Episk Resa Del 55 - Tonga I

Vi spenderade två dygn i Sydney innan vi åkte över till Tongatapu, huvudön i kungariket Tonga. Vi hälsade på Shanice och gjorde klart alla bankärenden vi behövde för att lämna landet för gott. Det var med hjärtat i halsgropen som vi sa adjö till vårat älskade Australien och våran goda vän Shanice. Så började nästa etapp på våran episka resa. I Tonga var det skitigt, dom hade dålig mat och folk var griniga. Men i övrigt var det bra!;-P Så länge man slapp ha med människorna att göra så var det riktigt trevligt. Iaf ute i naturen. För i städerna vill man bara gråta. Jag måste dock nämna att människorna i städerna försöker ständigt blåsa en på pengar medans byborna utanför är hur mysiga som helst.
 
Vi spenderade första dagarna på huvudön. Där sprang vi omkring och tittade på dom få sevärdheterna dom hade och åkte dom fruktansvärda små bussar som dom hade. Jag tror tamefan vi var dom enda vita människorna på ön vid tillfället, antar att det vara någon sorts lågsäsong. Det lustiga var att än fast vi vart serverade den sämsta mat jag någonsin ätit, på ungefär alla restauranger så var det här, i Tonga, som vi fann världens godaste hamburgare! Den var så god så att jag kan inte med ord beskriva hur lycklig den gjorde mig. Jag kan bekräfta att vi åt den nästan varje dag efter att vi funnit den. Fantastisk!
Allt var halvt fallfärdigt i det där landet. Det tyckte vi var lustigt.
 
Läskig kyrka, men lite cool ändå!
 
Det var en sevärdhet där borta, men man fick inte gå dit?;-P
 
Natur!
 
Jag fick skavsår som fan av mina nyinköpta flipflops. Vid just det här tillfället ville jag skära av mig fötterna och kasta dom till gatuhundarna.
Snyggaste bussarna! Man fick som bara gissa att man klev på rätt buss. Det fanns ingatid tabeller, inga människor som kunde engelska och ingen visst exakt vad det skulle kosta.
 
Folk var besatta av att vilja bli fotade. Vi bara sa "okej?" och tryckte av. Dom ville inte ens titta på bilderna? Någonsin? Dom är knepiga dom där Tonga-människorna!;-P
 
Till och med Kungliga palatset höll på falla i bitar;-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback