Presenter

Min syster är jätteduktig på att inte köpa julklappar. Hon bara packar ihop saker hon hittar hemma och ger bort istället. För då är det ju inte "köpt" specifikt till mig;-P Det var så snygga grejer så att jag fick otroligt dåligt samvete för att jag inte ger henne något. Men jag ger ingen annan något heller för jag är som bekant en snål jävel. Hur som helst så fick jag ett paket med posten från Anna som innehöll både det ena och det andra och jag älskade varenda pryl! Tack så mycket!
Massa roliga saker! Det fanns också en mössa, men den for Håkan med. Och en star wars-nyckelring;-P
 
Så avundsjuk jag blev då Anna hittade denna på möbelmagasinet i Katrineholm. Och nu är den min. Tack så väldans mycket! Jätteglad vart jag!
 
Snyggt ljus som syrran gjort själv!
 
Jag samlar på Bay-vaser så denna var ett tacksamt tillskott till min samling!
 
Den här burken kan vara bland det snyggaste jag sett! Tillochmed Håkan gillade den. Vi ska ha vitlökar i den tänkte vi!
 
Snygg tändsticksask!
 
Äntligen har jag ett par snygga krokar i min garderob. Har letat och letat men inte hittat några schyssta. Så detta var ju en väldigt bra present det med!
 
Fick ett lustigt litet halsband. Men tyvärr råkade jag spilla vatten på det och det tålde det inte. Jag är sämst jag vet, måste köpa pennor så jag kan fixa det!
 
Världens snyggaste gardin?! Ja det tror jag!:D
 
Och sist men verkligen inte minst, dom otroligt snygga kuddfodralen. Jag trillade nästan av stolen av lycka då jag såg dom. Skitsnygga! Dom passar bra i vårat sovrum!:D
 
 
Tack så mycket! Vi vart båda skitglada!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fina grejer :)

2014-12-23 12:56:53
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Det var ju din vad som du surrat om 😊 hade glömt att jag sytt kuddfodralen.. Kuddar som passar till dem finns på Ikea för 9 kr.

Svar: Va? Nej! Det är inte den vasen. Min var en liten och gul, den här är ju beige!;-P Jasså det finns kuddar som passar? Fan va snajs! Det måste jag fixa snabbt så jag får ha dom framme!:)
WickedMuffin

2014-12-23 21:30:50
Postat av: A-K

Vas ska det stå 😊

2014-12-23 21:32:43Namn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback