Episk Resa Del 49 - Otorohanga och Waitomo

 Efter att vi kände oss klara på Coromandel Peninsula, sträckkörde vi i inlandet ner till Otorohanga för att hänga där i ett par dagar. Vi tänkte inte sträckköra egentligen, det var bara det att det inte fanns ett skit att se efter den där vägen! Allt var platt och det enda intressanta som fanns var får. I Otorohanga trivdes vi mycket bra! Nya Zeeländarna är generellt extremt trevliga men där var dom helt underbara! Vi valde Otorohanga eftersom det är väldigt nära Waitomo caves. Vi hade tänkt göra black water rafting i Waitomo, men ångrade oss då vi insåg att det var lite mesigare än vad det lät. Vi vandrade i naturen, som vanligt, och kolla lysmskar i Grottor. Omgivningarma var väldigt märkliga och det var mycket inressant att vara där! Något märkligt hände en kväll då vi satt och frös på campingen. Håkan gick till tältet från köket och då kom en häst gåendes på gatan (mitt i staden). Hästen stannade och tuggade på lite gräs utanför ett av husen efter gatan. Håkan tog en bild men den verkar jag ha supit bort vid det här laget så du får tro på mitt ord helt enkelt;-P
Jättefin Kiwi som hälsar en välkommen då man kommer in i Otorohanga!
 
Någon sorts skog där i trakterna någonstans.
 
Vattenfall! Dom finns i det här landet med!
 

Klicka på bilderna för förstoring.
 
 Mystiskt berg i fjärran. Det fanns någon sorts berättelse om det här berget, men den kommer jag inte ihåg så tji fick ni!
 
Ett gäng hönor sprang omkring för sig själva och satte sig och tiggde då vi fikade. En höna kände lugnet och la sig och sov bredvid min fot. Gulligt!

Trädkramaren Håkan! Han älskar natur!

Stenigt landskap. Marken trillar in med jämna mellanrum. Fascinerande att folk vill bo under såna instabila förhållanden.

 Kanske världens största ål! Det var en gubbe som hivade upp en med händerna bara för att visa.
 
 Mysipys!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback