Episk Resa Del 85 - Singapore

Så kom vi äntligen fram till Singapore. Det var skönt att slippa det skitiga Indonesien och att vältra sig i lyx i Singapore. Det sistnämnda kan ha varit önsketänkande. För vi bodde på ett extremt sjaskigt hotell och åt den billigaste skiten vi kunde komma över. Men vi lyxade till det genom att äta Créme brûlée och dricka en Singapore sling (givetvis) uppe i Marina bay sands flashigaste bar. Första dagen strosade vi omkring och tittade på dittan och dattan. Vi hann se bio hela 4gånger då vi var i Singapore med. Fanns ju inte överdrivet mycket att hitta på sådär frampå kvällskvisten.
Singapore sling i Singapore.
 
Créme brûlée när den är som bäst!
 
Här någonstanns bodde vi i "slummen". Det är ju säkert slummigare än dom flesta ställen i Europa, men för att vara Asien är det ju extremt fräscht!
 
Klicka på bilderna för att förstora.
 
Vi var givetvis tvungna att testa "the fountain of wealth". Man ska alltså gå tre varv runt fontänen medans du tar i vattnet och tänka på vad du vill få ut av livet. Om du vill tjäna mer på ditt jobb, vinna på en trisslott eller uppinna något så du blir otroligt framgångsrik. Jag tänker inte avslöja vad jag siktade på men vi kan väl konstatera att det inte har hänt. Inte ännu i vart fall...

Vi fick oss en jäkligt god efterrätt en dag med. Maten var fantastisk i Singapore! Billig, fräsch och god!

Nere vid marinan.
 
Jag tyckte det här var en rolig idé! En massa fotografier på random människor som på avstånd bildar konst i form av mosaik. Mycket snyggt!
 
Lustiga statyer!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback