få göra det riktiga flygprovet). Och det gick konstigt nog bra! Det som var ännu konstigare var att jag hade en "ENORM blodfläck, INTE LILLA fläcken direkt", på ryggen, som Phil så vänligt uttryckte sig. Jag undrar om någon knivhögg mig och jag är så stenhård så jag inte ens märkte det? Visade sig iaf att jag hade ett sår där. Men skit i det! Jag klarade provet! Woho!
Tyckte ändå han överdrev litegrann. Jag trodde ju faktiskt jag var döende eller liknande.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Cowboyhatt

Jag kan bocka av ännu en punkt på listan! Nämligen "Köpa en cowboyhatt". Jag har alltid tyckt att det är stenhårt med hatt. Jag har i åratal suktat efter dom där läderbeklädda hjässorna och önskat att jag var en av dom. Nu är min längtan över! Jag har hittat den perfekta hatten! Jag fick pröva mig fram genom ett virvarr av hattar innan jag fann den rätta. Men nu känns det äntligen rätt. Jag har klappat känguru. Ätit känguru. Och nu ska jag även bära känguru. Roo-tastic!
Hatt nr: 1. Jag ville egentligen inte shoppa men eftersom Håkan älskar det så mycket följde jag motvilligt med. Den här hatten var fin men inte så vattentät. Rackarns.

Hatt nr: 2. Jolly sailor-stilen var inte riktigt min grej.
 
Hatt nr: 3. Tyckte personligen att jag passade ypperligt i krigarhatten. Håkan satte dock stopp för det hela.
 
Hatt nr: 4. Gå till sjöss skulle vara kul tänkte jag! Håkan satte stopp för det med.
 
 
Men så äntligen....
Perfektion! Älskar min nya coola hatt. Jag ska bära den jämt! Förutom då jag ska klappa kängurur. Det är bara taskigt....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Tråk-Lördag

Tänkte jag. Spöregn. Massa pluggande. Kallt. Men så kom jag på att jag måste köpa en cowboyhatt! Hur jag har gått genom livet utan en cowboyhatt är ett sannerligen stort mysterium. "En sväng förbi Newcastle tar väl inte allt för lång tid?" tänkte jag. Vi for 11. Vi kom hem 1930. Vad som hände kan ingen svara på, eller jo... Vi hörde ett meddelande på radion: "Gå INTE till stranden idag". Så vi gick till stranden. Där satt det en skylt: "FARLIGT att beträda piren vid storm". Så vi beträdde piren. Vad som sedan hände kan bara en väldigt bra video berätta! Men det var inte ens det värsta..
Super-Mario studsar längst strandpromenaden.
 
Jag "Titanicar" i den tokstarka vinden.
 
Turtle!
 
Han har all rätt att vara rädd...
 
 Jag vart glad, Håkan vart inte glad. Livet är underbart!
 
Efter ett tag såg vi båda ut såhär. Vissa lär sig aldrig! Jag fick iaf testa om kameran var vattentät. Det var den inte kan jag säga...
 
 Kameran började bråkade.
 
Kameran började superbråka.
 
Så då gick vi hem! Eller körde snarare.. Jamen du fattar!
Fick iaf en skitrolig Lördag. Det dumma var att jag missade allt det där pluggande jag skulle ha utövat... Nåväl!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Manligt vs manligt

Ibland blir jag provocerad över att jag är en sådan feminist! Det utsätter mig för tråkiga saker jag egentligen inte vill göra. Som att byta däck eller ta-i-som-satan för att öppna den där lingonburken när det lättaste är att bara låta Håkan göra det. Eller som när valet mellan grilla och klippa gräset föll på att klippa gräset. Båda väldigt manlig ting, men jag valde ändå det manligaste av dom två! Med miljövänlig gräsklippare (s.k. pushmower). I 30gradig hetta. Med träningsvärk i alla kroppsdelar redan innan jag börjat.... Tror jag ska hålla käften ett tag framöver.
Och hur sexistiskt är det inte av Håkan att dricka öl medans han grillar?!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!