Episk Resa Del 42 - Luge i Rotorua

När jag sabbade båda händerna i Queenstown så grusades våra planer på att åka Luge. Så vi fick snällt vänta en vecka eller så, för mer än så gick det inte innan jag plågade ihjäl mig själv i backarna i Rotorua istället. Jag hade haft Luge på min lista sedan länge och nu skulle det fan ske! För på hur många platser i världen finns denna märkliga sport egentligen? På typ inga alls!
 
Luge är alltså en snitslad bana nerför ett berg. Man får en pulka med hjul och låter gravitationen sköta resten. När vi kom dit hade vi inte så höga förväntningar. Det var enormt mycket barn där och åkte, vilket gjorde att vi kände att det kanske inte var det fetaste man kunde göra inom adrenalin. Men ack så fel vi hade! Det fanns banor med olika svårighetsgrad och den svåraste var fan grym! Vi vart som barn på nytt och skrek, tjoade, skrattade, krockade, svor och puttades nerför berget, gång på gång. Det var bland det roligaste jag har gjort! Jag önskar att jag kan göra om det någon dag! Vi hittade en Luge i Singapore senare, men den var extremt mesig, så gör inte den för guds skull!
 
Det regnade vartannat och det var strålande sol vartannat, det medförde också en del galenskap från vår sida. Det var en man som skadade sig rätt svårt i huvudet på den här grejen. Jag ville bara berätta det. Vi hade ingenting med det att göra!;-P Nämen hur som helst så var det så jävla kul! Inte att han skadade sig, utan utförsåkningen.. såklart.
Snygg utsikt!
 
Klicka på bilderna för förstoring.
 
Räcka ut tungan-mode. Som sagt, barnet inom oss tog över!
 
Krockar med Håkan, jag tar i med allt jag har!

Håkan håller tummen upp i säkert 0,1sek innan han nästan kanten på banan!;D
 
Screendump från krasch. Jätteroligt tyckte jag!
 
Blött!
 
 
Filmen
La även upp en mycket underhållande film. Åtminstone är den väldigt underhållande för Håkan och mig. Vi hade en skitkul dag! Och nu kan jag stryka punkten "Luge" på min bucketlist.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback