Episk Resa Del 71 - Banuywangi

Vi spenderade inte allt för lång tid i Banuywangi. Eftersom staden suger. Det enda som finns är Ijen Crater så i övrigt lämnar staden mycket att önska. Så vi tog en färja över till Bali istället. Det Australienska turistmeckat! Men vi var ju faktiskt tvingade att se "what the fuzz was all about". Men innan vi for han vi se lite vilda apor studsandes omkring utanför Banuywangi och ett par kaffeplantor. Men det var väl ungefär det. Dom vilda aporna kunde vi inte fota för dom var så sjukt snabba. Och verkade inte gilla människor allt för mycket heller för den delen!
Galningar på mopeder. Gjorde ett möte på vägen väldigt svårt.
 
Växter.
 
Väg.
 
Jag fick en liten kompis i form av en bönsyrsa som satte sig på mitt ben. Jag vart jätteglad! Jag älskar bönsyrsor! Dom är supersöta och supersmarta!
 
På väg mot Bali!
 
Där uppe på berget ligget Ijen Crater. Mycket vackert även nedifrån sett!
 
Sedan började än en gång en djävulsresa med buss då vi nästan vart utsparkade av busschauffören för att vi vägrade betala hans ockerpriser. Har nog aldrig varit så förbannat någon gång. Efter den resan lovade vi oss själva att aldrig mer åka buss i Indonesien. Och det gjorde vi inte heller!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback