Episk Resa Del 96 - Shwedagon Pagoda

Det är fullt möjligt att det här templet är det mest imponerande tempel som jag någonsin lagt mina ögon på. Mitt i Yangon står detta praktfulla spektakel, överpråligt glittrande. Vi vart avlurade $5 av någon vi trodde var en snäll och trevlig lokalbo som ville visa oss allt som har att göra med deras religiösa tro och hur man skulle bete sig och göra vid de olika "stationerna". Så det är ett litet tips jag har, i Myanmar är INGEN snäll och trevlig, och jag menar verkligen INGEN. Alla vill ha något från dig och anser att du är en snål, vit, djävul om du ger dom mindre än $5 i dricks, en liten detalj som vi sket fullständigt i efter ett tag. Jag hatar det här landet pga detta, för det är fruktansvärt irriterande. Men det finns andra egenskaper som ändå gör att det är värt att fara dit. Men jag kommer aldrig fara dit igen, det är en sak som är säker! Hur som helst, vi sprang omkring och var religiösa hela den här dagen. Människorna som bor i Myanmar finner det väldigt intressant med vita, långa västerlänningar och vill konstant ta bilder på en. Det är alltså såhär det känns att vara en Hollywood-kändis!? Vi själva tog bara en enda bild av våra möten med människor som ville ta bilder. Dom kan ju inte posera! Alla står raklånga med sura miner och armarna hängandes efter sidorna. Ganska komisk när jag tänker efter.. Men det ser ju helt sjukt awkward ut på bild!;-D
Imponerande. Jag blir alltid lika sugen på bakelser då jag ser bilder från Myanmar!
 
Håkan blir inledd i den religiösa världen. Känns ju lite påhittat av random människa. Hälla vatten tre gånger på den här varelsen, sedan 5 gånger på den här. Sedan ska vi be en bön? Jag menar, vafan?
 
Liten tillbedjande munk.

Dom älskar verkligen Buddah i det här landet! Jag tycker dom bara är fina. Ibland även lite obehagliga.
 
Jag vill ha det här taket hemma... så snyggt.
 
Och det här staketet! Snajsigt!

Det var det här jag pratade om när jag sa "most awkward moment ever". Dom kan inte posera!
 
Pippin satte sig på ett väldigt lägligt ställe, hah!
 
Buddah måste vädras... givetvis. Något annat vore ju helt ologiskt;-P
 
Klicka på bilderna för förstoring.
 
Jag ska numera ha väldigt tur med pengar!

Jag gillar det här trädet...
 
Så var ännu en tröttsam dag över i landet Myanmar. Den var full av konstigheter och snygga statyer och byggnader. Allt som allt, en riktigt bra dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

E-post: (Bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback