Halleluja, Köket är klart!

Det kan vara så att jag ljuger litegrann. Men vi är VÄLDIGT nära att vara klara. Det som återstår är: 2 täcksidor, 2 lister (som jag råkade bryta av lite lägligt efter målning) koppla in elen för lamporna under skåpen och att sätta upp fläkten. Det sistnämnda är ett projekt som kommer ta mestadels av tiden. Det andra är saker som egentligen tar typ 30minuter att göra. Men eftersom Håkan behagade att fara till Norrland över jul och nyår står köksprojektet numera stilla. Jag rör inte el eller sågar av saker som det absolut inte får bli fel på när man sågar. Jag kan iaf lägga upp lite bilder nu när det ändå är så nära mållinjen! Jag är så nöjd!
Före: Såhär såg alla skåp ut innuti, jävligt fräscha eller? Verkligen i behov av upprustning.
 
Före: Kranen läkte utav bara helvete. Så det var verkligen dax att bytas ut innan något större vattenläckage skulle göra livet surt för oss.
 
Före: Trångt, mörkt, för lågt, för lite yta och bara allmänt skitfult.
 
Under tiden: Och såhär såg det ut när vi rev det sista helvetet i köket. Det medförde att vi därefter fick diska i badkaret och bara äta microrätter i typ 1,5veckor.
 
Efter: Öppet, fräscht, ljust och mycket yta!
 
Före: En stor jävla garderob tog upp förmycket av golvytan in till köket tyckte vi. Så den rök ganska snabbt (snabbt och snabbt, höll på med nertagning av vägg och uppförandet av den nya i typ 100manstimmar).
 
Under tiden: halvrivet, halvmålat, inget golv men skåpen med kylskåp och ugn hade vi fått upp åtminstone!
 
Efter: Golvytan är inte så mycket större men det känns helt plötsligt enormt här inne! Tänk vad lite ljus kan göra för ett rum! (Behöver jag nämna att det är här jag inte satt upp listen ännu?)
 
Före: Man såg knappt köksbordet där bakom. Trångt och jävligt.
 
Under tiden: Känslan av rymd är redan total. Nu krävs det bara en del små detaljer som färg och golv också!
 
Efter: Sådärja! Förvånansvärt nog så är det Håkan som valt den olivgröna färgen på väggarna. Jag kan erkänna att det dock är jag som målat stolarna;-D Helt plötsligt känns allt så mycket större! Och den fruktansvärda tapeten är ett minne blott.
 
Före: Yuck!
 
Under tiden: Det känns mycket bättre redan. Men det är som ändå det fattas något?
 
Efter: Nu börjar det kännas bra igen! Vi stod kvar vid dom vita kakelplattorna men denna gång lite mindre alldagligt. Vi vågar ju inte använda hur mycket färg som helst inte! Nu är det bara fläkten kvar innan man kan säga att man är helt färdig! Den lilla detaljen ja... ;-P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

SNYGGT!!!!!
Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback