Insektstime!

Mark vart exalterad över en insekt han fann på mitt plan. Jag vart först exalterad över att det finns människor som är som jag, som också blir exalterade över insekter. Sedan vart jag exalterad över att det var en sådan fin insekt! Han sa att det var en smått unik varelse i Australien. Inte så vanliga här. Jag minns inte namnet, det lät ungefär såhär i mina öron: "nimingamtoneschok". Jag har inte blivit bättre på Engelska sen jag kom hit, nej.
Supersöt!
 
 
Hittade även en cool larv som hade ett horn i pannan. Alldeles i min smak! Jag gillart skarpt!
Funderar på om den kommer växa upp till något läskigt. Flygande nosdhörning eller liknande?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag har färgat håret

Från att ha varit väldigt ambitiös i Fredags, med STORA planer inför helgen, till att inte få någonting alls gjort.  Jag skulle kliva upp tidigt och Skypa med syrran. Sov bort halva dagen och tänkte fel angående tider. Skulle fara till Port Stephen och simma med delfiner. Kändes lite väl kallt ute tyckte jag (drygt 20grader på morgon). Så jag lekte med min nya app hela eftermiddagen istället (Magic Mirror, jättekul!). Vi tänkte göra ett hopp framåt kvällen. Men jag mådde för illa. Jag har inte fått antibiotikan ännu för att vårdcentralen tyckte det var läge att ta långledigt. Jävla Jesus! Så jag spenderade kvällen på att färga håret. Inte lika fint som på bilden nedan utan tråkig blond. Tänkte återgå till mitt ursprung. Hade växt ut rätt mycket så jag såg halvflintis ut. Det hela resulterade i att jag nu har ännu mörkare hår förutom på utväxten som numera är orange. Ser ganska käckt ut tycker jag!;-P
Vi är SÅ det snyggaste paret ever!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

omoget

Jag har blivit 14år gammal igen! Beror det på att jag hänger med tonåringar? Ja, arTON betyder att man är TONåring, ledsen pojkar. Håkan ser djupt perplex ut då jag kommer hem med saker ritade på händerna och berättar om vilka samtalsämnen vi haft under dagen. Men man måste väl få ha lite kul innan man blir stor?!
Jag gör plankan för första och sista gången.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Jag vill inte bli ansvarsfull!

Varför ska allt tas på så blodigt allvar hela tiden? Jag vill inte bli vuxen!? Jag vill inte jobba!? Jag vill inte göra tråkiga saker!? Jag vet, jag vet... Jag är bara grinig för att jag mår dåligt. Jag har varit mer eller mindre sjuk i 3-4 veckor nu... När jag mår dåligt tappar jag motivation. När jag tappar motivation hatar jag världen. 
Jag vill ju bara leka i solen?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

PPL teori

Klarade teoriprovet (Private Pilot License) av någon konstig anledning. Hade inte pluggat på typ 2 veckor så det var ju rätt beundransvärt. Jag kanske har bättre minne än jag tror?! Jag trodde det skulle bli lugnt ett tag efter detta prov (förutom att jag måste göra flygprovet då) men NEJ! Om två veckor blir det första CPL-provet av 7 (Commercial Pilot License). Wäääh! Ingen ro, ingen vila. Ja, jag trodde jag skulle ha semester faktiskt!
Ett bekymmer mindre!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Lurendrejeri!

Eftersom jag kickar ass mest för jämnan tyckte jag att jag förtjänar en present. Eller två (turtle). Jag googlade på nya telefoner, ty min gamla äro tillverkad av hin håle själf. Galaxy s3 verkade kul! Och av någon outgrundlig anledning är teknik extremt billigt down under.
 
Men jag ville givetvis inte ha en megastor lur som inte får plats i fickan på mitt yttersta hudlager (mina byxor). Så jag satsade ännu en gång på en MINI. Fick hem den ett par dagar senare. Tyckte den såg lite väl stor ut. Jämnförde den med min gamla MINI. Jag har blivit lurad!! Om det nu mot alla odds är en MINI så vill jag inte ens veta hur stor en normal är...
Mini vs inte-så-jävla-mini.
 
Men den är bra ändå. Riktigt jävla grym faktiskt. Hatar sony ericsson LITE mer just nu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Första nav!

Jag fick förtroendet att flyga till Scone. Han kunde sträcka sig till att släppa mig dit jag varit förr. Ändå modigt vill jag påstå. För gudarna ska veta att jag är en jävligt kass pilot! Men det verkar som att jag överlevde. Och det verkar som planet är någorlunda helt. Första navigationsolot avklarat. En helt lyckad dag kan man säga!
Warriorn i "horsecapital of Australia"! Det är jättemycket coolare än det låter! Eller kanske inte.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

TURTLE!!!

Mr.Peacock är inte med oss längre. Det har varit en otroligt svår månad utan en maskot vid sin sida. Så jag gjorde det man inte bör göra. Jag köpte ett substitut för den förlorade vännen. Jag gav mig inte tid att läka... Men fan vilket bra köp!! Jag lyxade till det och köpte en David Horvath, TURTLE! Han är assnygg! Nästan snyggare än Håkan. Men bara nästan. Han ska få följa mig överallt! Turtle alltså. Eller ja, jag antar att Håkan också får följa mig överallt.
Turtle i gräset.
 
Turtle på Håkans huvud.
 
Turtle vid sjön.
 
HANÄRJUSÅSJUKTJÄVLASNYGGSÅMANVILLJUBARADÖÖÖÖÖÖ!AAAAAAAAAAAAAAAW!
 
 
RIP Mr.Peacock! Du var en bra vän.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Dittan och dattan

Vi var och hälsade på Payne:arna ikväll. Fick god middag med efterrätt. Det förtjänar vi efter att ha förgyllt deras liv med det lilla psykfallet Bailey. Jag skrattade gott när dom berättade alla sjuka små upptåg han haft för sig. Ja... det är hunden jag känner. Kul att mysa med honom igen! Han mår superbra! Och han älskar mig fortfarande.
 
Jag och Håkan hade vardagstråkigt en dag i veckan. Ute och sprang omkring i Cessnock och hittade på upptåg. Hittade en jättefin flamingo hos grannen som jag ville stjäla. Jag smög graciöst fram till mitt mål av attraktion. Håkan tog en serie bilder. Jag kan avslöja på förhand att ingen kom till skada och föremålet finns fortfarande på plats. Det hade ingenting med arg granne att göra! Det hade med god grannsämjan att göra?
"Hmm, det var en fin Mr.Peacock!" (som är en flamingo. Förvirrat, jag vet.)
 
Smyger graciöst som sagt!
 
Nu är det nära!

 
Och ja... sen hände ingenting då som sagt. Jag lunkade därifrån med svansen mellan benen. Jävla samvete...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Den lättfotade gatan

Det kanske inte blir en korrekt översättning, men fan va kul det är om man får tänja lite på svengelska! Jag sa: "Gå dit och se slampig ut!" Håkan sa: "Okej?". Jag gillar att jag kan få honom att göravadsomhelst (fniss). Jag sa: "Ska vi åka på den här kundvagnen nerför den där backen?!" Håkan sa: "Okej!". Jag sa: "Ska vi ta en långflygning ut till öknen där det varken finns radiokontakt eller människor på min nav senare?" Håkan sa: "Okej!". Jag vet inte om det är han eller jag som är insane.
Slampiga Håkan!
 
Men idag däremot har jag inte fått någonting gjort. Har stressat sönder mig själv. Så idag stannade jag hemma när kroppen protesterade. Sket i allt som har med navsolon och prov att göra och försökte tänka på annat. Jag har bara tänkt på chokladkakor, muffins och civilization. Det sistnämnda är min käre sambo som fått mig att bli beroende av. När jag precis kommit över Build-alot! Nåväl... Ska spela litegrann nu!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gå till toppen

Personligt


Gör Wickedmuffin till din startsida!