Amazing animals

Natur gör mig lycklig. Djur gör mig lyckligare! Här kommer några färgglada krabater jag inte skulle dra mig för att göra enorma förstoringar av och sätta på väggen. Jag blir så grymt inspirerad av dessa bilder! God, nature is awesome...
Så otroligt! Det är konstigt att inte människor ser det vackra som lever där ute. Utan fokuserar på värdsliga ting som feta bilar och onödigt stora hus. Det är synd om vissa människor, allt dom har är pengar...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Melbourne

Jag for som sagt ner till Melbourne i helgen. Där var det kallt! Jag är ju van vid Hunter valleys 40+. Jag hälsade på Ryan som jag träffade när vi var och hoppade i Perris i Kalifornien. Jag älskar att jag lärt känna så mycket random människor runt hela världen som man kan hälsa på vid tillfälle. Det var dock ingen som ville hälsa på mig när jag bodde i Sverige? Sverige är trevligt faktiskt! Man kan... åka slädhund?
 
Hur som helst, hade riktigt kul i Melbourne. Fick vara med och fira Australian day med Ryans släkt. Vi for på pub, kikade runt i Melbourne och hade kortkväll med hans vänner. Thank´s for everything Ryan! Tog jag någon bild under helgen kan man undra? Nej! Eller ja... jag tog två. En på deras katt. Som älskade mig. Den följde mig runt hela tiden och ville kela. Och jag älskade katten... Den hånade mig! Underbar!
 
När jag kom tillbaka till Newcastle vart jag varse om ovädret i Brisbane som är på väg in över Newcastle. Det spöregnade när jag kom fram och busschauffören berättade historier och visade bilder på sin mobil. Han visade även en bild på en honom och en orm han hade plockat upp en stund innan jag kom dit. Han skrattade så gott över sin ormlycka. Australiensare.. ;-D Och så undrar folk varför jag älskar det här landet. Det är så random!
 
Men på tal om ovädret så hade jag inte riktigt hängt med på senaste nytt. Är inte så farligt här dock. Det är lite översvämningar runt om i Cessnock och sådär. Så Mormor, sluta oroa dig! Inget flyg den här veckan förmodligen dock... Faaan!
Kisse! Helt brutal personlighet! Och jag brukar inte gilla katter.
 
Den andra bilden jag tog. På väg hem. Jag är världens sämsta turist. Jag vet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Typiskt jag..

Jag har inte pluggat någonting på en hel vecka. Dels för jag inte hade tid, hade en massa projekt för mig hemmavid. Men också för att jag for till Melbourne i Fredags eftermiddag och kom hem sent som fan igår. Vi hade prov i Navigation idag. Och typiskt mig så klarade jag det trots brist på studier. Jag har en tendens att alltid ligga sådär precis ovanför gränsen till godkänt när jag inte lagt någon större energi. Undrar hur det går om jag pluggar stenhårt? Måste ju få toppbetyg!? Men nej, det kommer jag inte att göra... Så kul är det inte att läsa böcker. Jag köpte i vart fall en present åt mig själv för att jag är så skillad;-P
Onyttig present. Jag förtjänar den!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

I believe I can fly!

Fick skjuta fram på mina flygtester jag skulle haft nästa vecka, eftersom jag inte flygit någonting den här veckan! Nästan! Fuck you väderrrr! Men inget ont som inte för något gott med sig. Jag fick en massa tid över till att plugga navigation. Man skulle kunna tro att det var det jag gjorde, plugga alltså. Men nej. Jag vet inte vad som hände med den här veckan, men den försvann utan att jag fick något gjort?! Idag ritade pang förbättringar på min tatuering. Jag städade bort sniglarna ur min brevlåda. Spelade mahjong i ett par timmar. Drömde mig bort till öknen i mitten av landet dit jag en dag ska flyga. Ja, det där vanliga. Är det bara jag eller är det sjukt svårt att försöka läsa sig till geometri ur en bok? Var ju bara en sisådär 7år sedan jag gick skola sist...
Livsfarlig Stridsflygarfågel a.k.a magpie på flygfältet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Snigelattack

Den här bilden säger inte mer än tusen ord. För jag ljuger inte när jag säger att det var ca 25st sniglar på en yta av 1 kvadratmeter igår. På bilden kan man se 5st av dessa, om man har bra syn. Sniglarna brukar samlas i små snigelarmér och tillsammans marscherar dom bestämt mot okända mål. Oftast är målet min brevlåda för att äta upp min post. Ibland suger dom sig fast på min ytterdörr. Är det mig dom vill åt eller är det bara jag som har livlig fantasi?
Vet inte vad det är med det här landet och att ha ett överflöd av alla möjliga och omöjliga varelser?
 
 
På tal om djur i överflöd. Jag körde nästan över en roo i Söndags. Jag hade aldrig förlåtit mig själv om jag mördat en sådan vacker varelse. Men dom är ju alltid och studsar på vägar och landningsbanor. Ni får faktiskt sluta med det!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Massa kul!

Fick en hel hög med nya böcker idag! Weeeeee! Va kul! <-- Det här var alltså ett exempel på hur man är ironisk. Jag måste köpa en skottkärra för att kunna kånka runt på alla mina böcker, kartor, linjaler och charts. Jag är tråkigt nog INTE ironisk nu. Fick gå två gånger mellan bilen och huset för att få in allt.
 
Jag testade simulatorn idag också. Jag sög. Jag ville kasta alla mina böcker på instruktören och springa tjutandes därifrån. Men med klämrisken i åtanke lät jag bli att kasta böckerna på honom. Jag tjöt inte ens. Jag tjöt inombords!
 h
Nya böcker...

Hela prylhögen.
 
Men jag vart så sjukt inspirerad av Glenns historier i helgen om hur han erhållit en plats i Guiness rekordbok genom att flyga med sina paramotor runt hela jäkla Australien. Han skulle nu med en vän ut på en långflygning runt hela USA med en liten Cessna 172. Jag började genast fantisera om en egen resa med ett eget litet plan. Jag kastade min nya dröm åt Håkans håll och förväntade mig en dumförklaring. Han var helt sonika med på att köpa ett plan i framtiden. Det var nog den bästa idé jag kommit med... Herregud, honom kan man ju inte lita på! Han är ju med på alla dumma idéer? Vem ska hålla mig borta från personlig konkurs, för tidig död och/eller bli sittandes på en öde ö någon dag?
 
Hur som helst ska jag börja plugga stenhårt!
Från och med imorgon...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Is it a plane?! Noooo... It´s...

Elins pink pants! Mina byxor fick mycket uppmärksamhet igår. Som att folk aldrig har sett rosa byxor förut. Ja okej, dom är lite mer lysande än vanlig rosa. "Men dom är fan inte mer rosa än Benjos skärm!" Sa jag. "Min skärm är inte SÅ rosa" Sa han. "Ska vi slå vad?" Svarade jag. Tog en bild, visade. Benjo: "Oooouh.... Yeah, but... Yeah... okay..."Bruvva tog en rolig bild då jag, som sitter vid dörren, med kritvit bakgrund lyser upp hela planet. Alla håller för ögonen i ren smärta. Hade en riktigt rolig dag igår! Hopp nr: 99 gjord (Australienska 99). Har fått med mig 3stycken att göra nakenhopp. Skulle göra det idag, men det spöregnar givetvis. Helvete..
"If they take a satellitephoto right this moment, they will probably see a pink dot over Australia and go: WTF is that?!" - Glenn
 
 
Sleet
På andra hoppet regnade det. Jag tränade att stå. Min tröja åkte upp. Som att smärtan inte var tillräcklig... Resten av hoppet försökte jag desperat pula ner tröjan i byxorna igen. I efterhand inser jag att det måste varit antingen hagel eller snöblandat regn. Jag har små, små blåmärken över hela armen och magen. Är fortfarande öm i huden typ överallt. Kan väl bara inte vara så känslig för regn? Jag tackar gudarna att jag åtminstone hade långbyxor på mig den här dagen!
Men det som inte dödar det härdar!
 
Vart för övrigt befodrad igår. Nu får jag landa med dom stora pojkarna! Woho!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag är officiellt ondskefull

Jag och Niveen var ute och gjorde narr av dom stackars invånarna av Cessnock. Halva vegetationen vid gränsen till Aberdare (där vi bor) har brunnit upp. Är det mitt fel att bränder är så spännande? Till mitt försvar så var vi inte dom enda som var ute och filmade händelsen. Brandmännen försöker desperat skydda husen som lågorna slickar. Vet inte riktigt hur det går i skrivandets stund. Röken har då minskat avskevärt. Har suttit i mitt tvrum och följt händelserna, en hel hög med helikoptrar har flygit fram och tillbaka.
Stackars grannar. Som tur var (för mig) tuffade brandtåget söderut mot Kearsley. Jag behövde inte flytta på mig!
 
 Jag och Niveen är ute och har kul med eld;-D
 
 
Karma lämnar jag till andra att oroa sig för..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag förtjänar det

Det är varmt. Planet var varmt. Mitt hus är varmt. Jag är varm. Vart överlycklig över det faktum att jag fann min nya favoritglass på "ica". Såg att det stod "Limited edition" på paketet. Fick panik. Köpte ett helt gäng! Nu mår jag dåligt... Tydligen gick det inte att bara äta en åt gången när jag hade så många. Dumma superkvantitet!
So good.... But so evil....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Inte så produktiv

Idag fick jag ingenting gjort. Kom på skolan, insåg att vi inte hade någon teorilektion, fan! Pang frågade om jag ville följa till Wollogong. Jamenvisstförfan. Missade mitt eget soloflyg. Inte för jag hade kunnat göra det även om jag stannat i Cessnock eftersom han använde mitt plan. Andrew och Jack var tätt bakom oss hela vägen. Det var kul! Massa kustflygning på låg höjd. Vackert! Jag fick en dual-lektion då jag kom tillbaka, så resten av veckan blir det en massa solo. Har bara en dual-lektion kvar innan det blir dax för flygtest. Känns inte tryggt...
Tankning pågår.
 
Min son är en duktig pilot. Mamma är så stolt!
 
Ja, jag gör narr av den lilla asiaten. Han blir jättearg. Det är roligt;-D
 
Sydney skyline.

Sydney CBD.
 
Megastor kyrkogård!
 
 
Jag är i stort behov av en ny telefon. Som kan ta någorlunda bra foton. Min suger.. Big time.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!