Episk Resa Del 78 - Insektsheaven

Vi for en dag och kikade på fjärilar, malar, bönsyrsor, och annat otyg. Till Håkans stora fasa och till min förtjusning. Jag har alltid haft en sjuk relation till insekter. Jag tycker dom är superfascinerande! Min favorit är absolut bönsyrsor. Dom verkar inte bara intelligenta utan även mjuka i sitt sätt på ett väldigt förstående vis. Det är lite svårt att förklara så jag säger bara: Dom är urgulliga jöh! Iaf så var vi på det där stället mitt i ön någonstanns. Var ungefär vi och tre till där konstigt nog. Men lika glad var jag för det men gladast var nog... ja... jag. Jag fick hålla i en massa roliga saker! Det var kul tyckte jag! Håkan fick håla i dom gulliga fluffiga malarna. Det var ungefär så långt han kunde tänkas sträcka sig;-D
Jag älskar hur den i höger hand gör någon sorts kramattack mot Håkan. Han vart livrädd kan jag säga;D
 
Jag jätteglad! Den med jättehorn var ju lite respektingivande.
 
Det var en lurig liten (liten?) filur! Hittade honom inne i något sorts buskage. Mig kunde han inte gömma sig från! Jag tycker han var fantastiskt fin!
 
Puppor och... grejer? Fascinerande och obehagligt på samma gång;-D
 
Malarna ser ut som majestätiska lejon. Hur läckra som helst med sina stora fjäderskrudar!
 
Nykläckta bäbisar som sitter och stärker vingarna.
 
Tusen gånger fjäril/mal. Dom var ju riktigt coola! Och dom kunde man hålla i. Inte på vingarna givetvis... Håkan ser lite orolig ut?
 
Håkan fick sig en snygg kompis!

"Hur många små vänner kan du hitta på Elin?"
 
Älskar dom där löven! Så coola!
 
Det fanns en enorm utställning av lik med. Jag borde vara emot detta barbariska sätt att räkna jordens invånare på. Men dom är ju så coola? Otroligt snygga färger en del har alltså!
 
 
Den dagen var urkul! Jag funderar ibland på att bli entomolog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback